Vukajlijaši i nenapisane knjige

1. Hahah to nisi dzabe dr Kelte

Posrana smrdljiva muva zunzara sa gomile pasjih govana Cara - FalichniTOM

2. Kuracgate - Maestro
    Kako sam se preporodio psihofizički nakon objave faličnog kurca + 10 razloga zašto bi svaki Vukajlijaš trebao to uraditi.

3. Како попушити километре курца - стратимир

4. Ekspertiza: mehanizmi otkrivanja trola i kako se ponašati istrolovano da trol primeti - dr celt

5. Deer God
    Како попушити километре курца - стратимир

ahahahahaha

6. The art of doxxx - Bom Bas
    Kako pokazati dečaku izbosne da nema zajebancije s legendama sajta, dok probaš nabaviti tri tone putera od kikirikija za šeika. Knjiga isprintana na kratkim rizlama, kako čitaš, odmah zavijaš duvan.

7. Zašto guram kurac u Pacifik - Che-Vu
    Memoari čoveka koji je voleo okean. Možda i previše.

8. Mesni piše jednu, stay tuned

dok je svršim, svi ovde će umreti od starosti.

9. Pa decxko da bi napisao i esej trebas umeti da sastavis prosto prosirenu rechenicu sto ces tesko nauciti gejmujuci 24/7 :)

10. evo ti i složena:

Stratimire/Bobe/Tome, udavi se pušeći moju nabreklu kurčinu, pa onda još i progutaj sadržaje svojih usta, koje sam ja ostavio unutra, kada sam reproduktivni organ izvadio iz tih istih usta.

11. looooooooooooooool

12. Maestro - Do uspešnog preduzimača u dvanaest jednostavnih koraka.

13. Kako ojačati tanak vrat - Reme & Thilmo
    Keto kuvarica plus najbolje vežbe za jačanje vratnih mišića.

14. Umetnost pravljenja kraft piva i jebanja alternativki -Reme

15. "Stejk preliven burbonom"

16. "Kako mi hronični nedostatak pičke nije smetao da postanem univerzalno voljen" Šmo

17. "10 najboljih nacina kako skuvati spermu" - Dzela

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.