Rat u Ukrajini 2022

1. ovaj ovde
    https://i.4cdn.org/pol/1645694934987.jpg

bukvalno mi izgleda kako random dete zamislja da izgleda kul "chad" muskarac

2. poslednji put su nacisti drkali homo na ovaj arijevski stajling. samo obrijan.

3. Pitaj sjevernjake, originalni lik je bio mnogo blize nama, geografski

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/569/458/f2e.png

Pa su onda oni napravili svoju verziju lika, odnosno tog

https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/569/465/df1.png

4. Niko ne otvara tvoje linkove Ćirko

5. ovaj mediteranean jos gori gej

6. bebo volim te kao cirko rusiju

7. Cirko ne kapira da nikoga ne zanima sta kaci ovde lol, kakav autist

8. Cirko ekstra linkovi

Haters gona hate

9. nemoj tako brt, mene zanima

10. Kliknem i ja na poneki, doduse uglavnom su debilna propaganda, al potkrade se i neki legit

11. Što gej Celte?

ne znam, cela ta prica gde sebe ili grupu pretstavljas nekim kao fizicki muzevnim muskarcem - fizicki iskljucivo - odaje malo neki beta gej vonjcic. pri cemu su deca totalno pogresila sta znaci ustvari da se bude chad.

12. nekoliko RL ljudi koje sam sretao sa svim tim siljenjem da su kao neki mnogo muskarci su u sustini bili vrlo slabog samopouzdanja.

13. pa mi ostavili utisak, posto svi do jednog izgledaju kao arijevski vlazni homo san

14. nekim kao fizicki muzevnim muskarcem - fizicki iskljucivo

A daj jebote, mim je vizuelni medium. Kako da predstavi da voli pse i Rahmanjina npr?

Šta da stave Kišjuhasa?

pri cemu su deca totalno pogresila sta znaci ustvari da se bude chad.

Pa čed se bukvalno odnosi na fizički impozantnog muškarca tipa Henri Kavil, Bred Pit itd

15. jebem li ga, cudno mi da se u mimovima "tvoja" strana prikazuje kao gej muskarac. bolje da su stavili cica glisu.

inace sad sam naucio da je zelenski do pre 2 god bio glumac po komedijama (glumio ukrajinskog predsednika u jednoj), maltene izabran ironicno za predsednika a sad vodi zemlju protiv ruske vojske i putina jebenog. sto bi rekli "can't make this shit up"

16. Pa čed se bukvalno odnosi na fizički impozantnog muškarca tipa Henri Kavil, Bred Pit itd

Uvođenjem sigma grajndseta u priču, fizičke karakteristike postaju sekundarne, iako eventualno neizbježne.

ne znam, cela ta prica gde sebe ili grupu pretstavljas nekim kao fizicki muzevnim muskarcem - fizicki iskljucivo - odaje malo neki beta gej vonjcic. pri cemu su deca totalno pogresila sta znaci ustvari da se bude chad.

Mislim da je problem ovdje u shvatanju kod omladine da se high tier muškosti postaje čistim oponašanjem onih kojima to nekako ide prirodnije i koji su stasavali u sredini gdje su imali sigma/alfa uzore, jer to onda dovodi do samo neke krezube agresivnosti koja isčezava na prvi znak opasnosti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.