da li bi vukajlijaši stupili u snošaj sa ženom iz druge etničke grupe?

1. ja možda bih, ali samo uz prisustvo oba roditelja

2. Čika bulja hahahahahahahah

3. Čika bulja hahahahahahahah

4. Najlepšu i najzgodniju ciganku ne bih mogao drvcetom da dodirnem

5. čika bUlja HAHAHAHAHAHA

pička je pička, osim ako je ciganska, onda fuj to.

6. чика боља космодиск

7. Najlepšu i najzgodniju ciganku ne bih mogao drvcetom da dodirnem

jeste kako da ne :)

8. ahahaha čika bulja

9. Brt, imao sam devojku albanske veroispovesti, dal stvarno mislite da ne bi jebo ciganku

10. kako si mogo gade jedan

11. Pa brt, normalno čeljade

12. dobro je da ti nije otpala ona stvar od nje ili možda jeste pa govoriš da ejdus nema penis da odvratiš sumnju od sebe https://web.archive.org/web/20210928223122/https://vukajlija.com/forum/teme/75904-ejdus-nema-penis

13. Nije otpala ali sam par bromazepama daleko od terminalne impotencije

Edit, nevezano za albanku, to je bilo pre 15 godina lolo

14. celt
    jeste kako da ne :)

Najozbiljnije, baš mi se gade. Cigani su retko odbojna kategorija, bez obzira na odgoj i finansijsko stanje, svi su isti.

15. Čuj druge etničke grupe. Polako dolazi u obzir i druga životinjska vrsta, kamoli ovo da mi se ukaže prilika.

16. tako je šmokljo, pička je pička, ljudska ili životinjska, punoletna ili maloletna, mlada ili stara, crna ili bela, bolesna ili zdrava, itd.

17. da ti kažem, jeste seksualni odnos lep, ali nije baš najbolja stvar ikad, nije baš TOLIKO prelepo da se preporodiš kad imaš seks, možda ti se čini da to nije tako obzirom da boluješ od nejebice, ali tako je.

18. ili maloletna

Bruh moment

19. Doduše, autore mesni, niko od nas nije jebao kosjerinu il yanet garciu, mozda i jeste preporod

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.