Stopa abortusa u Srbiji među najvišim u Evropi i svetu

1. Pa ne idu svi na doktorate... Većina žena upisuje neke fakultete npr. ekonomski, pravo, jezici, biologija; dok muškarci 80% su na tehničkim fakultetima

2. Vuk pokidao sa temom

3. Cara alert na temi, bojim se da ima valunge, moram da se evakuišem, laku noć

4. Sa jednog Jerotićevog predavanja :

- nije deco čudo da se sve češće venčavate debelo posle tridesete, istraumirani ste brakovima vaših roditelja jer - to su sve bile velike ljubavi i zaljubljenosti, emocije, ulazilo se u brakove bez velikog premišljanja i - ili su popucali, ili se održavaju na nekakvim bolesnim navikama itd.

5. Pa i jeste pokidao bukv, izlazi sada na videlo ko od vas sve podržava šerijatske zakone a to će ostati zabilježeno ovde.

6. ustvari, jedete govna svi. pusite kurac ovde, niste prisli detetu na manje od 1m teoretisete kako se prave i odgajaju deca.

pogledajte ovo, i zakljucajte temu:
    https://www.youtube.com/watch?v=_5jAUgJATAg

7. celte, slažem se, za to se kažu da su slatke muke. moji majka, stric i sestra su imali malu decu kad sam ja imao oko 18 godina. trebaš da obezbediš sve to što ti treba, krevetac, pelene, hranu, igračke, ne možeš da spavaš mesecima....

8. Celt po drugi put danas gejtkipuješ nešto, prvo formulu od plidua sad diskutovanje o prokreaciji nama bez dece, nema potrebe za tim. Ok je, imaš decu, medalja je već na putu, ovde se samo tupi kurac uludo, teoretiše kao što si i sam reko, na šta svi imaju pravo bez obzira na to da li su oplodili nečiju jajnu ćeliju ili ne.

9. Glupost nad glupostima. Trebaju mu majka, eventualno otac, toplota i nešto malo hrane + pelene. Garderoba, krevetac, igračke - čak i kolica, dobiješ od rodbine ili drugara čija su deca sve to već prerasla.

Pa što ga ne naklepa do sad nego puniš tegle, 'bem te u dupence jabučasto.
    Samo sereš, ništa ne preduzimaš.

10. A zamisli u mojoj porodici, jedan siblings hladno napravljen i rodjen u opkoljenom sarajevu bez icega u jeku rata i sad neko mi palamudi kako “trebaju pelene, treba podno grijanje fasada na kuci” ma daj kod nas se najvise pravila djeca u periodu 92-95, vjerujem i kod vas u nekim najtezim vremenima ista prica

Ne znam sta je kome u glavi kad hoce ili nece da pravi đecu ii kako taj natalitet raste nema tu nekog jasnog šablona bar po mojoj nekoj procjeni

11. Inače 150-250k godišnje, izgleda da se povadi više fetusa nego zuba u Srbiji.
    Deluje mi malo fantastično.

12. Celt po drugi put danas gejtkipuješ nešto, prvo formulu od plidua sad diskutovanje o prokreaciji nama bez dece, nema potrebe za tim. Ok je, imaš decu, medalja je već na putu, ovde se samo tupi kurac uludo, teoretiše kao što si i sam reko, na šta svi imaju pravo bez obzira na to da li su oplodili nečiju jajnu ćeliju ili ne.

ok, necu da gejtkipujem, al znajte da kurca ne znate i da jedete govna i da gresite u 90% stvari koje pisete ovde.
    plus - i da ne ulazim u to, za decu obicno potrebno i zensko, ustvari ono je i glavno, tako da bolje poradite na tome kako to da ne odbijete dodatno ako cete resavate belu kugu, umesto... ovog.

cemo povecavamo natalitet nezeljenim trudnocama i rasturenim porodicama + za podizanje dece ti treba ljubav i svez vazduh. jed'te govna, pojma nemate.

13. Pa što ga ne naklepa do sad nego puniš tegle, 'bem te u dupence jabučasto.
    Samo sereš, ništa ne preduzimaš.

Imam bipolarni..

14. Tren. pokušavam da vidim šta ću sa tim tačno da radim. Nasledio sam ga, velike su šanse da bi ga deca nasledila od mene.

15. Imam bipolarni..

ne piješ lekove?

16. Tren. pokušavam da vidim šta ću sa tim tačno da radim. Nasledio sam ga, velike su šanse da bi ga deca nasledila od mene.

Fer, jbg... dosta je to zajebano

17. Ne.

to je dobro, super ako dobro funkcionišeš

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.