Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Tebra Argentina je takticki polupanac vec 20 god, svi su umeli da se brane od njih, pogledajte istorijat.

A hrvatska nije ta hrvatska od pre 4 god, nisu ta imena, a modric je mator

Danska vec je iz ekipe onih smrdljivih overachievera poput svice koja samo ceka nekog da ih vrati na svoje mesto.

2. Katarani (lol ime) se pokazali kao super domaćini, nema piva i pederluka na stadionu uf velika stvar, njihov zakon njihova pravila. Zapadnjaci gdje god dodju hoce da namecu svoja pravila, drugi sistem vrijednosti kozojebski zaostali nazovi kako god ali jebeno znas gdje si dosao i postuj zakon i pravila

3. Oprostite na offtopic, trigerovao me onaj neki peder s twittera, praštajte

4. Tako da, naravno da su nalozeniji Arapi, ali prva ekipa koja zna sta radi ce ih oduvati.

I maroko ne gurajte u isti kos sa ostalima, to je jaka ekipa, i niko se nece naigrati s njima.

5. ne kazem da su supci reprezentacije, ali je cinjenica da se namesta domacinima i bliskima sve sto moze da se namesti i koliko god moze.

ne znam kako sad to teorija zavere, kad oduvek bilo tako, to rade i nemci i brazilci i svi redom.

mnogo manje razlike pravi od recimo da potplatis stopere, ali brate radi se to.

6. Vidi Kimiha što je konačno medju sebi ravnima, njemu banja lol

7. Plidu ne padaj u vatru samo zato sto je neko od tvojih predaka pre nebitno koliko godina promenio Bibliju u Kuran. Svi znamo da Zapad ima agendu da ovo SP napravi kao da na lomacama gore pederi dok se igra.

8. Pa i brazilu je namesten penal protiv CRO na otvaranju 2014, normalno

9. Ispada da su vuzi & šmo bili u pravu kad su predvidjeli propast rvata i prepisali uspjehe iz proslosti pukoj sreći, ovo danas je bila muka tantalova. Ove god da izbore drugo mjesto u grupi ima da im se ozbiljno oznoji guzička što bi reko zap

10. maroko ne gurajte u isti kos sa ostalima, to je jaka ekipa

Maroko je kerov kurac ništa bolje nisu odigrali od Tunisa, disciplinovano stali u bunker protiv reprezentacije koja je još anemičnije odigrala od Danske, a onom povredom Mazrauija su im šanse drastično otišle nadole. Mada Amrabat je tata zadnjih veznih, to priznajem.

11. Pošteno Zap, smirio sam strasti

12. Ispade da Qatar bruka arapski svet svojim nastupima, a od njih se najviše očekivalo da im se pakuju lagani bodovi. Preočajni su.

13. Qataru i da namestaju penale svaku utakmicu i dalje ce da gubi LOL

14. Qatar bruka arapski svet na puno nacina smokljo. Ceo taj region

15. Alo gde je Tomijasu šta je ovo faraon Nagatomo igra a ovaj starter u Arsenalu za njega nema mesta. Kosooki nemači pojma.

16. Qatar je cak i madju razvijenim zemljama bliskog istoka pa ti vidi.

17. Golmane nataknem te pa i tebe baš glupane mutavi

18. Hrabri Japan, biće muka živa protiv njih i Švabama i Špancima.

Igrali "hrabro" čitavih 5 minuta. Posle nisu mogli da pređu pola.
    Aj videćemo sad pošto su dobili gol...

Šteta što mi nikad ne dobijemo te Arape i kosooke na SP, imamo recept za njih oduvek, nego stalno neke crnce, svejedno da l' iz Afrike ili Latinske Amerike, a najčešće sa oba kontinenta.

19. Qatar je cak i madju razvijenim zemljama bliskog istoka pa ti vidi.

da je geologija malo drugacija i od svih muslimana i arapa, nisu postali najuticajniji beduini, koji sad sire svoje vidjenje sveta, manje bi medjusobne mrznje i nerazumevanja bilo.

jer ovo nije muslimanstvo, ovo je vidjenje sveta naroda koji je kroz istoriju, od kad postoji jeo pesak, pesak, pesak, pesak, pesak, kokain. bez laganog prelaza kroz koji bi imali prilike da se civilizuju.

20. Promaklo mi je ovo “hrabri Japan biće teško protiv njih”..

Druže, nikad lošiji Japan, biće 3:0 minimalno od švaba

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.