Зато наш Усница неће осудити ништа већ ће дати неку најванила могуће неутрално саопштење - Надамо се што скоријем и дипломатском разрешењу конфликта како би прошао са што мање недужних жртава....
Zapata lema mene na parkingu a Ejdus viče iz lobija hotela Moskva nemojte deco nije lepo. Celt bi me i branio ali je u Švajcarskoj, a Cara na svinjokolji, a i ne bi me baš nešto ni branio od zahuktalog Zapate. Al svi osudjuju. Cara u fazonu - ako smesta ne prestaneš da ga biješ, neću ti više prodavati lubenice. Taj neki rad.
Orban ima svoju zemlju da vodi i Evropa mu nije naklonjena - pljuju ga da je desničar, ugnjetava lgbt, neće migrante, forsira porodične vrednosti itd. Makron je u kampanji, Džonson je politički praktično mrtav, Bajden i politički i bukvalno, Lukašenko zna šta mu je činiti, Hrvati i Crnogorci takodje, Litvanija i Poljska naravno strepe. Svako gleda svoju bulju i jebe se nekom baš za Ukrajinu, nažalost. Putin i Orban ne sumnjam da imaju dobar odnos, kao uostalom i Erdogan. Bolje je sačuvati ih tu gde jesu nego graditi sve ispočetka sa nekim novim predsednicima, jer ova dvojica su se zacarili. Osuda je slovo na papiru, dok se tamo ne pošalju neki tenk, vojnik i puška.
Zapata lema mene na parkingu a Ejdus viče iz lobija hotela Moskva nemojte deco nije lepo. Celt bi me i branio ali je u Švajcarskoj, a Cara na svinjokolji, a i ne bi me baš nešto ni branio od zahuktalog Zapate. Al svi osudjuju. Cara u fazonu - ako smesta ne prestaneš da ga biješ, neću ti više prodavati lubenice. Taj neki rad.
Зато наш Усница неће осудити ништа већ ће дати неку најванила могуће неутрално саопштење - Надамо се што скоријем и дипломатском разрешењу конфликта како би прошао са што мање недужних жртава....
Primetan je, da, vaginitis kod naših, niko se još ne oglašava ne daj bože da naljutimo sad nekog ispadnemo loši prijatelji
Naj-woke vlada srbije ikad
postaje ocigledno da putin nema podrsku za rat, i orban, a izgleda i erdogan su bar deklarativno na strani ukrajine, dugorocno je pucao sebi u nogu
LESI SE VRACA KUCI
Gen nato prica je gejfeget prica. Svi bi deklarativno u nato jer neko drugi ti glumata obezbedjenje. Stim da si ti govno.
Prvi ko mora pukne je nato. Skoro su popusili u avganistanu. Dalji razvoj situacije mozemo samo promatrati jer bice ga.
Saveznistvo hotula
Mnogo zelembaća na 9gagu. To ti je kad ti je mejnstrim jedini izvor informacija i kad ti je kritičko razmišljanje ravno 0.
Vucic sta god da uradi izduvao ga je, da l od eu da l od rusije, u sustini bolje da podrzi putina, vece su sanse da pada na prolece u tom slucaju
APRIL U BEOGRADU
Још Украјинци добили пар хиљада нуклеарки после распада СССР-а и дали их Русима да их раштимају ради поштовања територијалног интегритета Украјине....
https://www.theweek.in/news/world/2022/02/24/5k-nuclear-weapons-bombers-missiles-what-ukraine-once-gave-up.html
Cuj budale. Vucku je ovo win win kako god da okrenes ostaje jer je drama
Know how
Kirk nadam se si samo portir u tuzilastvu inace nije dobro za ustanovu bate
Know how
ma kakvi, mora da bira stranu, bar zapad to ocekuje, a koju god stranu da izabere ne ide mu na ruku
jebote cak su i orban i erdogan osudili napad, cela evropa je protiv putina osim belorusije, jos se mi cekamo
Jbt ništa ne pratite https://rs.n1info.com/svet/lukasenko-ako-bude-potrebno-uzecemo-ucesce-u-ruskoj-invaziji/
sta ne pratimo, pa i rekao sam da je cela evropa protiv putina osim belorusije
Za kamere, naravno. Kao da to uopšte znači bilo šta. Osudili :D Moš misliti
pa orban potpisao sankcije, jbg ne znam sta se racuna, da udari ukrajinu sa zapada?
Orban ima svoju zemlju da vodi i Evropa mu nije naklonjena - pljuju ga da je desničar, ugnjetava lgbt, neće migrante, forsira porodične vrednosti itd. Makron je u kampanji, Džonson je politički praktično mrtav, Bajden i politički i bukvalno, Lukašenko zna šta mu je činiti, Hrvati i Crnogorci takodje, Litvanija i Poljska naravno strepe. Svako gleda svoju bulju i jebe se nekom baš za Ukrajinu, nažalost. Putin i Orban ne sumnjam da imaju dobar odnos, kao uostalom i Erdogan. Bolje je sačuvati ih tu gde jesu nego graditi sve ispočetka sa nekim novim predsednicima, jer ova dvojica su se zacarili. Osuda je slovo na papiru, dok se tamo ne pošalju neki tenk, vojnik i puška.
Slabo ovo skroz, ma koliko medijska mašinerija da se trudi da izgura. Baš slabo. Brzo će se ispuvati kontam.
A meni merak.