Maestro kriptotrejder

1. Grčka ima legendarno loše i uske odvode

2. Are you supposed to flush toilet paper or throw it out in the waste basket?
    It depends where you are.

In Athens for instance we got used to placing the dunny paper in a wastebasket next to the toilet. Some poor room service person came around and emptied it. Literally a crap job.

Here in Australia you flush the toilet paper (but not other types of paper or objects).

I think it depends somewhat on the age and pipe diameter of the sewage system. I was told that in Greece it is mostly 50 cm pipe, half the size standard here in Sydney.

Zna zap

3. I to. A i nije bas toliko toalet papir rastvorljiv, štucaju i ex-yu top radjeni odvodi kad se brises pola sata posle narocito zanimljivog sranja

4. Tako da, kad sam u grckoj, big brain time, kesa ispred mene dok kenjam, bacam u nju, pa tu kesu u drugu kesu i odmah u kontejner. Nmg da mi smrdi to u wc-u. Ako sam u hotelu, to prazne spremacice. A ako je nego preljubazno govno, sto cesto biva posle hrane s maslinovim uljem, i ako zahteva par briskanja, bacim to u solju jbg, nece nista biti. Sve u svemu, navikne se covek

5. Sto ne umoce govno u tzatziki

Brate ako papir koji se rastvara u vodi moze da zapusi ista, kako to da onoliko govno ne zapusi
    Nidje veze

6. Ni meni to nije jasno obzirom da govna znaju biti bas obilna i tesko rastvorljiva, nekad su tvrda nekad meksa ali gusta pa jbg sad kako to da govnurde silne israne iz grckih guzica ne naprave neka začepljenja, ne znam.

Ili ovo sto zap kaze, mozda toalet papiri i nisu toliko rastvorljivi odnosno rastvorljivi su do neke mjere a ta mjera prevazilazi ove grcke septicke sisteme

7. Neki sa juga jednom mom clanu faimilije.ubacili usran papir u kantu za ves u insotranstvu se to odigrava

8. Kad se nakupi papira on moze da zapusi nekako onako rasiri se bude ko pihtija a govno je ko strela samo siba
    Mislim da sam resio ovo

9. Neki ljudi uzmudva metra papira u komadu i onda svako brisanje jedan ili vise onih papirica i onda rolaju kao burito i takvu jednu gomili bace u komadu takve treba kaznjavati

10. Mislim da zene najvise rolaju dugacke komade papira da brisu svoju picku mamu im jebem

11. Sto ne umoce govno u tzatziki

hahaha

Ja sam mislio da grci koriste bide kao turci, mozda su im zato te cevi uze jer nije predvidjeno da se masovno koristi i baca toalet papir u solju? Lupam sad nemam pojma, ali kontam ima neki razlog zasto su cevi duplo uze nego u australiji, pa ne seru grci grisine

12. Skauz, nije im ni to riješenje mi peroguzi trošimo čak i više toalet papira jer ide papir-voda-papir i sa bideom, tako da opet dolaziš u situaciju da začepiš to.

https://www.worldnomads.com/travel-safety/europe/greece/toilets-in-greece-water-safety

Teško da se može naći neka solucija, više su naučili da žive tako i to je to

13. Ajmo zarađivati pare - ničim izazvana slika maestralnog kurca - kako kenjati u Grčkoj

vukajlija

14. LOL nisam znao Plidu, misim nisam ni razmsljao o tome da budem iskren. Jedino da svako ima svoje peskirce u wc-u da se obrise posle dubinskog pranja haha

15. Ma sta grci seru neka mala govanca zive na maslinama i malo sira ceo dan sta ce im velike cevi
    Problem bi bio da npr na Staroj planini imaju male cevi kad baća jede slanine i crnog luka posle celodnevnog tovarenja drva pa se isere to bi fi 100 zaglavilo

16. Brate nisam koristio bide u zivotu niti cu, bljak. Odem i istusiram se ko covek

17. Pa kakav si ti to musliman XD

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.