Muzičko ćoše - vaše muzičko stvaralaštvo

1. Ne, gitarista i pevac je osnovao bend, tj. ja. Avgusta bi trebalo da snimimo ponovo malo bolje ove dve pesme, i jos jednu novu. Nadamo se boljem zvuku... :)

2. Nadam se da cete uspeti da pronadjete bubnjara, pa da cete izbaciti ritam masinu. :) Jedini bend koji gotivim sa ritam masinom je Samael.

I savetovao bih vas da malo bacite bas u pozadinu. Zna se cemu sluzi bas u ovakvoj muzici. Da prati gitare, daje im 'masu' i pravi podlogu za growl.

3. Јебите се, сад сте ме наложили да снимим неку импровизацију. Ако ми успе, постављам вечерас. :)

4. Nismo imali nameru da bass ispadne takav, jednostavno nismo uspeli da ga snimimo i postavimo kako treba :)... I nisam zeleo da bass bude samo podloga, nego da malo odskace od gitarskih deonica... Neki prelazi i sl... A sto se bubnjara tice, jebiga, u nasem kraju ih nema bas puno. Jos manje ima dobrih bubnjara, a jos manje ima dobrih metal bubnjara... :)

5. Ево, изгубих цело вече уместо да радим, и снимих ово. Има непрецизности, али сам их задржао, пошто волим то, приметићете да се на крају слика нешто не слаже са звуком, то ме је фотоапарат ујебао, и наравно, Јутјуб ми је као и увек за медаљу сјебао звук, но добро. Уживајте:

http://www.youtube.com/watch?v=kVr-hG4f9LA

6. kog si ovo naso da svira umesto tebe :)

7. Фино је, није монотоно, опуштајуће је, сјајно је за слушање "у позадини", "сварљиво" на прво слушање. Безвезе што си снимао фотоапаратом, довољно си тиме ујебао звук.
    Него, шта значе бројеви у имену песме, личе на неки датум?

8. Не, није звук са фотоапарата. Само првих пар секунди на почетку. :)
    Да, јесте датум. :)

9. Мислио сам на квалитет звука.
    Питао бих те шта значи тај датум, али ме не занима. :)

10. Квалитет је био добар кад сам експортовао видео. Али увек чим окачим на Јутјуб он ослаби, немам појма зашто. И то некако сјебе само високе тонове. Неки мени битан датум, само то. :)

11. Стварно си добар фотоапарат нашао ако не сјебава звук.
    Али овде је и више него подношљив.

12. Ма, не, бре. :)) Док сам снимао гитару (директно сам укључио из ефект-процесора у звучну карту, нисам озвучавао појачало), снимао сам и апаратом. Али тај звук са апарата сам искључио приликом монтирања. :) Осим оних пар секунди на почетку пре него што почне инструментал. Примећује се разлика између тога и оног после што иде.

13. Е, видиш, то већ има смисла. :)

14. Џими,свиђа ми се како звучи.
    С обзиром на то да ја имам матори касеташ са сто дугмића на еквилајзеру прикачен на комп,могао сам да подесим звук тако да звучи као прави студијски снимак.
    Да ниси ти у питању,рекао бих да ова песма можда потиче из осамдесетих. :)

15. Pesma mi se svijda, al' me previse asocira na Smak i YU Grupu...

16. Мене асоцира на микс раних радова Ју Групе и комплетног Смаковог опуса,ако ћемо тако.

17. Isti slucaj, zsamo nisam bas tako rek'o to... Kakva Pustinja sto przi, samo Kosovski Bozuri. :)

18. Косовски божури+Биска. :)

19. Moze. :) To je domaci bend koji sam ubedljivo najvise puta gledao... Malo-malo pa navrate u moj grad.

20. Ју Група је била и у мом СЕЛУ икс пута,па ти види. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.