Rat u Ukrajini 2022

1. jedino tebe i celta, i Cirka

MOJ TI SVIRKA LOOOOOOOOOL

2. Good old times when peak drama was Novak's vaccine status and his deportation from Australia...

Just saying...

3. Alo majmunčino nevaspitana kako te nije sram tu da vređaš nedužnog posetioca foruma jebem li ti pokroviteljstvo sve ti jebem retardirano začukano da ti ne jebem.

4. Pa sto i ti nisi vredjao majmune

5. Verovatno dugo ne jebes cim si poceo da ga vadis po forumu...

Nego da retard ne kidnapuje temu
    https://rs.n1info.com/svet/uzivo-rat-u-ukrajini-bitka-za-kijev-najnovije-vesti/

Imam biciklu jednu staru bar 50 godina, sdelano v SSSR u fabrici u Harkovu, mislim da je njoj sad najteze :)

6. Zvali smo ga jos i "Freedom Fighter", "The Truthbringer", "Duke of Bulgaria", itd... Imao je svoj specifican stil moderisanja, primao zalbe, razmatrao ih, bukvalno jedini normalan bio u celoj onoj ekipi, a najmanje primecen i hvaljen...

eh, prica mog zivota, uvek iz nekog ugla, nikad primecen za svo dobro koje cinim ovom narodu, hvala sto primecujes

osim ovo bugarin, to da zajebes, tatko ti bugarin

7. Provera faza I: clear

Bar jos dve faze su potrebne da bude true.
    Sve ok falicni samo nastavi

8. JADAN FALICHNITOM JE OVDE DOŠAO DA PODELI SA NAMA TRENUTKE SVOJE USAMLJENOSTI I TUGE I PROBA DA IH ULEPŠA POD STARE DANE A TI SPODOBO NULO LJUDSKA SI GA TAKO NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO BARABO JEDNA HOHŠTAPLERSKA STIĆI ĆE TE PRAVDA BOŽIJA ŠTO TAKO NEVINO ČEDO GOSPODNJE NAPADAŠ BEZ RAZLOGA

9. *ko rusi ukrajinu

10. Ejd je zrtva sistema

11. Uvek celte, tu sam za tebe ako sta treba, drugi nek ti zaborave ali ja necu nisam nezahvalan, protezirao si me par puta na nekim drugim nalozima pre desetak godina nebitno kojim, samo jedan mi ostao u banu nisam stigao da isposlujem al nbtno zaboravio sam sifru od tog naloga svejedno...

12. Ok, nije dupli. Sad je lakse

13. Hahah brate a sto sam ja jadan? Odakle ti to?

14. a koji si ti tome?

15. Stvarno bre ovi povampireni duplaci obični sisači kurčeva nek se loguju sa originalnih

16. Pa ovaj sam i imao sam jos par naloga nebitno, sprecio si da mi banuju nalog (drugi, ne ovaj) jer sam isplagirao dal defku ili poster ne secam se bas dobro... Ali ciklon dzimi i ekipa poleteli da me trajnuju a dobri celt je rekao "bice ti oprosteno", hvala ti moj omiljeni bugarine...

17. Pardon, moderatore...

18. sve ove sto kace sto po reditu sto ovako sto ih uhvatili ukrajinci pa slikaju su ili ceceni ili drugi muslimani dole po juznim delovima rusije. plus one slike kurda sto se mole po ukrajinskim sumama sto kaci cirko.

kolko mi se cini, to je ruska vojska ovde, uglavnom muslimani, verovatno vec trenirani na borbama protiv rusa ili dole po bliskom istoku. verovatno pravoslavce ruse ne mozes bas da motivises da ubijaju po ukrajini.

19. Posle mi je odabran poster na tom nalogu, preko dve hiljade pluseva imao...

20. Da tebra, stvarno nema smisla više. Svako malo dođe neki dinosaur i iznapušava Caru mesnatom kyrčinom pro bono.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.