Maestro kriptotrejder

1. Jesi ti tamo Dejan/Makelele?

2. bitkojn se krka, a neće da plati narod za rmbačenje na forčenu sram ga i stid bilo.

3. Kripto tržište opet potonulo, putine jepse

4. Maestro koliko ćeš se izdobriti na ovome dipu, priznaj. Ne bi me čudilo da je Maestro siva eminencija iza ovih pizdarija u Ukrajini. Hoće da unese razdor i pomutnju na kripto berzama, pa da pokupuje sve po smešno niskim cenama i umirovi se u 43-oj ko čovek kada se tržište oporavi.

5. Alo kakav pad tebrex jesi zdrav ti ovo je samo još jedan utorak

6. BTC u narednih 3 meseca ide u novi ATH, a to je samo zato što ga kupuju i drže Grejskelovci ko oči u glavi

7. Graficke kace padnu cene?!?!?!

8. Maestro šta je s Polkom, oće išta biti od toga?

9. Bukv sto kaze triforce, another day in office , mada ocekujem jos veci pad zbog ovog sranja u ukrajini #cirko91 gluvacu

Graficke kace padnu cene?!?!?!

Kad majnovanje postanje neisplativo, uzimajuci u obszir ove glavne valute ofc, dakle kada izadje ETH 2.0 npr, mozda ove godine mada lazu nas sto bi rekli Dino i Ivana, godinama

kamenofile mislis na Polkadot? Parachain auction je pocela u decembru, sa polkom ce tek biti show sig sig

10. U Polkadot i XRP ulažem velike nade. Naravno, većina portfolija mi je BTC i ETH. Plus pokoji šitkoin, čisto ako me usere.

11. Sigurice, klasika

U zivotu ne bih kupio XRP vec sam pisao zasto, cak iako znam da ce cena skociti ako pobede na sudu

12. Pitanje za Maestra pošto se odlično razume u ovu tematiku. Da li možeš da mi približiš značenje NFT-a? Video sam da su to neke sličice koje se iz nekog razloga prodaju i ljude se obogaćuju praveći ih. Kako i zašto dragi Maestro?

13. Ne mogu. Takodje ne mogu da dajem financijske savete ovde. Ovaj sajt je mahom za šitpostovanje. Za pravo udubljivanje u neku temu, učenje novih veština, sticanje novih znanja preporučujem google, youtube i slično, pa kopajte

14. Znaš šta meni nije jasno. Zar nije moguće da preuzmeš tu sličicu, zašto bi je plaćao?

15. “Look at me, I’m stupid”

-Fuck off, retard.

“Jokes on them, I was just pretending”

16. koliko ja znam prave neke slicice npr neki motor i onda ako kupis taj motor(sliku) imaces mogucnost da ga vozis na nekoj igrici za koju prodavac daje casnu rec da je pravi

17. U ovo se zaista ne razumem. Shvatam da tebi to možda izgleda neverovatno ali šta ću. Hvala ti u svakom slučaju na izdvojenom vremenu.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.