Rat u Ukrajini 2022

1. jbt, svi videi do sad kaceni sto pokazuju kako rusi pucaju po civilima, ispadose ukrajinska vojska i zalutale rakete.

ovaj recimo sto videh juce
    https://www.youtube.com/watch?v=h42d4fBKeBE

taj mi i izgledao kao ruski avion koji napada neki cilj na zemlji a ono (americki pilot pisao):

This is a better freeze frame than we used in the live. I think it clearly shows air to air missiles, not rockets. I'm still not sure about the authenticity of the video, but this makes much more sense to me. Air to air missiles often take a downward trajectory after separation. It would therefore make sense that a Ukrainian pilot found himself too low chasing a helicopter and rippled two missiles. The first separating while he's nose low and extremely low altitude, taking its downward initial trajectory and impacting into this farm as a dud. The second coming off in a more nose-up attitude and heading toward the target. The white smoke would make sense, and the aircraft flying through the white smoke of two missiles could create the visual illusion that it too is emitting white smoke. As I said in the live stream, I can't say for sure one way or another, but the initial explanation of "rocket attack into civilians" didn't make much sense as an explanation for this video. I could very well be wrong.

2. jebes ga ne znas ni ko je ko, bore se istim oruzjem.

3. nemam pametan stav po ovom pitanju iskr, napisao bih 3 pasusa al onda bih obrisao vrv

4. Inace kad god napisem ovo banderasi setim se moje ekipe u srednjoj :)

5. иначе, у војном смислу ми је нејасно зашто русији није приоритет да освоји мариупољ и да споји доњецк са кримом. или ако јесте приоритет онда би буквално за 30 сати од сад морали да га узму.

али свакако се скоро ич не спомиње по медијима насупрот харкова и кијева. чак уопште донбаска линија фронта некако није у фокусу што је баш ненормално.

6. 500mil e odobreno od eu ukrajini za naoruzanje. Sig ne za kupovinu od rusa.

Nisam ti dao oruzje nego sam ti dao kes da kupis od mene. Demokratija

7. за тог чеченског команданта иду вести умро није умро, не знам шта је.

ал какав је овај редит прави онај одраз западног пушења курца.

и пази ирце дегенерике, какве курчеве везе они имају. уместо да линчују своје вековне тлачитеље они се баве далеким истоком.

8. svi su napujdani protiv rusa.putin nuklearke stavio u pripravnost, nadam se da tu stvarno blefira da bi uplasio zapad da se ne mesa.ne znam kakva je procedura oko toga ali nadam se da ne moze samo predsednik da odobri nuklearni napad.za dobrobit mira u svetu valjalo bi da ukrajna kapitulira.a onaj njihov klovn jos trazi da se usa i eu umesa, valjda budala zna sta bi to znacilo.pa ukrajna bi prva bila zbrisana sa lica zemlje,.mozemo samo da se nadamo da ovo ne preraste u nesto vise,.

9. Sta ima satanisti da se plase nuklearki. Oni su ih jedini i bacali.

Za njih je ovo win win situacija. Naravno da ne rokne u usa

10. svi su napujdani protiv rusa.putin nuklearke stavio u pripravnost, nadam se da tu stvarno blefira da bi uplasio zapad da se ne mesa.ne znam kakva je procedura oko toga ali nadam se da ne moze samo predsednik da odobri nuklearni napad.za dobrobit mira u svetu valjalo bi da ukrajna kapitulira.a onaj njihov klovn jos trazi da se usa i eu umesa, valjda budala zna sta bi to znacilo.pa ukrajna bi prva bila zbrisana sa lica zemlje,.mozemo samo da se nadamo da ovo ne preraste u nesto vise,.

Ne postoje gluplja stvorenja od rusofila. Ovaj tekst čist primer. Ja mislim da ni Rusi ne podržavaju Putina koliko nepismeni krezubi Srbi, nego apeluju i protestvuju da se Rusija povuče

11. Napujdani odavno, cim se zavrsio WW2 jer tad su im trebali i tad su pisani hvalospevi u zapadnoj stampi, od hladnog rata, svaka strana intervencija tada SSSR danas Rusije je uvek docekivana na noz, jedino sto bi njihovi mediji gledali sa odobravanjem je poklanjanje cele Rusije Americi i prihvatanje ruskog naroda da volonterski rade za krisku hleba i casu vode po kolhozima, rudnicima i fabrikama, to je ta politika "drzte lopova" i upiranje prstom u Rusiju kao nekakvu pretnju dok oni peljese po svetu, pa jbt pao komunizam ako ste se tad navodno plasili sirenja komunizma, cega se sad plasite, ruske invazije na Los Andjeles... Ne verujem da ce lansirati nuklearku, bilo bi desetine hiljada zrtava a to ne treba Rusima. Zelenski nastavlja da laze svoj narod dok tom istom narodu trenutno cinjenicno stanje pokazuje istinu o brizi Zapada za ukrajinski narod, samo izgleda da narod i tamo cine isprani mozgovi ko i ovde...

12. Rusija da se povuce sa svoje zemlje zarad mira u svetu. Demokrata maestro.

Bukv je egal imbecilizma zapadnjak vs rusofil

Zapadnjak be like prosperitet demokratija vladavina prava osnovna zivotna nacela vidi kako nam je lepo a tamo jedu u makdonaldsu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.