- Cbanovan
Инспирисани скорашњим догађајима и оптужбима за нејебицу али исто тако и прејебицу отворила се стара/нова тема да се покаже ко како зашто и колико јебе/не јебе
У ситуацији смо да видимо да је на сајту искључиво преостала популација која скоро да уопште не јебе, па се чују разноразни вапаји дозивања некадашњег чланства које је и тада боље јебало него данашње алфе, офц мисли се на жене које су суделовале у јебању типа змиа, милица да не набрајам остале мембере авангарде.
И тада смо имали феги ликове којима се јебање гадило.
Оно што мене занима јесте где припада шмокља и где би желео да буде, и шта о томе мисли хотул.Због чега зап на такав перфидан начин враћа жене на сајт а нема намеру да јебе.
Да почнемо
- Š
ispis
- Cbanovan
Ja JEBEM Šmo ne JEBE
CElt misli da JEBE
Celt visi po ranku - rezultat
ŠMOKLJA JEBE
- Cbanovan
Tako je.
I ja sam tog stava.Mnogi su se podigli na ovakvim jebanje temama i dali sebi za slobodu da napokon jebu.
- Cbanovan
Šmo, mantra je sledeća, što više puta napišeš da jebeš utoliko ti se kvota podiže da ćeš true jebati.
Ok, nemoj da se frkišeš u startu, sačekaj da dodju drugi članovi napisu da jebu pa se laganini priključi.
R A D I
A
D
I - јп
Galantni jebe cure gradske i stambene
- Cbanovan
Galantni jebe u zastarlim liftovima. Bez alarma
- k
Nemoj galantni, gradske cure uvek lažu
- Cbanovan
JEBEM ČVABALOM U MOZAK KROZ UVO SVE NUBINE KOJE NAPUŠAVAJU KURCEM DINGOSPOVA EJDUSA
LISTA JE PREVELIKA MORAĆU PREČESTO DA JEBEM
- Cbanovan
U IME HOTULOVO JEBEM MRNOA JER EJD NE DAJE BLAJVA
DINGOSPOV
- Cbanovan
PUSITE HOTULI CARSKI