Ambis i ima li bijega iz njega

1. Brt ako ti je validan link Artur, former self-employed, onda stvarno cenim tvoj doprinos temi

2. Ok jedan link je hitler sa oblacicem pored gde je citiran majn kampf pravicu se da ovo nisam video

Drugi link je quora gde se uglavnom citira majn kampf pogledacu posle detaljnije

Treci link ima dosta citata, skrolovao sam skroz dole da vidim koliko ih ima kad ono:

"It is untrue that I or anyone else in Germany wanted war in 1939. It was wanted and provoked
    solely by international statesmen either of Jewish origin or working for Jewish interests. Nor had
    I ever wished that after the appalling first World War, there would ever be a second against
    either England or America." - Adolf Hitler, April, 1945.

Ne znam da li si svestan da se hitler u aprilu 45-te ubio i da je malo verovatno da je u tim trenutcima neko u blokce zapisivao njegove mudre izreke. Takodje, bio je potpuno psihicki i fizicki slomljen, pod uslovom da je ovo zaista rekao da li je za ocekivati da bilo sta drugo kaze i ne okrivi jevreje za sopstveni poraz u trenutku dok milioni rusa u berlinu siluju i ubijaju sve redom?

Fale ti ovde protokoli sionskih mudraca :>

3. Židovi gomna!
    Source: Đorđe, former child

4. Ne znam da li si svestan da se hitler u aprilu 45-te ubio

гризла га савест па се кобејновао :'(

5. pre toga je izgovrio par mudrosti koje su zapisane u blokce i iznenadjujuce za poraz nije okrivio sebe, to sto je zaratio sa celom svetom i sto je za saveznike uzeo mocne italijane nego - jevreje

mind blowing

svemirci, svemirci su krivi za sve.mp3

6. Mind control test:
    What do you feel when the word/image of Satan comes up?
    What do you feel when the word/image of Hitler comes up?

7. i dalje slepo verujes svemu sto procitas na internetima, npr 10 sec guglanja i ja tebi mogu da pokazem ovo

"In a description of the auction, she wrote: "When JFK said that Hitler 'had in him the stuff of which legends are made', he was speaking to the mystery surrounding him, not the evil he demonstrated to the world."

"Nowhere in this diary, or in any of his writings, is there any indication of sympathy for Nazi crimes or cause," she continued."

8. Ovo melkovo solidan recept da postanes inertna slina bez ambicija jer ko si ti da zelis i da ti bude lose kad ne postizes nesto eej stotine miliona ljudi zive gore zivote od tebe ha hu

Druze ne interesuje me kakav zivot zivi neko hiljadama kilometara daleko. Imam svoju sredinu i ako mislim (iz nekog kurcevog razloga) da sam nesretniji/neuspjesniji od vecine pa i manjine u toj sredini, daje mi dovoljan razlog da ne budem zadovoljan sobom.

Necu biti suicidalan zbog toga (ili mozda hocu) ali imam legitimno pravo da u sebi budem nezadovoljan zato sto mi fali posao/picka/bmwx5/monclerkapa.

Ljudi smo i tezimo boljem, zahvalni smo na svemu sto imamo i nastavljamo da mastamo i koracamo ka boljem.

Decku treba pomoci zbog psiholoskog stanja prvenstveno a ne navoditi mu razloge da bude sretan ako to nije i usled duhovnog stanja u kojem se nalazi, ni ne moze da bude samim ukazivanjem na losije primere.

9. Što se triggeruješ na Mein Kampf reci ti meni

10. Masoni all in all su jevrejska tvorevina

Fejkara, masoni su stvoreni od strane vitezova templara koji su uspeli da prežive pokušaj istrebljenja njihovog reda u 14. veku.
    Based and nepisana istorija-pilled.

11. Ok zionistička tvorevina* izvinjavam se mislio sam da se do sad kapira da kad se pominju jevreji misli se na infiltratore Kananite

12. Cliff Notes.

1. Jew - Of Judean origin. (Modern term)
    2. Israelite - Those who lived in biblical Israel. Consisted of Jews and non Jews.
    3. Jewish - Anyone that practices Judaism. Less than 1% are actually Jews. Anyone can become Jewish by conversion.
    4. Zionism - A political movement that sucks the world dry. Consists of Jews and non Jews.
    5. State of Israel - A Rothchild owned territory.
    6. Nation of Israel - God's true chosen children of faith in Christ. Scattered wordwide.
    7. Israeli - Anyone currently living in the current state of Israel.

13. trigerujem se na majn kampf ja radim to

14. Fejkara, masoni su stvoreni od strane vitezova templara koji su uspeli da prežive pokušaj istrebljenja njihovog reda u 14. veku.
    Based and nepisana istorija-pilled.

procitaj fukoovo klatno od Eka u pauzi izmedju drkica veruj bratu najjaca knjiga brate najbolji odnos cene i kvaliteta

15. Trifors brate gde nalazis ove ideje i kako se zalepe za tebe?

Sta je sledece, postaces neonaci?

16. Naravno Pildu, prvo kreneš od toga da vidiš šta imaš i sa čim raspolažeš. Mladost, pamet, zdravlje, glava, ruke i noge...Resursi. Onda kažeš - hvala ti Bože (zbog toga i toga) i što nisam nemoćni starac kom su ostali još samo žal i kajanje, mogu još uvek nešto da planiram, gradim, menjam itd. Nema smisla da se žališ a čovek 50 metara dalje od tebe živi u straćari i nema leba da jede, ne ide. Mislim ono, možeš, al jednako ćeš se žaliti i kad ubodeš taj posao u struci, izgradiš dve kuće sa bazenom itd. I bogati i imućni dižu ruku na sebe, naravno. Nije ni do posla ni do statusa već do drugih stvari. Na tim stvarima treba raditi, no za početak, bitno da shvatiš da ti nije baš najgore na ovom svetu i da itekako imaš za šta da živiš.