Prijava

Utihnuli ste mi dečice večeras...

Ejd kako se izvuci iz pakla pornica tj raditi na ocuvanju seksualne energije samo i iskljucivo za buducu partnerku

Odlično pitanje dečko moj. Posveti se nečemu izistinski. Zacrtaj ciljeve koje moraš da ostvariš. Neka to bude nešto što neće biti preteško ali nešto što će zahtevati određeni trud i vreme. Tek nakon što nešto zacrtano ostvariš, nagradi sebe rukobludom - nikako pre toga.

Probaj da povećaš svakodnevni kontakt i komunikaciju sa ženama. Ako to ne možeš da izvedeš, probaj da proširiš svoj krug poznanika. Na primer, upiši neki kurs plesa ili baštovanstva ili nečeg sličnog gde znaš da će biti više žena.
Takođe, gledaj da razvijaš maštu i da zatvoriš oči prilikom rukobluda dok fantaziraš. Neuporedivo je bolje iskustvo nego gledanje pornića a plus jačaš moć imaginacije.

Odličan savet čika Ejduse. Ove reči ću da pamtim dok sam živ.

Jel iko drugi spasava ježeve u gradu od auta? Mislim kad ih vidim onako glupe i unezverene, ko Bergas u biblioteki, čisto se sažalim.

Ne viđam ježeve u gradu o.O

Znaju biti u bašti kod kuće, zalutaje budaletine al nisam vidio ježa na asfaltu godinama

A to vi ubosni umesto krmet'ne koristite JA HAJVANA

“Jež na putu u Estoniji” - Ezop

Viđao sam ih ja često po brdovitom balkanu, pa i po Baltiku. Baš simpatične živine, male, slatke i glupe do bola. Znao sam skidati majicu da ih podignem i prebacim do obližnjeg parka. Jbg slab sam na sitnu živinu

Kažu da nisu tolike štetočine ako nemaš vrt, znam da se mačke tu mahalske sjebu kad ih vide ono samo ih gledaju i znaju da ce najebat ako ih dohvate.

Sjećam se kad sam bio mali, ljeti spavam s otvorenim prozorom na kant i čujem ih jer dišu baš glasno ono kao da hrču

Šmo, kiseo si noćas ali praštam. Pod osudom si jednog dijela vukajlijaškog društva zbog kontroverznih stavova..

U mojih kući se ker raskide lajući celo proljeće i leto jer mu prolaze blizu kućice, a oni šušte po celu noć i zabole ih lepo.
Ne prave toliko štete, a navodno jedu zmije i bubašvabe, ne znam. Samo znam da su mi simpatični.

Čika Ejduse, pavkate li ili vas prostata tera opet na noćne šetnje?

Ma kaki štetočine, to zna zmije da tamani, mnogo korisna živuljka ozb

Kao kućni ljubimac kurac tho. Ovi pitomi ježovi s tiktoka su puni boleština i žive tipa par godina. Taman dovoljno da detetu naneseš traumu iznova i iznova.

Mungos je najbolji za tamanjenje zmija ali je problematičan jer gde god da ga ubacite on pojede i sve ostalo što mrda. Sa njima se nije šaliti. Otporni su na zmijski otrov a čoporativno mogu i lava da oteraju. Kidišu i na krokodile.

najjači su oni dobri ljudi koji imaju malu decu, a kupuju ljubimce koji žive 2-3 godine i crknu, pa sve tako ponavljaju ciklus.

Ja bih rekao da je mungos car životinja a ne lav.