Rat u Ukrajini 2022

1. Verovati naciji cija je osnovna i do danas vladajuca genetika- ubice, pljackasi, robijasi, silovatelji, lopuze i prevaranti, moze samo idiot...

Meanwhile in Serbia/Russia

2. Znas kako, "Hitleri dolaze i prolaze, a Nemacka i nemacki narod ostaju." - rece diplomata Staljin i zavali Nemca po glavi kundakom. Ovo ukrajinsko slihtanje Zapadu i narocito Nemackoj takvim fasistickim metodama jer jasno je na koga asociraju brojke 50 i 100 za jednog, nesto je najjadnije i najbednije sto se moze videti, obzirom da znamo koliko su nemacka muda u dubokom procepu, stegnuta i odsecena od strane arapsko-tursko-crnacke imigracije... i americkog ulara... Hahah kakvi bednici

3. Cekaj, ako nisam u pravu, zasto u Americi ne postoje neka od socijalistickih tj humanitarnih dostignuca, poput besplatnog zdravstva, skolstva, socijalnih davanja i drugo... Nego si prepusten sam sebi od pocetka i ako imas pare nesto ces moci da priustis, a ako nemas izvoli pa se pridruzi milionima Amera po kamp prikolicama, u najboljem slucaju, a najcesce ces razapeti kartonsku kutiju ispod mosta i obilaziti kante iza restorana itd... Nego je u Evropi drugacije pa je nama neshvatljivo da postoji takva surovost drzave prema coveku. Brutalna nacija. E sad razmisli ponovo, ako opet nece da upali, pozovi me slobodno da te poguram jos jednom...

4. Rusi: povremeno holomodorišu svoj narod,mnogo češće mu uplaćivali letovanje u Sibiru, oćete demokraciju? Uteram vam kurac kundakom

TOM: Ameri mnogo surova nacija

5. Занимљиво :)
    https://twitter.com/RealScottRitter/status/1497596976866680834

'@Suriyak
    @Suriyakmaps
    · 1h
    After three days of combats in the eastern front #Ukrainian defenses began to fall, which results in new advances of #DPR north of #Mariupol. Meanwhile #RussianArmy managed to take full control over #Melitopol & are advancing from three axis towards #Donetsk oblast.'

'Military Advisor
    @miladvisor
    · 1h
    Approximate map outlining the front lines in #Ukraine
    Blue dots=Ukraine forces presence/siege of military HQ or control of all main roads around.'
    https://pbs.twimg.com/media/FMiEHGwXwAACosC?format=png&name=small

6. letovanje u Sibiru

*zimovanje

7. Izvini, a gde sam ja to napisao da su Rusi na leba da ih mazes, naprotiv... Nisu oni nista bolji od Amerikanaca, sa tim da su gluplji i naivniji. Amerikanac ce te preveslati zednog preko vode, veliki materijalisti, zato su najbolji u biznisu, preduzetnistvu, kapitalizmu... Ali po zakonu. Koji moze i retroaktivno da se napise... Rusi zasad nemaju hegemonisticke namere, jer ni pedeseti deo svojih resursa nisu iscrpeli, pa im neke igrice i nisu potrebne. Ameri su odavno pojeli sebe pa moraju da jedu ostatak sveta da bi Amerika opstala. Takodje, Rusi za razliku od Amerikanaca nisu ukinuli i okupirali bezbroj drzava po svetu, sto im jeste plus... A Holodomor nije naredio ruski narod vec Staljin, eto vidis bas kod takvih poput tebe prolaze rezolucije o karakterisanju citavog jednog naroda genocidnim... Ali budi siguran, kamenofile, da cemo pronaci tvog ubicu, kao sto smo pronasli i Curuvijinog, Panicevog, Stambolicevog, Ivanovicevog...

8. Mnogo vise me zabrinjava to sto je upravo odjeknula vest da je Bocan-Harcenko naredio hapsenje Cede Jovanovica i njegovu deportaciju u Moskvu, medjutim Ceda je zasad nedostupan izvrsnim organima vlasti, zadnji put je vidjen pre 10 dana kako se ukrcava na avion za London... Kakva je ovo drzava u kojoj strani ambasadori mogu da izdaju naredbu o hapsenju srpskog drzavljanina, gde se sudbina jednog gradjanina resava telefonskim pozivom koji pocinje jednim "Privjet"...

9. Jbt nema pilla, nije se valjda napizdio.

Celte pretero si sa tim vredjanjem i omalovazavanjem.
    Jbt bas te lako izbaciti iz takta

2-3 se cimnes na trol ako se ispostavi da nije taj neko je bukv najebo. Nisu svi izdrzljivi ko ejd

10. Jbt pa postoji li lobisticka praksa u USA gde regularno platis politicara u vlasti koji onda progura vojnu, pravnu, kakvu god podrsku, tebi, tvojoj korporaciji, drzavi, paradrzavi, paravojsci... Negde se to zove korupcija i kaznjivo je dugackom robijom, u Americi je legit. Sta ti nije jasno...

11. Tu sam Caro nego nisam smarac ko ti, rekao sam fino da cu da popusim kurac i odjebem kad cujem celtovo misljenje o ovome.

Nisam trol nikakav, za mene je Nato garant mira i zastite u svijetu, za nekoga je agresor i to je okej. Povlacim se sa ove teme jer je moj stav shvacen kao troll a to nisam niti mi je post bio tog tipa. Sta sad treba da provociram i napusavam se sa 15 godina starijim glavama na temi na kojoj se ne slazem sa vecinom. Boli me kurac, plovim dalje. Ti prozivaj i dalje imas materijala a imat ces podrsku vecine sto ti do sada nije polazilo za rukom. Eto imas moj blagoslov haha

12. Hahah NATO veliki sticenik demokratije... A narocito polja opijumskog maka, naftnih busotina, rudnika zlata, dijamanata, bakra, takodje stite i donose demokratiju svim trzistima koja su potrebna njihovim korporacijama... A ako ne mogu da te zastite, onda ti uvedu sankcije

13. Pa ja sam odma znao da nisi trol. Celt je mislio si malo otvoreniji a ne zatucanog stava pa te zato isprozivo, bilo mu nelogicno da ne trolujes sa takvim stavom. Drugi rekli da se ne blamiras jbg.

Svejedno bezveze te je isprozivao. Lepo je znati da si sa nama :)

14. bukvalno ti ne bi nista rekao da nisi poceo da mi stavljas reci u usta koje nit sam reko nit insinurao tim sto sam reko da trolujes. i to ne ono ni suptilno da pokusam da branim nego

celt: nesto sto celt nit rekao nit misli.

ne radi se to tako, nekulturno je

15. A dobro Tome, to je nesto sto bi radila i svaka druga sila kada bi imala mocu kakvu ima NATO. Moc je zajebana stvar i varas se ako mislis da je drugi narodi ne bi zloupotrebljavali. Nista ne bi bilo bolje (naprotiv bilo bi doosta gore) da preuzme primat Kina ili Rusija. Ja samo kazem da je u rukama Amerike jos uvijek najpogodnije da ostane kontrola. Sto kaze Trifors “ko te jebo jednom jebace te opet” i ja sam uredu s tim da me jebe Average Joe prije nego cyka blyat ili neki čajniz jbg

16. Plidu ja vezbam bacanje nozeva 365 dana u godini, kad nije prestupna, zato, gde zamislim, tu pogadjam... Mozda i tebi ova vjezbica pomogne da razvijes nezavisan stav o svetu oko sebe koji se bazira na cinjenicama i istini, a ne na propagandi koja gleda da te zavede pod svoje, pa proda i napuni tobom top...

17. Ruski primat bi bio relativno okej, u tom nekom smislu da njihovim oligarsima ne treba dozvoliti da vrsljaju i kupuju, ali u svakom drugom pogledu imati otvorenu i bezgranicnu saradnju sa Rusijom... Prebogata zemlja sa niskim uvoznim standardima, znaju to srpska govna koja su kontejnere sa jabukama punili ciglama i izvozili za Rusiju... Ali kineska hegemonija je bukvalno najvece zlo koje moze da zadesi bilo koju zemlju, a narocito evropsku, belu i hriscansku. ROBOVI

18. bukvalno ti ne bi nista rekao da nisi poceo da mi stavljas reci u usta

Caro, izgleda da celt hoce da mu stavis nesto drugo u usta...

19. Dobro, Stratimire, dobro, shvatili smo.

20. ahahah, mesni u pravi cas

DALJE SE NECE MOCI

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.