Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Eh vidi stvarno, nikad ne bih reko
Kažem ja isti Daglas Mari, izgled, pokreti sve isto, vrv i akcenat tu negde
Che stajling ko David Byrne lol, verovatno se i uvija tako kad popije koju žestinu pred svirku
Nema žestine pred svirku, samo kokain iz kutlače.
I više Brajan Feri :)))
https://soundcloud.com/stray-penny/evolving
Dobro je ovo Dalibore, pržačka produkcija, podseća me na Bouvijev “Hours”.
Šta ti radiš u bendou?
Dobra mjuza. Ja mislim da je on ceo bend.
Osim (solo) gitare, mislim da nema ni jedan instrument drugi. Zvuči mi kao da je sve je preko nekih matrica odradjeno. Nasnimavano jedno na drugo, i na kraju glas.
Da me ne razumete pogrešno, zaista mislim da dobro zvuči, ali ima nešto u zvuku što mi je tupo.. nedorečeno.. recimo činela nema onu vibraciju koju treba nego zazveči i nestane. Isto sa basovima. Klasična elektronika. Kad bi sve ovo išlo s pravim instrumentima, zvučalo bi 3x bolje.
Nežni Dalibor Jovanović
Žena ga otrovala.
Ljubavnica ga otrovala.
Ovo i ja pomislih za Nežnog, ali bejaše nekako preočigledno.
Музичко ћоше - код Ђоше