Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Doduše, sad kad malo razmislim i uviđam donekle tvoju poentu.
Recimo muškarci su uvek idealizovali hipermuževnog Džona Vejna, dok su se žene radije bacale pičkom prvo na Erola Flina koji je imao i bar dašak nečeg ženstvenog u sebi.
ma poenta je ta fizicka definicja muzevnosti, i kultura koja mi se cini da se razvila iz toga, totalno nebitno sad dal ima picke ili ne.
ako nista dzon vejn je pretstavljao i jos ponesto, glumio likove koji su zajebani, casni, hrabri, jebem li ga koji kurac, ali je pricano o delima.
danas chad izgleda. eventualno ima nasledstvo, ili bogat. to je to.
sira malo prica od mima, ali kad god vidim ovo "ulickan sa bradom" uvek mi nesto tu fali.
Pa dobro, nije zamena za ličnost.
Mada opet kao mim jebeni je kul, prenese poruku u jednoj paint sličici. Ne mora da se shvata baš doslovno.
Pao je Kabul, pada Kijev, zna se šta je isto na slovo K.
Celt nikada nije imao smisla za mimove niti zna šta oni predstavljaju i zašto uopšte pređu u mejnstrim. Najbolji mim uvek odnosi pobedu tako i ova slika chada nije ništa drugo do kolektivna podsvest prenesena u digitalno i posprda se sa nama, istima onima koji su je iskoristili da njom posprdaju svoju okolinu.
Mim je ogledalo duše
A celt nema dušu lololololo
nem dusu, al ti nemas smisla za humor prijatelju
uce rusi i kod care cini se
Slava Ukrajini!
Живот је једна чудна прича :')
https://www.youtube.com/watch?v=Era7gYBRlVA
GEROMAN --  -@GeromanAT·1h
#BREAKING - RF Forces have reached the International Air Port near Kyiv!
That means RF Paras held out for 24h and are now secured.
RF Airborne dropped near Air Port in #Zhytomyr
Looks like Russia is going to take out all strategic air bases one after the other.
https://twitter.com/RALee85/status/1497163893487120409
au celte sta su ti uradili jevreji tamo u svici sad si kao gingers, nemas dusu
tilmo me prvi provalio
Ahahah al sto se pise o mimivima i celtovom odsustvu duse vec 2 strane, a ovaj i dalje upinje i kaci linkove
Samo napred Ćirko, ne obaziri se šta kažu dušmani
Cirko jel true onaj klip gde je ruski tenk izgazio civilno vozilo u pokretu u Kijevu?
Umjetnost offtopica na vukajliji treba izučavati, kako se dođe do ovoga nikad mi nije bilo jasno
Uđeš na zadnju stranicu i onda se vraćaš da provališ kako su ovi došli do analiziranje muževnosti ček ček
Cirka boli kurac za to, on je ovde da deli svoje linkove da dobije ruski sandwich lolol
Cirko ima visi cilj i ide mu odlicno.
Od no link click to all click all links