Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
sta kaze zapad, dace im pare za oruzje.hahah.ako nek se bore protiv rusa do zadnjeg.
nije do jedne osobe. podeljena je ukrajina puno. i to sto je najgore nije podeljena ravnomerno nego ko da si povuko granicu u delu koji je za rusiju i delu koji je za nato
Cist retard, zahvaljuje se erdoganu na tviteru za nesto sto nije ni uradio.dok turska donese odluku ode ukrajna...
Kul je zelenski obukao zelen dzemp samo bombe okaci i redenik kakva budala. I klicko sto huska imbecil
nije do jedne osobe. podeljena je ukrajina puno. i to sto je najgore nije podeljena ravnomerno nego ko da si povuko granicu u delu koji je za rusiju i delu koji je za nato
e pa zato se i plasi jer zna da ne bi cela ukrajna stala uz njega.verujem da samno njegovi glasaci i ginu, ovi sto su za ruse su verovatno po selima
https://twitter.com/RealPepeEscobar/status/1497560969853038598?cxt=HHwWjMCj2ZDxs8gpAAAA
https://twitter.com/dgaytandzhieva/status/1497556518278991873?cxt=HHwWgsC48YHuscgpAAAA
pa rusi se i prosetali vojskom po delovima gde vecina ok sa njima, tu ukrajinska vlada nema kontrolu da brani nista. nece tako lako zapadno od kijeva i u kijevu.
zato se i nadam da ce da stanu.
verovatno ih samo kijev zanima.videcemo.
Ma zanima ih da ih demilitarizuju i navedu sami da se spoje sa rusijom. A kome se ne svidja nek ide na zapad.
Mnogo vise zabrinjava situacija po sklonistima gde vidimo stotine ljudi u jako malim zatvorenim prostorijama a ne znamo da li su svi medju njima uredno vakcinisani trecom buster dozom Fajzera, takodje ne znamo jesu li i svi vojnici koji ucestvuju vakcinisani...
Radio sam pre par godina sa par Ukrajinaca, jako drcan, bezobrazan i nekulturan narod, ukratko- stoka... A kako zive tamo tj kakav im je standard msm da najbolje ilustruje prica da je jedan od tih Ukrainaca radio za tipa dva evra po satu, sljakao godinu dana kao zivotinja, uspeo da ustedi msm oko 1500 evra i sa tim parama se vratio u rodinu, kupio kucicu neku sa ogromnom okucnicom ko zna koliko hektara po stepama onim, i konja jebenog, kao kozak jbt, i jos mu ostalo kinte da lorduje dok galopira kroz preriju vrvt trazeci da ulovi nekog zeca za veceru... Toliko o njihovom standardu, bolje bi ziveli i da ih Kosovo primi u velikoalbansku uniju
ima srecu da uberu na zapadu.dal imaju kovid redare u sklonistima
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=26&nav_category=78&nav_id=2112515
Nevidjena stoka veruj mi, gori su rumuni od rumuna sto se tice tog stava prema zapadu, misle tamo postoje bazeni sa parama pa dodjes sa lopatom i kolicima i uzmes koliko hoces... slepci. Zene su im iste kao Ruskinje, kurve, narkomanke i alkoholicarke, bukvalno nema razlike izmedju dva naroda
Ali svakako bih radije njih da emigriraju (ako vec moraju), nego crnce, turke, arape. To njihovo siromastvo je i blagoslov u neku ruku, nemaju taj problem za razliku od Zapada koji ce se ugusiti u crnacko-arapskim govnima i nestati kao civilizacija
Proradila banderaska krv, kad Rusi ovo saznaju tek ce im jebati mater... i treba
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=26&nav_category=78&nav_id=2112515
Hahah ali drago mi je da su Rusi konacno poceli da reaguju umesto da se ponasaju kao heroinski zavisnik koji lezi odvaljen na kaucu dok ga 4 lopova iznose sa sve kaucem napolje... Neverovatno je da su decenijama dopustali Amerikancima da ih varaju sporazumima za koje se uvek ispostavi na kraju da su jednostrani, odnosno Rusi neka ispune svoje obaveze, a mi cemo postojeci da prekrsimo a onda cemo da sastavimo novi jos gori po Rusiju... Verovati naciji cija je osnovna i do danas vladajuca genetika- ubice, pljackasi, robijasi, silovatelji, lopuze i prevaranti, moze samo idiot... Da ne bude, naravno da su Ameriku naseljavali i obicni ljudi spremni na posten rad i sa zeljom da normalno zive, ali oni koji su osnovali Ameriku i koji i danas vladaju njome i vode njenu politiku su bas ti koje sam pobrojao iznad...
hahahha pa dal ima nekog kome ce ovo da bude motivacija.
Hahah ne verujem, prvo sto ce tih 50 ili 100 dolara verovatno dobijati u vidu kupona koji ce moci da naplate "jednog dana kad sve ovo prodje" odnosno u limburgu mesecu, a drugo jer taj crtani film gde se jedan ruski vojnik krece sam na brisanom prostoru gde nije pokriven jedno 30 kilometara ukrug pa da ga ovi opkole i razoruzaju nekako pa to hahah u praksi je neizvodljivo, ne znam kako su zamislili, ovo je isplanirana vojna operacija, a ne gerilska borba komitske cete koja treba da pokriva prostor velicine tri opstine...
Pa i nama ovde su delili ulaznice za Evropsku Uniju, hahah jbt ali dobro svaka vlast ima narod kakav zasluzuje, hahahah...