Toma

1. Pipač hleba solidna analiza plus

2. nije lose onaj odglumeo tomu,ostali su uglavnom amateri, doktor posebno.film ima neceg indijskog u sebi, kao da je indijska produkcija, i malo kineskog humora

3. Ljudi eto me, sacam vas jebo gadno. Palim laptop i kucam opservaciju sa sve linkovima i izvorima. Veliki spojer alert, tako da ko nije gledao neka prvo pogleda film pa onda ovu temu. Svakako preporucujem film, cak sam i ja zaplakao

4. Maestro puši belo grlićev kurac

Nisam mislio da ću ikad to reći

5. SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT
    SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT

Scena uz koju sam zaplakao kao i vecina ljudi pretpostavljam je scena, nazovimo je ''za Ljiljanu''. Predirljiva jedna scena. Nakon filma sam hteo da proguglam verodostojnost te scene, i tu pocinje moj pakao.

Неке ситуације приказане у филму "Тома" приказане су на романсиран начин, једна од њих јесте сцена са Љиљаном, којој је он посветио песму. Међутим, истина је другачија. Чувена песма Томе Здравковића " За Љиљану" настала је стицајем другачијих околности. Он је ову прелепу песму написао и посветио, глумици Љиљани Благојевић.

Они су, својевремено, заједно снимали серију “Докторка на селу”, и том приликом Љиљана се свидела Томи. Иако се никада нису упуштали у љубавну романсу, Тома је Љиљи написао песму, а она је касније признала да јој је због тога било веома непријатно.

Dakle svi znamo ko je Ljiljana Blagojevic, glumica prelepih sisa i izrazite seksualne energije. Film je jebena laz prava istina je:

TOMA JE BIO PUSTI PICKOPACENIK, BAS BAS ONAJ NAJZADNJI ZNACI NEMA DALJEG PICKOPACENISTVA

Kao oni mimovi m'lady, e on je taj lik.

NE on nije bio sarmatni Hank Moody, zavodnik i jebac, koji je pisao pesme svojim kako prezaljenim tako i neprezaljenim ljubavima nego je bio pusti ponavljam PICKOPACENIK koji je pisao pesme zenama koje je hteo da jebe, u pokusaju da ih jebe.

Muz pokojne Silvane je rekao da je film smejurija da nema veze sa istinom i da njegova zena i Toma nisu imali uopste takav odnos. Dakle ovde imam tri stavke da iznesem.
    1. Silvana - hteo da je jebe, nije mu dala, smarao zenu i povremeno dovodio u neprijatnu situaciju
    2. Ljiljana - hteo da jebe, nije mu dala, snimio pesmu zeni, doveo u neprijatnu situaciju
    3. DANKA - isto kao i Ljiljana, sledi izvor

Fanovi su to znali, ali vremenom se i zaboravilo - pesmu “Danka” Toma Zdravković posvetio je Danki Novović, čuvenoj voditeljki i jednoj od najpopularnijih TV ličnosti stare Jugoslavije. Tada još mlada spikerka, Danka je vodila mnoge koncerte na kojima je nastupao i Toma i nije mnogo prošlo a njih dvoje su postali veliki prijatelji.

Toma, velikog srca kakav je bio, prijateljici je posvetio pesmu. Ona, pak, zbog toga nije bila srećna.

- Bili smo prijatelji i Toma je bio čovek pun emocija i imao je veliko srce. Ipak, mrzela sam da me povezuju sa ljudima sa estrade kada je ljubav u pitanju, jer su za mene oni bili prijatelji i poslovni partneri. Zato sam se ljutila na Tomu kada sam čula da mi je posvetio pesmu - ispričala je godinama kasnije.

DAKLE STA JE ZAKLJUCAK

Toma je veliki smarac. Zena ga se gnusaju. ON JE TOLIKI JADNIK DA JE PISAO PESME DRUGIM ZENAMA U POKUSAJU DA IH JEBE DOK JE SVE VREME BIO OZENJEN I IMAO DETE SA GORDANOM. ONA JE ZNALA ZA TO I PRASTALA MU JER JE ZNALA DA JE ON BOLESTAN I DA CE UMRETI USKORO.

NEVEZANO ZA PICKE:

Toma je bio bas onaj najpustiji kockar i pijanac. Onaj zadnji najjadniji iz mozzarta sto izadje bez prebijene pare, go ko pistolj. Ovisnik. Nema tu coveka. evo ovako za prvu ruku, pisemo se za dalje

6. Glumac koji glumi Tomu je naduvanko Milan Maric, prepotentan pun sebe, misli za sebe da je bog licno. Toma je zapravo bio cudak, stidljivko, tih, pickast. U jednoj intervjuu ima na yt Toma sam priznaje da je pisao pesma zenama u cilju da ih osvoji jer je bio ruzan, imao je veliki nos pa ga zene nisu volele, pisao im je pesme da bi im se tako dopao. PREJADNO. Slovodno pustite bilo sta od Tome, nastupe uzivo, intervjue sta god, videcete jednog patoloskog kockara i pijanca suplje glave i paukovih muda, koji vam deepstate potura kao boema.

7. Prodaja ulaznica pala za 50%

8. Jbt ovaj maestro je ko one kučke sa twitera, šta snimate film o nekom slepcu alkosu samo zato jer je umeo lepo da peva.

To ko maradoni kad bi rekli druže jebo ja tvoju igru kad si glupi narkos. Moraš prvo da budeš fin a onda sve ostalo.

Maestro kučkara

9. Он је ову прелепу песму написао и посветио, глумици Љиљани Благојевић

Tebra, ovo se uči još u predškolskom.

A jeste bila moćna pička, ne seri, kuću bi joj prepisao, a ne pesmu.

10. Necete me baitovati u besmislene raspravke, samo na temu Tomislava i filma ovde mogu da diskutujem

11. Maestro uplati mi pare za 4chan tri nedelje me lažeš već

12. Ako neko nema pametnija posla nego da gleda Tomu, mogu baciti link ovde. Nije snimak vrhunski ali ono, može da se pogleda.

13. ostavi link nek gleda narod, i ja sam gledao preko fajla od 1.4gb, ne dam bijeli da se bogati vise, bice jaci od rotsilda

14. Pevaci narodne muzike i jesu simpovi i pickopacenici.

15. najbitnije stvari

Иако се никада нису упуштали у љубавну романсу, Тома је Љиљи написао песму, а она је касније признала да јој је због тога било веома непријатно.

Toma, velikog srca kakav je bio, prijateljici je posvetio pesmu. Ona, pak, zbog toga nije bila srećna.

mrzela sam da me povezuju sa ljudima sa estrade kada je ljubav u pitanju, jer su za mene oni bili prijatelji i poslovni partneri. Zato sam se ljutila na Tomu kada sam čula da mi je posvetio pesmu - ispričala je godinama kasnije.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.