Prijava

idenje u vojsku = bolja samokontrola ili sampopuzdanje ili bilo koji zivotni skil

А ликови који то потенцирају најчешће својом појавом то демантују

Vojska napravi od tebe čoveka i nauči te redu- ima fleku od ajvara na beloj majci ma bratele i pivski stomak

Шта то фали војсци ? Најљепше животно искуство које можеш проћи. Служио сам ВРС 2002. године и сигурно је да послије свега тога изађеш здравији и бољи у сваком сегменту живота.

A i zakleo bih se da je imao više nikotina od obične cigare

Šta je ovo nemoguće, kao što imaš na paklici napisano (npr. nic0.5, to znači pola miligrama nikotina po cigareti), tako i vape ima različite doze

А што се цигара тиче, ладан Нектар најбоља алтернатива за све пороке :D

Šta je ovo nemoguće, kao što imaš na paklici napisano (npr. nic0.5, to znači pola miligrama nikotina po cigareti), tako i vape ima različite doze

Kapiram, nego svaki put kad bih zapalio cigaru posle prelaska na vejp mi je bilo kao planinski vazduh da pušim. A i pisao si nešto da telo bolje upoja nikotin iz cigare nego iz vejpa.
Interesantno - jednom bili pred kraj one bočice sa tečnošću za vejp, žena krenula da kupi par stvari j ja joj rekao da kupi isti taj što nam je bio pri kraju a pušili ga tipa poslednjih metar dana, ona došla da traži a lik u radnji joj kaže “gospodjo, znači hoćete ovaj bez nikotina”?
I naravno uzme opet onaj što treba, sa 16 mg.

nije da telo upija bolje, ali aerosol izdišeš, a cigara katrančinu ti zalepi za pluća..

Je li ste znali da ima aplikacija SmokeFree ja sam platio 4000 dinara i od tad nisam zapalio nijednu cigaru. Nisam imao para.

Mrzelo me da čitam da li ti je neko već dao normalan odgovor.

Pre 4 godine sam prešao na vejp.Ne IQOS i to, već baš vejp. Čurio sam 2 pakle dnevno i nisam mogao ni uz 10 stepenika da se popnem, a da ne dobijem predinfarktno stanje. 2 nedelje posle prelaska na vejp počeo sam da osećam mirise kao nekada. Posle mesec dana sam iskašljao sva govna iz pluća i nos mi se odčepio. Otprilike istovremeo sam počeo jače da osećam ukuse.

Bolje spavam, lakše dišem, mamurluk je daleko podnošljiviji, jer se ne otrujem i cigarama dodatno, mogu čurim i u zatvorenim prostorijama, bar po Jevropi... Ranije mi se dešavalo, verovatno zbog sjebane cirkulacije izazvanje čurenjem, da imam grč u nozi dok spavam, to mi se nije desilo već više od 3 godine. Probao sam jednom da zapalim regulare pljugu jer sam ostao bez ulja i ugasio sam je posle 2 dima, bila mi je odvratna.

Koristim ulje sa čistom duvanskom aromom, konkretno Liqua Traditional Tobacco. Ima neutralan ukus i miris. Atomizer koristim Vapefly Nicolas i odgovarajuću bateriju. Ne vidim svrhu modova i pare na sve strane, malo mi je hipsterski.

Sve u svemu, jeftinije je mi je na mesečnom nivou od 2 pakle cigara dnevno, bolje se osećam i ne smrdim na duvan ko fuga.

Sad videh ovo

Medjutim - ne prodje mnogo - navučem se na tu malu gore nego na heroin, bukvalno mi postala deo ruke, nisam prestajao da cuclam. Sećam se jednog puta gde sam se vozio sa ortakom 4 sata tamo 4 sata nazad, on pušač ja vejp, on je možda sve zajedno 8 pljugi zapalio usput, pita me da li sam svestan da nisam prestajao da vejpujem ceo put.

Če, ako pričaš o JOOL, JUUL ili kakogodsezove to malo govno je dizajnirano da te navuče. Radi direktan indžekšn u pluća i krv ogromne količine nikotina. Raspitao sam se o tome, gore od horsa.

Ima kod nas nesto slicno Juulu, Ubmrella izi pod se zove i super je stvar, mene je to skinulo sa cigara, mozes da biras izmedju 10 i 20 mg jacine nikotina. Meni je onaj jedan ketridz od 1.7 ml sa 20mg nikotina trajao dva, dva i po dana.
Znaci u najgorem slucaju sam u sebe unosio 34 mg nikotina (1.7 x 20) za dva dana, a to mu dodje izmedju 17 i 34 cigara, ako se uzme da od cigare mozes da izvuce 1 do 2 mg nikotina.

Sada koristim Voopo Argus Air pod, jer je dosta isplativiji od toga, isto je pod sistem, ali punjivi, tako da mogu da isprobavam svasta, i razlicite grejace i tecnosti. Nikotinske soli uglavnom, uospte nisu jake za grlo, samo sto je kod nas bas los izbor.
Spravica niti je skupa, niti je nabudzena, a vrzi posao, mislim da ne prelazim preko 1.5 ml dnevno sa njom

Mada batalio sam ih pre 3 godine

Nisam toliko u materiji e cigareta, a koliko mi je poznato Umbrela je najcrnje govno. Ajd ako neko od vas iskusnijih može da mi da uputstva, ja duže vreme razmišljam o ecigareti, da probam barem. Ovako:

Pušim 25 godina, nikad manje od paklice dnevno, generalno nešto više, možda 25 cigareta. Menjao sam cigarete, ali nikad manje od 0.6 mg nikotin nisam pušio.

1. Preporuka za nearomatično punjenje, čist amerikan blend
2. Koliko traju punjenja, koliko košta sve to
3. Baterija izdrži li dan itd...

hvala unapred

da izvuce 1 do 2 mg nikotina.

nema to prijatelju, to jest možda imaju neke underground, standardne poput red marlboro imaju 0.8

Imaju neka istrazivanja po netu bombas, kazu oko 1 do 2, sad jebem li ga, ti se bolje razumes.

Slobodno probaj za pocetak, ne mozes nista da izgubis
Umbrella izi pod 1700 kinti
Aroma Gold tobacco ili American mix, ketridz je 330 kinti 20 mg traje dva dana
To ti mesecno dodje oko 5000 za ketridze, a spravicu si kupio na pocetku i ona ti sluzi
Baterija traje tacno dan, a moze da se pusi i dok se puni.
Kad ispusis ketridz bacis (a ima fora i da se napuni), nema promene tecnosti niti grejaca, jer su integrisani u ketridz

Dobro je za pocetak da te skine sa pljuga i uvede u e cigare, posle vec mozes da kupis nesto isplativije za duzi vremenski period

brt ja ne kontam te e cigarete ili pusi ko covek ili batali ako ti smeta sta koji kurac

ne kontam jbg.
Pušio sam 20 godina pre nego što sam batalio.
Probao sam ove robotske kurce da pušim, ništa nije moglo da s meri sa običnom pljugom, tako da ne kontam jbg. Imam ios, pušio skoro 3 meseca pa opet posle na pljuge.
Tako da ne kontam