Celt fan page

1. Celt se javlja samo u snovima.

2. Jel mi ovo privatne poruke sad?

3. Jel mi ovo privatne poruke sad?

hahahaha

4. Haha i ja gledam dal je moguce da je to na vukajliji proslo neopazeno.

Celt. Ima. Klavir. U. Kući.

5. K L A V I R
    L
    A
    V
    I
    R

6. Klavir jebeni zauzima 16 kvadrata što dalje implicira da celt ne živi u garsonjeri u švici, naprotiv živi u ozbiljnim kvadraturama. A znamo koliko su vrtoglave cijene kvadrata u švici.

Drugari moji, celt je milioner.

7. Celt zna nekog ko ima više informacija o Šapcu, uživo.

8. Četvrti jahač Avangarde

9. Celt poseda kumove oko svog Stejnvej end sans i izvodi im temu iz Zone Zamfirove.

10. Celt ne liže dupe švabama.

11. U jbt, sarlo stoker, nisam ni video.

Klavir jebeni zauzima 16 kvadrata što dalje implicira da celt ne živi u garsonjeri u švici, naprotiv živi u ozbiljnim kvadraturama. A znamo koliko su vrtoglave cijene kvadrata u švici.

pa dobro bre majku mu, nije koncertni za ukras.
    Ako hoces da sviras danas, kupis digitalni. Ono, moze i onaj uspravni, al ko da se jebe danas sa tim da ga stima, ako ustvari sviras.

12. Celt svira sintisajzer na švajcarskim svadbama i gastarbajterskim tezgama.

13. - Lerer : Mali, gde ti je domaći?
    - Celt jr. : izvinite učitelju, zaboravio sam ga kod kuće.
    - Lerer : Jeste, sigurno ti je ostao na klaviru.
    (čopor dece pršti od smeha)
    - Celt jr. ih posmatra sa rezignacijom i misli se - kakvi primitivci.

14. Melkore, ne znam za sta me prozivas, ali u 2022. imanje nekog prosecnog klavira u kuci, ako nije neki bas jebozovni koncertni koji ti stoji u 14. sobi je poprilicno uzaludan posao.
    99.99% tih klavira stoji negde rastimovano u uglu i koristi se ko polica.

Sto bi naravno znao da nekad probao nesto da sviras a nisi ustvari prisabacki selja koji misli da sto vece to bitnije.

Ali ko sam ja da pricam nesto, ti si rodjen 20km od mesta gde je neko, prvi u srbiji, posedovao klavir.

15. celt ima prosečan klavir i koristi ga kao policu.

16. Sto bi naravno znao da nekad probao nesto da sviras a nisi ustvari prisabacki selja koji misli da sto vece to bitnije.

Celtaro ako već kupuješ bmw i klavir - kupuješ bmw i klavir. Ne citroen i sintisajzer. Na tim stvarima se ne šteka, ili uzimaš ko čovek ili se ne ciganiš.

17. Umes li da sviras klavir?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.