Nešto se mislim, šta ako je ovaj rat iskorišćen kao još jedan test, odnosno operacija ispitivanja kako mediji utiču na ljude i njihovo razumevanje događanja u svetu?
Videli smo kako je išlo sa vakcinama i kako su ljudi lako odbacivali klipove i ispovesti ljudi koji su pretrpeli povrede od istih.
Čini mi se da se ova priča opet ponavlja. A i korona, uvek ima dobar tajming. Kao da zna kad treba da napada a kada da nas pusti da predahnemo.
Šta vi mislite?
Jbg treba ljudima napraviti sad transfer u glavi sa korone na nešto drugo, pošto se prodalo šta se prodalo i ne treba sad tu ljudi puno da razmišljaju i diskutuju o prethodne dve godine i šta je bilo neophodno, uspešno, dobro itd.
Maestro, ne kažemo da je on to uradio zbog toga - ali je situacija iskorišćena da bi se videlo koliko je masa zapravo glupa (i sa informisanjem vezano za Ukrajinu i sa pričom oko korone).
Nisi baš najbolje razumeo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Rusija da se povuče iz nesvoje zemlje, da ne kažem tudje suverene države Ukrajine
Nešto se mislim, šta ako je ovaj rat iskorišćen kao još jedan test, odnosno operacija ispitivanja kako mediji utiču na ljude i njihovo razumevanje događanja u svetu?
Videli smo kako je išlo sa vakcinama i kako su ljudi lako odbacivali klipove i ispovesti ljudi koji su pretrpeli povrede od istih.
Čini mi se da se ova priča opet ponavlja. A i korona, uvek ima dobar tajming. Kao da zna kad treba da napada a kada da nas pusti da predahnemo.
Šta vi mislite?
Ejduse mislim da si glup ko kurac još od tvog prvog posta na ovom sajtu, posle si samo nastavio da produbljuješ glupost
Jbg treba ljudima napraviti sad transfer u glavi sa korone na nešto drugo, pošto se prodalo šta se prodalo i ne treba sad tu ljudi puno da razmišljaju i diskutuju o prethodne dve godine i šta je bilo neophodno, uspešno, dobro itd.
“Putin je napao Ukrajinu da skrene pažnju sa kovida” vukajlija leta gospodnjeg 2022.
Korona, kakva korona.
Bukv sebicno pricati o tome usled globalnih dogadjaja
Suverena do kurca. Ko hrvati sto su suvereni ili cg
Ili Srbija.
Izrael.
Ili nemacka, austrija, grcka itd.
Indija
Pakistan
Ejdus postavlja pitanje:
Ejdus prisutnima osvescava sustinu pitanja:
Ejdus empirijski pretpostavlja jedan od mogucih odgovora na pitanje:
Ejdus polako priprema fintu:
Ejdus hvata pun zalet i planira pun levi golmanu kroz usi:
IIIIII BRANI STOJKEEEEE
Šta vi mislite?
Pozdrav Maestro
Maestro, ne kažemo da je on to uradio zbog toga - ali je situacija iskorišćena da bi se videlo koliko je masa zapravo glupa (i sa informisanjem vezano za Ukrajinu i sa pričom oko korone).
Nisi baš najbolje razumeo.
Tačno. Pokušao si da budeš ciničan ali zapravo si došao do tačnog odgovora.
Sta suvereni su jelte?
Ok. Na papiru.
Suvereni da uskladjuju nametnute stavove.
Ajmo nejest govna pls
E da jedno pitanje - ima li nekog, bilo kako merodavnog ispitivanja koliko su Ukrajinci procentualno za ulazak u nato?
Ejduse, dobro ti je islo do samog suta, fali ti svrha pitanja.
Nine dobar momenat da se za to pita.