Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Celt se javlja samo u snovima.
Jel mi ovo privatne poruke sad?
pvt
hahahaha
Celt ima klavir u kući.
Haha i ja gledam dal je moguce da je to na vukajliji proslo neopazeno.
Celt. Ima. Klavir. U. Kući.
K L A V I R
L
A
V
I
R
Klavir jebeni zauzima 16 kvadrata što dalje implicira da celt ne živi u garsonjeri u švici, naprotiv živi u ozbiljnim kvadraturama. A znamo koliko su vrtoglave cijene kvadrata u švici.
Drugari moji, celt je milioner.
Celt zna nekog ko ima više informacija o Šapcu, uživo.
Četvrti jahač Avangarde
Celt poseda kumove oko svog Stejnvej end sans i izvodi im temu iz Zone Zamfirove.
Celt ne liže dupe švabama.
U jbt, sarlo stoker, nisam ni video.
pa dobro bre majku mu, nije koncertni za ukras.
Ako hoces da sviras danas, kupis digitalni. Ono, moze i onaj uspravni, al ko da se jebe danas sa tim da ga stima, ako ustvari sviras.
Celt ima klavirštimera.
Celt svira sintisajzer na švajcarskim svadbama i gastarbajterskim tezgama.
- Lerer : Mali, gde ti je domaći?
- Celt jr. : izvinite učitelju, zaboravio sam ga kod kuće.
- Lerer : Jeste, sigurno ti je ostao na klaviru.
(čopor dece pršti od smeha)
- Celt jr. ih posmatra sa rezignacijom i misli se - kakvi primitivci.
Melkore, ne znam za sta me prozivas, ali u 2022. imanje nekog prosecnog klavira u kuci, ako nije neki bas jebozovni koncertni koji ti stoji u 14. sobi je poprilicno uzaludan posao.
99.99% tih klavira stoji negde rastimovano u uglu i koristi se ko polica.
Sto bi naravno znao da nekad probao nesto da sviras a nisi ustvari prisabacki selja koji misli da sto vece to bitnije.
Ali ko sam ja da pricam nesto, ti si rodjen 20km od mesta gde je neko, prvi u srbiji, posedovao klavir.
celt ima prosečan klavir i koristi ga kao policu.
Celtaro ako već kupuješ bmw i klavir - kupuješ bmw i klavir. Ne citroen i sintisajzer. Na tim stvarima se ne šteka, ili uzimaš ko čovek ili se ne ciganiš.
Umes li da sviras klavir?