Prijava

Dobrom delu autora će delovati kao patetika, oproštajno pismo..Odlazio sam, vraćao se - ovo ne bi bio prvi put. No vreme je da okončam gubljenje vremena sa vama, a to je sve što je ostalo ovde - automatizacija u dokolici, navika, gubljenje vremena.

Mogao bih jednostavno da se izlogujem, ipak proveo sam dosta vremena sa vama (neki dan je bila godišnjica, ili 11 meseci, manje bitna stvar), pa bi bio red valda da se javim. Jednom se sa ovim i onako mora prekinuti.

Razlozi su sledeći:

- Oduzima mi previše vremena. Nekada sam puno više čitao, plivao, slikao..Nameravam svemu tome da se vratim.
- Sajt je daleko od onoga što je bio ranije, kada sam bio kud i kamo zagriženiji za definisanje. Neinventivan je, neduhovit, počelo je životarenje na starim lovorikama, što svakako ne može trajati. Naslovnu kreira nekoliko autora u čije ponašanje i shvatanje sam se razočarao, mada su mi ranije bili kul. Kvantitet je dogurao daleko ispred kvaliteta.

Rezime:
- Bio sam mnogo više autor a mnogo manje Branimir, više Stratimir, manje Desimir. Od početka sam težio tome, zabavnije je. Zato ako je dolazilo do nekih nesporazuma, nemojte ih smatrati naročito značajnim. Ponešto sam ispisao lično i iz duše. Verujem da se razlikuje.
- Verujem da sam ostavio najviše tekstualnog dokumenta ovde, (mnogo sam definisao, a i obimno), znam da vas je često smaralo da čitate. No bodovanje je odavno itgubilo na značaju, jer sam prestao da cenim većinu onih koji su mom radu davali značaj ili kritiku. Možda nije lepo s moje strane, ali stvari tako stoje.
- Nekoliko puta moje definicije su pobedile - zadovoljan.
- Skontao da ima par kul ljudi sa kojima ću se možda i družiti ako posetim neko okupljanje. Pretpostavljam da nema potrebe da vas imenujem.

Čime još da vas udavim? :] Drago mi je što sam boravio na ovom sajtu. Nije me naročito obrazovao iduhovno uzdigao, ali je uspevao da me nasmeje. To je valda sve.

Vaš, Stratimir

Koliko plivaš 100m slobodan stil?