Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa nismo se bas svi isprimali da smo eksperti jbg, ja evo prvi kaem da nemam pojma sta ce da se desi. Iskr nisam verovao ni ovo da ce da bude
https://www.youtube.com/watch?v=YSTaQfN6LqI
Member beri, nemam nista protiv tebe niti bilo kog ko prica o ukrajini, samo mislim da ratovi i aranja pocinju ovako svedeno, mi smo sve nubare, verujem da obavestajci i visoki funkcioneri tacno znaju sta ce se desavati povodom svega ovoga.
Aj da napravimo draft pred turnir:
U levom uglu: Amerika, UK, Nemačka, Francuska, Italija
U desnom uglu: Rusija, Kina, Turska, Indija
Dopunite, oduzmite ili prebacite po svom nahođenju
dodaj severnu koreju desnom uglu i tajvan, provinciju kine, levom.
i okle ti ta indija matere ti
https://twitter.com/Ukraine/status/1496716168920547331
na oficijalnom tnjiteru ukrajine.
malo ironično, obzirom da je putin izjavio kako napada ukrajinu da bi ukinuo neo-nacizam prisutan u ukrajini.
Koji crni rat, ništa od toga. Ko da udje u rat? Ukrajina? Ovi bi ih pregazili za manje od nedelju dana, posle im objasni da treba da stanu tu i da ne idu dalje na Poljsku i kojekude. Baciće atomsku neko na njih? Lepo ali - to je "aj neću ja prvi" situacija, jer na prvog bi se sručio nemilosrdni protivudar.
Ovde sledi pat pozicija, jer svi su na dobitku (sem naroda naravno, takvo je pravilo) - Rusi će dobiti teritorije, strateške položaje i vrv neke masne rudnike, članice NATO su Rusiju stavile u nezavidan položaj za narednih 5000 godina, mogu da dižu budžete za naoružavanje do mile volje i da vrše pritisak, deponuju opremu i ljudstvo u Ukrajinu itd. Kad sam pre dve godine kačio vest o iskrcavanju silnih američkih trupa u Evropu i snimak mobilizacije sveg onog teškog naoružanja koje se grupiše ko zna gde i ko zna zbog čega, Musaši mi se smejao lol :)
Ne započinje ni jedan rat za dva meseca.
Ajde bre, bice gruzijski scenario. Spalice sve do Kijeva, vratiti se do Donbasa, lupiti tarabu sa znakom "dovde moje" i dogodine se niko nece secati sta je bilo.
Voleo sam da grupišem tenkiće po celoj ukrajinskoj teritoriji u onom starom Riziku
Ma neće spaljivati ništa, gluposti. Te dve pokrajine doduše ostaju rusko vlasništvo.
Figurativno kazem, nemoj si bukvalista.
Ovako smo mi cistili kosovo 98e.i bolje cak.
- Rusija prozvana
- Putin pokazao zube i mišiće
- "Zapad" se ujedinio oko nečega, prešaltao mašineriju sa virusa i vakcina na rat i oružje, dobio odrešene ruke da tax money ulaže u vojnu industriju na uštrb svega drugog, korporacije srećne, narod se izjasnio protiv agresije i bezumlja, narod kosmopolitski, normalan i srećan (kao za vreme korone varijanta)
- Rusija proširila teritorije na tipa zauvek, dobila vrv rudna bogatstva, putin ojačao poziciju, narod srećan
- Narod Ukrajine uvideo da su prepušteni sami sebi i da im bukv. niko nije prijatelj i saveznik, narod izduvao kurčinu.
tako nekako.
Ukrajina treba da ostane pokrajina u sastavu rus.
Ko vojv cg bosna krajina kosovo pod imenom r srb. I bilo bi tako da nije bilo satanista
Vrhunski je ovo odradjeno btw, jer stvorila se paralela izmedju Putina koji upada u Ukrajinu i hiće koji silom anektira Čehoslovačku. Sad sve što se bude borilo protiv Rusije bori se za slobodu, demokratiju, vladavinu prava i ostala sranja. Sad još samo treba izazvati što veći sukob i da što više Ukrajinaca (jok Švaba i Francuza) nastrada, u lajvstrimu ako je moguće, i baš zverski da izgleda.
Čitaj knjige Celte.
On da čita, al ti da ne pišeš
Editovan naslov i pravila teme
- Ide mi na kurac realno ovaj Zapata i bilo bi ok da mu otmem ženu, ali tvrd je orah brat i ono, šta znam, izašao bih vrv već sa njim na kraj ali stajalo bi me dobrih batina. Šta da radim?
- E Šmokljo ješčuo šta ti reko Zapata za babine patofne, idi nalupaj ga, ili ga bar isprozivaj. Ne smeš? E pičko jedna može da te gazi ko oće.
- Šmo ide da raspravlja stvar, Zapata viče da nije ništa skrivio, Šmo se obezobrazi i dobije dva zauška, čisto da iskulira. Kaže Zap - smiri se, vratiću na fabrička i tebe i melkora, jebo te on.
- Šmo dolazi podvijenog repa pitam - šta je to brt, dve ćuške i cmizdriš tu ko pička, šta si se usro, evo prodaću ti štanglu za 200 dinara, polomi govno.
- In d minvajl idem kod Zapatine žene da je davim kako joj je muž manijak što tuče slabe i nezaštićene i treba da ga se otarasi asap.
Tako negde vidim ovu situaciju sa Ukrajinom.