Prijava

zasto vojnici ginu
zato sto mnogo trce
vic

samo jebeno prestanite da pusite, cigare, vejp, kitolinu ili sta vec purnjate

ne zato sto je nezdravo ili sto kosta (to je sirotinjska spika) vec zato sto 99% vas pusaca ne uziva u tome da pusi, nego to radi iz zavisnosti i prezire sebe zbog svoje navike

i nemojte mi onu "sve sam probo, ne vredi"

https://vukajlija.com/forum/teme/75817-vape-mesto-duvana?strana=2#post_4069057 hahahah

Nekako mi taj vape ide uz sandale, kariranu kosulju sa kratkim rukavima, planinarske naocare i generalno sve sto je retardirano
Mada objektivno, a bombas ne bi lagao, isplati se zbog zdravlja i jebiga
@ I sad kao servastoserator zna sve o pusenju, pusacima i duvanu iz price nekolicine koji su mu to rekli (da navedem taksativno teča i jedan stric) da bi ga odvratili od pusenja ili zato sto su eto tako samo rekli a ne misle tako i sad on izvodi procente u promil. Nije tacno da 99 posto ne uziva, mozda ne uziva u svakoj i ponekad pretera zbog zavisnosti ili nekog drugog razloga ali da cigare jesu sranje jesu. Al isto tako preteras i u lubenici pa te boli stomak pa je jedes i sutra. To moze a ovo ne moze?

Servadtokator je onaj sto se namrsti kad mu roditelji puse on se brine za njihovo zdravlje ne pricaju 3 naredna dana. Voli da nosi kariranu kosulju i dzemper. Omiljena pesma mu je seviljski berberin i fuga u c molu.

ko o cemu, bergas o pusenju

uzgred, promasio si sve jbt

Sta to konkretno navedi po tackama

pa ne, ako uzivas u cigarama samo napred, al da se ne lazemo, sanse su da purnjate jer ne znate sta cete sa sobom, a ne zbog uzitka

Nije ti teca rekao nego ujak

Sta to konkretno navedi po tackama

sve jebeno, sta ima da navodim, procitaj sta si napisao i to sto si napisao si promasio

Sta podrazumevas pod uzivanje: osecaj kao kad plovis jahtom sa 10 najboljih picaka po jadranu. Pa da nije uzivanje onda. Nekom je tusiranje uzitak nekom nije. Ne mozes sad ti ako ne uzivas da prozivas ove sto uzivaju u tusiranju. Cigare su navlakusa i nekad ih popusis vise nego sto treba. Ja sam znao da zapalim samo par komada dnevno pogotovo mi je uvece bio cef a sad pusim od muke. Govna najveca ali ne dopustam da se generalizuje!

Puši se prvenstveno radi zavisnosti. Ostavljanje cigareta je teško jer nikotin izaziva dokazano jaču zavisnost od heroina.
Druga stvar je psihološka zavisnost, pušenje vezane za rituale itd... ako smrdiš u stanu kao ja sad, nećeš ostaviti cigare Ostavljanje cigareta zahteva ili ekstremno jaku volju (što većina vas nema, jer ste ženskaste pičkice upropaštene od roditelja, nesposobni za život i niste bili u vojsci) ili promenu životnih navika. Prati te tih deset minuta preko celog dana, aha jutarnja kafa ide cigara, posle doručka, posle ručka, pijem rakiju ne razdvajaj mi itd...

duvan smorio, pređite na skank

Lepo je videti bombasa da se razume u nesto sto prica

Ostavljanje cigareta zahteva ili ekstremno jaku volju (što većina vas nema, jer ste ženskaste pičkice upropaštene od roditelja, nesposobni za život i niste bili u vojsci) ili promenu životnih navika.

pa i za takve ima resenje, one tablete i slicna govna, bukvalno ko racionalno zeli da ostavi pusenje danas to moze lakse nego ikada ranije da uradi, cak i da je pickica bez imalo samokontrole

ako neko pusi jer mu se pusi, super, al opet kazem takvih sam u zivotu upoznao 1%

Ima bombas dosta vise iskustva sa ovim od vas :)

Sevast, tablete, hipnoze i ostali kurci nicemu ne sluze bez volje. Iz primera koje sam video do sad. Ostavio sam cigare posle fakulteta i pusenja dosta na jedno 4-5 god. Posle toga sam “propusio”, jer sam hteo i bilo mi lepo al sam se pazio da se ne navucem, nikad nisam pusio na poslu, kuci bez razloga i tako to, i potrosnja mi isla od tako cigare na dan do cigare na mesec dana.
Posle sam i to zajebao jer koj ce mi kurac.

Poenta je da godinama nakon sto prestanes da pusis, upadnes u situaciju gde si nekad palio cigaru i dodje ti da zapalis cigaru, sa zeljom ko da si juce prestao da pusis. Kazu ljudi i nakon 20 godina isto tako. Tu tablete i nalepnice ne rade, nema tu veze vise sve to sa nikotinom.

Pusenje se ostavlja na pola pakle, cistom voljom. Nema ono ja necu al moram, samo da zavrsim paklu od ponedeljka.

nesposobni za život i niste bili u vojsci

Oću da kažem da je Klinton žena, i nema srce, i nikad nije ni bio u vojsku, i šta mu jebem

Ali pazi ti to, idenje u vojsku = bolja samokontrola ili sampopuzdanje ili bilo koji zivotni skil.

Potseca me na izjavu jednog sto znam, sto kaze da je zatvor od jedno god dana dobra stvar da naucis neke stvari za zivot posto njemu kao pomogao, pa preporucuje to :)

Prijatelju ako tebi treba neko da te bije motkom da naucis nesto, nemoj da generalizujes.

Ja sam batalio cigare negde pre desetak godina, kad sam dobio prvo dete, nije mi bio nikakav problem jer sam prešao na vejp, sa nikotinom naravno, onaj što ima nakovanj za bateriju pa sipaš sok u rezervoar gore, jeste da mi je kvario geometriju oblačenja i krivio materijal prostorno-vremenskog kontinuuma oko mene, ali bilo je mnogo jeftinije, pluća mi se pročistila i kao rezultat sam od tada uspeo da povratim fizičku spremu iz mladosti, fokusirajući moje ovisničke super-moći na vežbu i zdravu ishranu uspeo sam da za 3 godine od mrcine od 191cm i 120 kila sa stomačinom na kojoj bi mi i Bad Spenser pozavideo, dodjem do 82 kile čistog mišića, 8-pack, za triatlon spreman fazon. A i zakleo bih se da je imao više nikotina od obične cigare, premda Bombaš je očigledno potkovaniji na tu temu.
Zapalio bih pljugu tu i tamo u društvu, kad se popije malo više, ne iz potrebe nego da kao budem mangup :)
Sve je to lepo trajalo dok mi neko nije pokazao one fensi male vejpove, što umesto da sipaš tečnost dolaze već sa kapsulama u kojoj je neki kurac, neka sol u tečnosti. Neuporedivo elegantnije, manje i lakše, premda prilično skuplje, tako da sam u početku napravio neki sistem da mi je ona stara od 3 tone kao duvan - za po kući ili u radionici, a ova mala fensi mi je kao paklica - kad idem negde.
Medjutim - ne prodje mnogo - navučem se na tu malu gore nego na heroin, bukvalno mi postala deo ruke, nisam prestajao da cuclam. Sećam se jednog puta gde sam se vozio sa ortakom 4 sata tamo 4 sata nazad, on pušač ja vejp, on je možda sve zajedno 8 pljugi zapalio usput, pita me da li sam svestan da nisam prestajao da vejpujem ceo put.
I jednog dana dobijem neke plikove po ustima, sačuvaj me bože, dve nedelje nisam mogao da žvaćem ni da lučim pljuvačku, desni otekle, sve me boli 24/7, na kraju mi zubar dao neke kreme da mažem i prošlo, ali dok je trajalo bilo je baš pakao.