Rat u Ukrajini 2022

1. Rusija da se povuče iz nesvoje zemlje, da ne kažem tudje suverene države Ukrajine

2. Nešto se mislim, šta ako je ovaj rat iskorišćen kao još jedan test, odnosno operacija ispitivanja kako mediji utiču na ljude i njihovo razumevanje događanja u svetu?
    Videli smo kako je išlo sa vakcinama i kako su ljudi lako odbacivali klipove i ispovesti ljudi koji su pretrpeli povrede od istih.
    Čini mi se da se ova priča opet ponavlja. A i korona, uvek ima dobar tajming. Kao da zna kad treba da napada a kada da nas pusti da predahnemo.
    Šta vi mislite?

3. Ejduse mislim da si glup ko kurac još od tvog prvog posta na ovom sajtu, posle si samo nastavio da produbljuješ glupost

4. Jbg treba ljudima napraviti sad transfer u glavi sa korone na nešto drugo, pošto se prodalo šta se prodalo i ne treba sad tu ljudi puno da razmišljaju i diskutuju o prethodne dve godine i šta je bilo neophodno, uspešno, dobro itd.

5. “Putin je napao Ukrajinu da skrene pažnju sa kovida” vukajlija leta gospodnjeg 2022.

6. Korona, kakva korona.
    Bukv sebicno pricati o tome usled globalnih dogadjaja

7. Rusija da se povuče iz nesvoje zemlje, da ne kažem tudje suverene države Ukrajine

Suverena do kurca. Ko hrvati sto su suvereni ili cg

8. Ili nemacka, austrija, grcka itd.

9. Ejdus postavlja pitanje:

Nešto se mislim, šta ako je ovaj rat iskorišćen kao još jedan test

Ejdus prisutnima osvescava sustinu pitanja:

odnosno operacija ispitivanja kako mediji utiču na ljude i njihovo razumevanje događanja u svetu?

Ejdus empirijski pretpostavlja jedan od mogucih odgovora na pitanje:

Videli smo kako je išlo sa vakcinama i kako su ljudi lako odbacivali klipove i ispovesti ljudi koji su pretrpeli povrede od istih.

Ejdus polako priprema fintu:

Čini mi se da se ova priča opet ponavlja.

Ejdus hvata pun zalet i planira pun levi golmanu kroz usi:

A i korona, uvek ima dobar tajming.

IIIIII BRANI STOJKEEEEE

Kao da zna kad treba da napada a kada da nas pusti da predahnemo.
    Šta vi mislite?

10. Maestro, ne kažemo da je on to uradio zbog toga - ali je situacija iskorišćena da bi se videlo koliko je masa zapravo glupa (i sa informisanjem vezano za Ukrajinu i sa pričom oko korone).
    Nisi baš najbolje razumeo.

11. Ko hrvati sto su suvereni ili cg

Tačno. Pokušao si da budeš ciničan ali zapravo si došao do tačnog odgovora.

12. Sta suvereni su jelte?
    Ok. Na papiru.

Suvereni da uskladjuju nametnute stavove.
    Ajmo nejest govna pls

13. E da jedno pitanje - ima li nekog, bilo kako merodavnog ispitivanja koliko su Ukrajinci procentualno za ulazak u nato?

14. Ejduse, dobro ti je islo do samog suta, fali ti svrha pitanja.

15. Nine dobar momenat da se za to pita.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.