Prijava

Ne, gitarista i pevac je osnovao bend, tj. ja. Avgusta bi trebalo da snimimo ponovo malo bolje ove dve pesme, i jos jednu novu. Nadamo se boljem zvuku... :)

Nadam se da cete uspeti da pronadjete bubnjara, pa da cete izbaciti ritam masinu. :) Jedini bend koji gotivim sa ritam masinom je Samael.

I savetovao bih vas da malo bacite bas u pozadinu. Zna se cemu sluzi bas u ovakvoj muzici. Da prati gitare, daje im 'masu' i pravi podlogu za growl.

Јебите се, сад сте ме наложили да снимим неку импровизацију. Ако ми успе, постављам вечерас. :)

Nismo imali nameru da bass ispadne takav, jednostavno nismo uspeli da ga snimimo i postavimo kako treba :)... I nisam zeleo da bass bude samo podloga, nego da malo odskace od gitarskih deonica... Neki prelazi i sl... A sto se bubnjara tice, jebiga, u nasem kraju ih nema bas puno. Jos manje ima dobrih bubnjara, a jos manje ima dobrih metal bubnjara... :)

Ево, изгубих цело вече уместо да радим, и снимих ово. Има непрецизности, али сам их задржао, пошто волим то, приметићете да се на крају слика нешто не слаже са звуком, то ме је фотоапарат ујебао, и наравно, Јутјуб ми је као и увек за медаљу сјебао звук, но добро. Уживајте:

http://www.youtube.com/watch?v=kVr-hG4f9LA

kog si ovo naso da svira umesto tebe :)

Фино је, није монотоно, опуштајуће је, сјајно је за слушање "у позадини", "сварљиво" на прво слушање. Безвезе што си снимао фотоапаратом, довољно си тиме ујебао звук.
Него, шта значе бројеви у имену песме, личе на неки датум?

Не, није звук са фотоапарата. Само првих пар секунди на почетку. :)
Да, јесте датум. :)

Мислио сам на квалитет звука.
Питао бих те шта значи тај датум, али ме не занима. :)

Квалитет је био добар кад сам експортовао видео. Али увек чим окачим на Јутјуб он ослаби, немам појма зашто. И то некако сјебе само високе тонове. Неки мени битан датум, само то. :)

Стварно си добар фотоапарат нашао ако не сјебава звук.
Али овде је и више него подношљив.

Ма, не, бре. :)) Док сам снимао гитару (директно сам укључио из ефект-процесора у звучну карту, нисам озвучавао појачало), снимао сам и апаратом. Али тај звук са апарата сам искључио приликом монтирања. :) Осим оних пар секунди на почетку пре него што почне инструментал. Примећује се разлика између тога и оног после што иде.

Е, видиш, то већ има смисла. :)

Џими,свиђа ми се како звучи.
С обзиром на то да ја имам матори касеташ са сто дугмића на еквилајзеру прикачен на комп,могао сам да подесим звук тако да звучи као прави студијски снимак.
Да ниси ти у питању,рекао бих да ова песма можда потиче из осамдесетих. :)

Pesma mi se svijda, al' me previse asocira na Smak i YU Grupu...

Мене асоцира на микс раних радова Ју Групе и комплетног Смаковог опуса,ако ћемо тако.

Isti slucaj, zsamo nisam bas tako rek'o to... Kakva Pustinja sto przi, samo Kosovski Bozuri. :)

Косовски божури+Биска. :)

Moze. :) To je domaci bend koji sam ubedljivo najvise puta gledao... Malo-malo pa navrate u moj grad.

Ју Група је била и у мом СЕЛУ икс пута,па ти види. :)