Ambis i ima li bijega iz njega

1. Trifors brate gde nalazis ove ideje i kako se zalepe za tebe?

trigeruje i tebe majn kampf vidim

2. flešbek kad mi je Tronožac preporučivao Umberta Eka, a ja krenuo da čitam i shvatio kakva subverzija je u pitanju i na kraju se cimao istraživao da li je lik rozenkrojcer i u kakvim se krugovima kreće lololo

3. a ja krenuo da čitam i shvatio

izletela mi slina iz nosa na ovo sry :D

4. Celtaro zašto pitaš, a znaš i sam da je moj životni moto "gore je dole, levo je desno"

5. Niso imao susrete četvrte vrste sa druge strane ogledala, obviously

6. mislim ono zamislio sam kako citas zabrunuta lica preispitujes neka svoja saznanja i ono na pola citanja iz knjige izlazi jaka svetlost, pokrivas lice rukom ali uzalud, dozivljavas obracenje ko apostol pavle, sve ti je odjednom postalo kristalno jasno

7. Niso imao susrete četvrte vrste sa druge strane ogledala, obviously

nisam brate priznajem

8. voleo bih da postoji posebna tema za susrete cetvrte vrste jer bih zelio citati o tome ali da ne spamujemo temu

ambis imali li snijega u njega

9. Celtaro zašto pitaš, a znaš i sam da je moj životni moto "gore je dole, levo je desno"

zato sto mi se cini da si u svom trazenju gde je levo naso americku neonaci propagandu

10. A dobro to Melk, zdravlje je osnova bez koje se na ostalo ne pomišlja.

Svako vreme nosi svoje breme, dabogda svi mi ovde dozivjeli starost i sve sto starosti prethodi.

I da se okupimo ovde 2072 i pricamo kako je fajzer spasio nasu rizicnu skupinu od ovog novog soja Covid-72.

11. Okej pazi daću difoltni primer pošto znam tačno da njega ciljaš: https://www.quoteslyfe.com/images/collection3/quotations30/the-more-things-you-know-or-pretend-30746.jpg
    Ovo je čista psihologija ljudi, tako se lako zapali sujeta kad random normi pročita nešto ovako naizgled dubokoumno, a zapravo dizajnirano da proizvede sveopštu letargiju i ugasi iskonske porive za istinom unutar svakog ko nabasa na takvo štivo.
    Poenta je da ovaj čovek koji se očigledno kretao među tajnim krugovima, a možda je i sâm gatekeeper - nisam uspeo da potvrdim - ima upravo to znanje, tu tajnu o kojoj priča kroz suptilnu posprdnu karikizaciju. Zašto? Zato što je debelo plaćen da piše na tu temu? Zato što je uzeo nekakav zavet? Zato što stvarno veruje u to? Na kraju krajeva nije ni bitno, sve na ovom svetu ima rok trajanja pa tako i njegovi sada već očigledno očajni postulati. Po ko zna koji put moram reći da postoji istina koja nije neka "vrsta" ili "grana" kako vi to volite da kompartmentalizujete jer ste naviknuti na taj klaj klaj. Istina je ono što jeste i biće i ne treba joj naš komentar da bi postojala, hah pa ne treba joj ni miligram naše celoživotne pažnje - toliko se ljudi rodi i umre bez i najmanjeg pojma o tome o čemu se zapravo radi, ali to ne znači da ljudi koji stvarno dođu u situaciju da otkriju "tajnu" rade to da bi bili neki special snowflake sa statusnim simbolima već jednostavno procesuiraju novonastalu situaciju i pokušavaju da je objasne kako tako, uglavnom ofrlje i na svoju ruku. E sad šta je zanimljivo u svemu tome je da vi ni jednog sekunda ne ostajete uskraćeni za ta iskustva i mnoge metode su vam otvorene na dohvat ruke, naprotiv - vi svesno odbijate da se približite bilo kakvom vidu paranormalnog jer vas je laž odgojila i usavršila u svom kontra svetu da ne kažem cirkusu ili još bolje sobi ogledala.

12. Param Parchard je sve lepo rekao.
    Najteže je kad neko ima utisak da će svaka mala doza skromnog zadovoljstva skupo koštati.
    Građanin na ovim prostorima ulaže velike napore da bi preživljavao i životario dok se odriče izmaštanih/subjektivnih želja.
    Najgora strana modernog robovlasništva može da se opiše ovako: od prosečnog čoveka se često očekuje da se taj isti čovek odrekne skoro svega, a da bude zadovoljan kao da ima sve (tako je bar u siromašnim državama koje prolaze kroz neizvesnu i nestabilnu tranziciju).
    Zašto neko ne treba da se ubije?
    Zato što može da bira o čemu će da razmišlja dok uči kako da unapredi odnos prema sebi.
    Samo živ čovek može da razmišlja, a dobre ili loše misli znače da imamo sreću da budemo živi svedoci koji uglavnom mogu da biraju šta će pamtiti i kako će to doživljavati.
    Život je ponekad težak zato što nas preko urođenih potreba podseća da volju za životom moramo razvijati tako što ćemo za svaki slučaj tretirati spoljni svet onako kako želimo da spoljni svet tretira nas.

13. Lepo da smo dodali latentni nacizam u spisak opcija za Thaza.

14. kapiram tazu ovo sig podiglo raspolozenje. Neko se interesuje jbt.

Vukajlija roditeljska kuća, meko srce topla ljubav nežan zagrljaj.

awwww

15. Thazz ako budes bezrazložno mrzio židove, biće ti lakše, veruj bratu Trajforsu.

Doduše verujem da je Thazzu lakše kad vidi koliki smo pacijenti na ovoj temi, pa smo opet živi zdravi i umereno zadovoljni

16. Zašto se raspravljate sa narkomanom pečurkarom?

17. Suicide by vukajlija's forum

18. @Thazz Dugg

Moj savet: za pocetak, fokusiraj se na to da iskorenis lose navike i razvijes dobre. Osetices jednu od najlepsih stvari koje postoje - da ti kontrolises svoj zivot i da mozes sve sto pozelis (okej, skoro sve, jbg kasno je da budes novi lebron ili profesionalni astronaut, ali svakako, kad nabijes samopouzdanje koje prirodno dolazi zapravo krenes da delas u onim poljima gde si nezadovoljan, ova pitanja sto postavljas ti nece ni padati na pamet nego ces grabiti ka konkretnim ciljevima). Ishrana, fizicka aktivnost, socijalni kontakti, zavisnosti (alkohol, kocka, droga, ekran, sta vec), probaj da napravis kolko-tolko nepristrasnu analizu svakog od tih aspekata u svom zivotu i kreni da menjas ono sto ne valja. Kad to resis, profesionalni zivot ce doci sam od sebe jer ces imati energije da zapravo preduzimas konkretne korake kako bi ga poboljsao.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.