Prijava

To je ljubav. Rastu zidovi njene tamnice, kao u strašnom snu. Čemu moji talismani: bavljenje književnošcu, nepouzdana erudicija, vedrina prijateljstva, galerije biblioteke, obične stvari, navike, mlada ljubav moje majke, ratničke seni predaka, bezvremena noć, ukus sna? Biti sa tobom ili ne biti sa tobom, sad je mera moga vremena. To je, već znam, ljubav: nemir i olakšanje kad čujem tvoj glas, čekanje i sećanje, užas življenja u budućnosti. To je ljubav sa svojim mitologijama, sa svojim nepotrebnim malim vradžbinama. Ime jedne žene me odaje. Boli me jedna žena svuda po telu.

Petak na subotu, tačnije sad već subota, sat i nekoliko minuta nakon ponoći. Ja imam izgovor zašto sam na Vukajliji - nemam propusnicu (ne mogu na javna komercijalna mesta da idem), ne pijem, ovaj što mi je šema za vutru nije na gajbi, odradio sam jak pull trening i zadnja loža me sabija otkako sam se ohladio, jedna riba s kojom se viđam nije u Beogradu, mrzi me da čitam išta... šta je, Melkore, tvoj izgovor da pišeš ovakve stvari, na Vukajliji na kojoj se nalazi do pet normalnih ljudi (pod normalnim mislim da te ne bi bio blam da s njima kafu popiješ) i desetak idiota i potencijalno agresivnih marginalaca? Stvarno, šta?

Bukvalno da se sad u Srbiji desi neka masovna pucnjava poput onih u Americi, sa desetinama mrtvih, bez preterivanja mislim da bi postojala šansa od barem 40% da je izvršilac neko sa ovog sajta. Štaviše, Melk bi bio među favoritima.

Petak na subotu,

subota na nedelju

šta je, Melkore, tvoj izgovor da pišeš ovakve stvari, na Vukajliji na kojoj se nalazi do pet normalnih ljudi

Učinio sam što ne umem, rekao šta mislim i osećam večeras, odneo jedino što imam, srce svoje, i dao ga. I sad čekam.

Sve sam stavio u ruke jedne žene, i ako me uzme - uzela me je, ako ne, idem u Afriku da živim, prelomio sam i presekao, i to je to. Nek ide život.

Razumem te u svim parametrima btw, sem što mene nisu isterali iz kafane. Jedne, iz druge jesu. I osetio sam se kao Jevrejin iskreno, i sve više se osećam tako.

Ode čovek u Darfur da rešava Sudance. Rrrrrrrrreši

kako cekas, pa nisi joj valjda izjavio ljubav na vajberu, ako nisi, mogo si odma videti reakciju

Inače trebalo nam je 14 godina da otvorimo tako jednostavnu, bolnu, škakljivu i gorljivu temu kao što je ljubav.

@sevast
Da, jebote, sad je već nedelja. Haos, gori sam od Melkora. Starim...

Pardon, starim ja a u ljubav vjere nemam...

gori sam od Melkora. Starim...

Pardon, starim ja a u ljubav vjere nemam...

hahahaha