da li bi vukajlijaši stupili u snošaj sa ženom iz druge etničke grupe?

1. Bukv to sto ti iznapusavas skodija je miki maus cega sve bilo

2. to što je onaj kačio slike golog pijanog deteta iz urgentnog i što je bomby doxao sve što stigne, je li na to misliš?

3. mesni narezak
    to što je onaj kačio slike golog pijanog deteta iz urgentnog

prebolesno

4. Ne, pricam za praistorijski period.

Ova novija desavanja nista ne znam.
    Imam amneziju fazon 6-7god

5. inače imao sam priliku da vodim ljubav sa jednom cigankom iz brazila -- svidjelo mi se ((((:

6. Čika bulja hahahahaha

7. Meni je par puta flešnuo Tinder da mi izlaze Brazilke i da se mečujem s njima.
    Mnogo su brutalne. Samo što sve to kurcu ne vredi, jer otići nikada neću tamo

8. Meni je par puta flešnuo Tinder da mi izlaze Brazilke i da se mečujem s njima.
    Mnogo su brutalne. Samo što sve to kurcu ne vredi, jer otići nikada neću tamo

I bas ih dosta ne govori ni rijec engleskog, sto je isto sranje, da ucis portugalski zbog picke, ne vrijedi. Ali da, potpisujem, Brazilke su na nekom drugom nivou

9. Pa sto ici u brazil mozd ona ovde

Malo prakticnosti pls

10. Da, dopisivanje preko gugl tanslejt

11. da li biste židovkinju spotakli?

12. Zašto se uopšte postavlja ovo putanje kad postoji nešto što se zove hatefuck

13. Zašto se uopšte postavlja ovo putanje kad postoji nešto što se zove hatefuck

jebanje iz ljubavi < jebanje iz mržnje

14. Jebanje ko kisik. Ništa posebno, dok ne zafali.

Internet mudrosti

15. Ne znam za vas ali moj kurac je jako belacki. Tako da

16. Mislim da bi mi ga juznoamerikanke najvise lapale u slast onako

17. Ako mislite da rendom latinosice izgledaju kao sa žurke u Riu, kurac. Dobar dio ih je građen ko Šmo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.