Rat u Ukrajini 2022

1. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=13&nav_category=11&nav_id=2104898

Drugari, to je to. Kada naši ovo predlažu, znači da je sranje neminovno. Neka traje kratko, sa što manje žrtava na obe strane.

2. Pa bukv rekli su sreda.

Cim sve ambasade predlazu evakuaciju moz se ocekivati kriza.

Obj nema nato sta tamo trazi i ne treba.

3. Bolesno u celoj prici sto je precednik ukrajine glumac, jebeni sergej trifunovic na celu drzave.

Idealan za marionetu

4. Kada brod tone uvek prvo pale misevi,
    a kapetani iskusni na druge ce misliti..

5. Beogradski Sindikat

6. Zao mi Zelenskog, svi su ga napustili i picke oligarhske i politicki saradnici, svi pravac aerodrom i evakuacija..

Sam je ostao na čelu države koja se susreće s jednom od najvećih vojski svijeta na bojnom polju.

Zelenski bratina.

7. Уживо из Луганска, стање на фронту.
    https://www.youtube.com/watch?v=Lue5J1O6j30

8. Ево их, напашће Руси, само што нису, само да прво напишу подужи пост о томе како ће да нападну....

9. ce neko u 20 maraka da ce biti rata

10. nazalost,greota,nato stiso,klosari ,ukrajinci dobar deo ko mi ustase sto imamo, rane od majdana jos nisu zarasle,cudo treba da se desi da se spreci sukob i sad i nadalje u bliskoj buducnosti

11. Kakvog rata, bolan?

12. Fora je sto na planeti postoji previse hotula uzbudjenih idejom nekog mega rata u kojima nece ucestvovati njihova guzica vec mogu uz kokice na netu pametuju o geostrateskim nadri govnima.
    Kao fazon jao kad rusi upotrebe s500 da vidimo koliko su nevidljivi ti avioni. U pitanje je nebitno hapi tv ili random forum publika.

13. Drinking game: udarite čašku domaće svaki put kad Cara™ poveže neku temu sa hotulom. RIP jetra

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.