Stopa abortusa u Srbiji među najvišim u Evropi i svetu

1. Biću dobro, hvala što brinete. Ljubi vas vaš melkić

2. Ako ne mAnIpULiŠeŠ, pls poseti nekog med. profesionalca, nije igračka.

3. Ne abortiraju žene jer su dokone, ovo prosto nije zemlja za ostaviti pokolenjima, u ovo preduzeće odavno ne cveta cveće, odavde se u prosečnom slučaju vrlo rado ide. Ekonomija, kolektivno stanje duha, mentalitet ako dopustite, zdravstvo, prosveta, političke institucije, to su sredstva i uslovi borbe protiv odumiranja. Pa i da magično sprečimo svaki abortus od sad nadalje, jedino što ćemo postići je da postanemo bangladeš.

A da ne bih srao samo na jednu stranu, valja reći da ne radja mnogo ni većina stanovništva super razvijenih zemalja, jedva da dostižu razmer održanja, množi se ili šljam, onaj najniži talog, otpad, rasno-klasni škart dakle, gurbeti - ili malobrojne više kaste koje zaista uživaju najbolje uslove, i u avliji i na papiru. Ovi izmedju, civilno društvo samozvano, tu je da krepava od posla, kakva deca evo dvoje i ćao

4. Nije problem što se rađa malo dece, nego što penzosi dugo žive.

5. Lapot je iz raja izašao

6. unfathomably based

7. pls poseti nekog med. profesionalca, nije igračka.

Znam...Hvala.

8. ako ti nesto znaci za ovo, kako reci ljudima kojima treba itd, ocu ti kazem da bar meni, a verovatno i vecini ljudi ovde, ovo sto si rekao je otprilike kao da si rekao "e doktor mi reko da imam psorijazu mora se pazim jebi ga, izgleda ruzno, mozda mora pijem lekove al necu umrem zive ljudi sa tim".

jes lakse kad ne znas ljude ali to je bukvalno poslednji razlog za cimanje. ko i svaka druga stvar sa kojom se patimo, jbg.

jedno beskonacno puta bolje nego da se ignorise, stagod da je.

9. Važi. U Srbiji kad bih rekao bližnjima da imam bipolarni, većina bi pomislila da nekim čudom imam i pičku pride.

10. Što bi reko Karmajn Lupertaci: There's no stigmata these days.

Pričaš odabranima i to je to

11. Važi. U Srbiji kad bih rekao bližnjima da imam bipolarni, većina bi pomislila da nekim čudom imam i pičku pride.

Ne, ne, to mislimo samo za Caru.
    https://giphy.com/gifs/neomagazinroyale-drums-neomagazin-nmr-ckKf5lA78k5iChxfVz

12. jebem li ga. nije samo srpski problem, i ovde je najcesca mentalna bolest medju nasim godinama i stariji ono sto zovu "burnout" a to je zanemarivanje i generalno nevodjenje racuna o sitnim stvarima i kako funkcionises sa sobom i svetom (jer sta ce reci ljudi - cak i da im ne kazes, kako sebi da priznas), dok se ne prelomi i vise nisi sposoban da funkcionises ko normalna osoba.

ako se ne ubiju malo pre toga, jos i odlicno ispadne.

13. Ok ako ja imam picku vi onda imate kurac majmnuni

14. Ja imam picku vi imate kurac vi me jebete. U stvari zap me jebe. Zap je izmislio da imam picku Oo i prilicno mu se dopalo.

Zap, imas pvt

15. Odgovorio sam ti više puta da sam oženjen i da ne želim da spavam s tobom, ne šalji mi više.

16. Jel kontrolise zena viber grupu, modz tamo?

17. Ok ako ja imam picku vi onda imate kurac majmnuni

Oh ne, provalio je našu mračnu tajnu.

18. Caro, probaj sa CheVuom, on voli sajtuše.

19. Prešo je samo na pacifikuše doduše

20. Broj spominjanja zapove zene na forumu is too damn high

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.