Prijava

Logično da ne jebeš. Da jebeš ne bi bio toliko frustriran.:

Brate moj, veruj mi, i kad sam jebao, ovakve su me stvari nervirale. Pazi vako, sad mekice ozbiljno pa se vraćam na sprdanje:

Dela, jedna generacija rasla uz priče od pre 3000 godina ćaća što mu kenja svako veče , druga odrasla uz priče nekih tamo što su nešto naučili da zapisuju nekim simbolima pa oni odlučuju šta treba da se napiše i zapamti jer samo oni umeju da pišu, druga odrasla uz štamparije pa mogu čitaju i ideje nekih tamo likova što su ih pisali pre 1000 godina, pa onda vidiš sliku trenutak koji zauvek ostaje zabeležen u istoriji svako ga u budućnosti može videti i za 1000 godina, pa onda radio pa onda tv pa internet. I sad pazi niko ne gleda fizički tv preko prijemnika putem malih ekrana, tri plazmice za tebe. aj pričamo o socijalno-kulturološkim promenama koje to sa sobom nosi

E sad dosta ozbiljno, nazad na sprdanje. Puši kurac pa obriši usta puliverom, za ovakve stvari ima mesta gde se diskutuje. Pazi, otvoriš temu budućnost prošlost sadašnjost dva ozbiljna posta bude, ostalo ejdusi stratimirovi. Sad otvoriš temu prvi ozbiljni post bombas kaže gleda partizan i nekad n1 dok drina se lagano uliva u savu. Lebe. Ostalo ejdusi i stratimirovi.

Dodji malo da mi pusis kurac, soce. Dodji, picko. Scuo?

A jebat ga... previše sam naviko na ovaj sajt, stvarno ima boljih mjesta za ovakve diskusije,
ili sam nepopravljivi optimista pa se nadam da će se nekad neka diskusija i normalno okrenuti.

S jedne strane ima ovdje mnogo napušavanja i jedenja govana. S druge strane, i dalje uspijevam da iskuliram takve postove, i ne smeta mi to mnogo, jer ima i likova koji uđu u normalnu diskusiju, a koja se opet odvija u neposrednoj i neformalnoj atmosferi.

Dosta je pametnog svijeta na vukajliji, ja uopšte ne potcijenjujem ovdje ekipu. Ima s druge strane kao intelektualnih foruma, koji su mnogo uštogljeni, i usiljeni, i ni to mi se ne sviđa.

I sad ti u 2021 otvaraš ozbiljne tebe na vukajliji, treba te tovariti više nego straimira koji troluje loše u 2021 na vukajliji. Iznova i iznova, a 2% te niko ne jebe, ti uporan. Već 10 godina tako ako je suditi po onome što sam linkovao na tvojoj prošloj temi.

Došao net niko ne gleda tv. Što mi pre ne reče. Koje otkrovenje. Aj podelim na vukajliji svoj blog poust mžd bude neke diskusije mžd bombaš gleda parizanove utakmice, onaj dr korona što stalno menja nik gleda dr kona, kako je to uticalo na njih dvojicu, dal stratimir i ejdus puše kurac na tvu ili internetu, nove tehnologije budućnost je sadašnjost sadašnjost je prošlost il je sve to socijalni konstrukt neću dozviliti hejterima da mi odvedu temu u pogrešnom pravcu do istine ću iskopati makar nokte uprljao

Opa picko, citala se poezija vidim

"Došao net niko ne gleda tv."

- prvo nije da niko ne gleda, nego mlađe generacije ne gledaju
- drugo, nije poenta u tome što se ne gleda TV, nego što je tako nestala još jedna od zajedničkih porodičnih aktivnosti. Nije isto sa ćaletom gledati film, i kad ti gledaš svoje na netu a on svoje. U tome je poenta diskusije.
- treće, popularno je pljuvat po TV-u, kao zaglupljuje, ovo-ono... slažem se da zaglupljuje, ali isto tako TV ne samo da je mogao okupiti porodicu, nego je u ranijim periodima mogao da okupi i poveže narod. Kad si imao tri kanala na televiziji umjesto 3000, svi su gledali istu seriju, ili isti film, i sutra u kafani prepričavali i komentarisali. Tako su se ljudi povezivali. Danas, svako gleda svoj atom interneta koji se njemu najviše sviđa, a ima bezbroj atoma.

Ima pametnog sveta, ne kažem ja, al brt ovakve teme otvarati pa dal me jebeš. Svaki put ću ovako odreagovati kad ovakvu temu otvoriš, ako hoćeš praštaj ako ne nek je na moju dušu. Mžd bi i mogli popiti pivo, ništa ti loše ne misim svaki put ti kažem, moram jer jbg nisi stratimir i ejdus, al si opet jovor smatram da te zbog ovakvih tema treba zezati

Msm, ja ne kazem. Msm, nemo se ljutis, ja znam posto su dva tri piva

Ajde odjebi ti rafinisani soce sa konzervansima sa tom tvojom pijacarskom kvaziintelektualnoscu

jer jbg nisi stratimir i ejdus, al si

Ovo vec lici da bi Joworu popusio kurac

Pošteno, imaš pravo na svoj stav. Ja sam svjestan da ovakve teme malo iskaču iz standardnog đira vukajlije, al jebat ga. Kad pogledaš kroz istoriju dosta zanimljivih tema sam pokreno koje su se kasnije pokazale dobro na sajtu. Mislim da ovdje više doprinosim nekoj aktivnosti i ubijanju monotonije nego obrnuto.

Možda bi trebao malo više autocenzure da uvedem, ali neću da dozvolim ni to da izgubim sebe u težnji za nekom kao popularnošću. Tek to bi bilo bezveze... Ovako tjeram neki svoj đir, pa kome se sviđa sviđa.

Kao što sam reko tako mi mozak funkcioniše, uvijek sam se pitao oko nekih stvari, zašto, kako, kuda to vodi, itd. Npr. kad sam igrao FIFU 98 i FIFU 99, meni je pored same igre bilo podjednako zanimljivo sam razvoj grafike i tehnologije, i tad sam već razmišljo, jebote konj, đe će ovo otić za nekih 20 godina...

I ja u tom nekom razmišljanju o nekim daljim poslijedicama nečega, nekad izgubim iz vida ono neposredno, što se u tom trenutku dešava.

okotu pogani ugini kiseonik trošiš majku ti kurvinsku jebem sa tri kondoma u usta užegla

Al dobro. I vucic je nekad pusio kurceve tranvestitima, a danas je nazalost predsednik, mozda je to i dobar put ne znam

strarimire da više vrediš rekao bih ti da te treba naraniti napojiti pa ubiti kao kera, ovako dućkaj kitu vaško gnjilava

Dzabe ti sto si sok od zove, iscedicu te kao limun

Iscediš mi kurac štivljaro

Nisam ja tvoj tip, vidim da te Jowor vise pali