Vukajlijaši i nenapisane knjige

1. Hahah to nisi dzabe dr Kelte

Posrana smrdljiva muva zunzara sa gomile pasjih govana Cara - FalichniTOM

2. Kuracgate - Maestro
    Kako sam se preporodio psihofizički nakon objave faličnog kurca + 10 razloga zašto bi svaki Vukajlijaš trebao to uraditi.

3. Како попушити километре курца - стратимир

4. Ekspertiza: mehanizmi otkrivanja trola i kako se ponašati istrolovano da trol primeti - dr celt

5. Deer God
    Како попушити километре курца - стратимир

ahahahahaha

6. The art of doxxx - Bom Bas
    Kako pokazati dečaku izbosne da nema zajebancije s legendama sajta, dok probaš nabaviti tri tone putera od kikirikija za šeika. Knjiga isprintana na kratkim rizlama, kako čitaš, odmah zavijaš duvan.

7. Zašto guram kurac u Pacifik - Che-Vu
    Memoari čoveka koji je voleo okean. Možda i previše.

8. Mesni piše jednu, stay tuned

dok je svršim, svi ovde će umreti od starosti.

9. Pa decxko da bi napisao i esej trebas umeti da sastavis prosto prosirenu rechenicu sto ces tesko nauciti gejmujuci 24/7 :)

10. evo ti i složena:

Stratimire/Bobe/Tome, udavi se pušeći moju nabreklu kurčinu, pa onda još i progutaj sadržaje svojih usta, koje sam ja ostavio unutra, kada sam reproduktivni organ izvadio iz tih istih usta.

11. looooooooooooooool

12. Maestro - Do uspešnog preduzimača u dvanaest jednostavnih koraka.

13. Kako ojačati tanak vrat - Reme & Thilmo
    Keto kuvarica plus najbolje vežbe za jačanje vratnih mišića.

14. Umetnost pravljenja kraft piva i jebanja alternativki -Reme

15. "Stejk preliven burbonom"

16. "Kako mi hronični nedostatak pičke nije smetao da postanem univerzalno voljen" Šmo

17. "10 najboljih nacina kako skuvati spermu" - Dzela

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.