Da li smo se otuđili?
  • Ejdus

Čini mi se da praznici i nova godina nisu ono što su nekada bili. Kao da smo se otuđili.
    Sećam se da se ranije nova godina čestitala i po 14 dana nakon novogodišnje noći, naravno sa ljudima koje prvi put vidimo. Danas ako se neko seti da ti čestita prvog januara i to je to.

A možda su Nova godina i praznici izgubili smisao? Kako se Vama čini?

• Cara™

Nismo se otudjili ejduse, nego nas sustinski boli kurac.
    Ono sto radimo bolje jeste da umemo da patetisemo i glumimo zabrinutost tako da prikrijemo bol u kurcu. Naravno prema potrebi.

To je ta neka sustina.

Takvi smo. Mi radimo to. Da.

• Cara™

Naravno kivnost nastaje onda kada za doticnu personu krenu problemi, sve ostalo je cista utopija.

Sam si, to je cela poenta.

• Cara™

Nekad biti drug normalna stvar, danas je to vec perspektiva slucajnosti

• melkijades

1. Stariš Ejd.
    2. Sećaš se Ejd, što je dobro, jer to je jasan pokazatelj da te sećanje još uvek služi, što nije uvek slučaj.
    3. I dalje ti znače Nove Godine, dakle nisi sasvim star. Jednoga dana, doček ti više ništa neće značiti.
    Budi dakle radostan, srećan i - zahvalan ;)

• Ejdus

Na žalost...Mislim da je vreme u kojem živimo učinilo najviše.

• melkijades

Onoliko koliko mu je svako od nas dopustio.

• Earthworm Jim

EVDVS TROLVS MAXIMUS

• DP

Otudjili smo se, nego kako. I to je odlična stvar. Bolje da imam u životu prs u bulju dvojicu, trojicu, sa ostalih stotinak korektna i priča puna poštovanja i još desetak ljutih neprijatelja. I u svakoj situaciji znas kako da se ponasas, drustvene norme su tu, distanca, nema previse analize.

• Cara™

Da, okej je to najaviti se pre nekom upadnes na gajbu, ne pozajmljivati pare kako ti padne na pamet, ne smarati prijatelje za nepotrebstine i ta sranja.
    Jebes takvu prisnost

• Srpski Del boy

Da li smo se otuđili?

Da! Još od 1990.-ih godina...

• mesni narezak

Srpski del boje, jesmo li ti fino rekli da odeš odavde?

• Earthworm Jim

+1 goni se u kurac odavde debilcino

• Srpski Del boy

Earthworm Jim, fuck off.

• DP

Dečko, rečeno ti je da se ne pojavljuješ ovde. Mi nemamo mehanizme da te izbacimo odavde, al sigurno se ne osećaš prijatno kad te neko neprekidno poliva govnima

• Srpski Del boy

Svakako trebam se odjaviti sa ovog sajta, jer odavno mnogo toga nije kao što je bilo... Ima mnogo čudnih tipova željnih svađa i napušavanja drugih... Odoh na neki drugi sajt, tipa krstarica i sl., koji zadovoljava nedeljnu dozu kvalitetnog i konstruktivnog polemisanja o raznim temama. Goodbye!

• Mali Mujo

Bgm lijepo krenula godina na Vukajliji, da ne ureknem

• Mister_NO

Samo treba da ih lepo zamoliš izgleda