ЈЕБАЊЕ MMXXII, ТРУЕ ЈЕБАЊЕ
  • Cara™

Инспирисани скорашњим догађајима и оптужбима за нејебицу али исто тако и прејебицу отворила се стара/нова тема да се покаже ко како зашто и колико јебе/не јебе

У ситуацији смо да видимо да је на сајту искључиво преостала популација која скоро да уопште не јебе, па се чују разноразни вапаји дозивања некадашњег чланства које је и тада боље јебало него данашње алфе, офц мисли се на жене које су суделовале у јебању типа змиа, милица да не набрајам остале мембере авангарде.

И тада смо имали феги ликове којима се јебање гадило.
    Оно што мене занима јесте где припада шмокља и где би желео да буде, и шта о томе мисли хотул.

Због чега зап на такав перфидан начин враћа жене на сајт а нема намеру да јебе.

Да почнемо

• Cara™

Ja JEBEM Šmo ne JEBE

CElt misli da JEBE

Celt visi po ranku - rezultat

ŠMOKLJA JEBE

• celt

gledam vas ovde, i ako neko radi jebanje to je smoklja

• Cara™

Tako je.
    I ja sam tog stava.

Mnogi su se podigli na ovakvim jebanje temama i dali sebi za slobodu da napokon jebu.

• Cara™

Šmo, mantra je sledeća, što više puta napišeš da jebeš utoliko ti se kvota podiže da ćeš true jebati.

Ok, nemoj da se frkišeš u startu, sačekaj da dodju drugi članovi napisu da jebu pa se laganini priključi.

R A D I
    A
    D
    I

• јп

Galantni jebe cure gradske i stambene

• Cara™

Galantni jebe u zastarlim liftovima. Bez alarma

• k

Nemoj galantni, gradske cure uvek lažu

• mesni narezak

jebem u šmokljino ime

• Cara™

JEBEM ČVABALOM U MOZAK KROZ UVO SVE NUBINE KOJE NAPUŠAVAJU KURCEM DINGOSPOVA EJDUSA

LISTA JE PREVELIKA MORAĆU PREČESTO DA JEBEM

• Синиша Вуцо

Где је Мидори?

• Cara™

U IME HOTULOVO JEBEM MRNOA JER EJD NE DAJE BLAJVA

DINGOSPOV

• Cara™

PUSITE HOTULI CARSKI