Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Istina, ono je baš bilo gadno za gledati
O moje srecne zvezde, rast kolena?
Ja more šta ti uradio tamo.
Umbro sanza tobon
Umbro santi nisi
Zam nom plaka la
...
-- neki romun 300 godina pre novog Ere
ćao svima. da li negde na forumu ima neki tutorial za pisanje defkica?
ćao brate
LOL
Naravno. Imaš nekoliko glavnih struja:
1. Tarzansko-kafansko-2012-ja-džimi-mrmun-zmia struja (najčešća)
Hehe kurvetine, kafana, majo kurvo, krajišnici i kladža
2. Srbovanje
Platićete nam ustaše kadtad, znaš li da je Napoleon reko dajte mi hiljadu srba i imaću hiljadu srba, smrt balijama (Prof likes it), kosovo naše
3. Prevoditeljska
Prevodiš viralne tvitove, moderatora boli kurac
4. Vicomanska
Ista ko i prevoditeljska, ali ne moraš prevoditi ništa. Odeš na vicevi ba ili sličnu eminentnu stranicu i pičiš
5. Sirotinjska
Vučiću sjaši, jao šta nam rade, odo u švajcarsku majko stara, da izgubim dušu ko kelt
6. Kvaziintelektualna
Nije znanje znati znati i slično mlatimudansko izokretanje reči da bi zvučao kao Piterson za sirotinju
Zapratite me za više saveta i recepata
Ili pak iskopiraš ovaj post iznad, daš naslov "TIPOVI DEFINICIJA NA VUKAJLIJI", objaviš pod svojim imenom i da vidiš pluseva...
Nije da se nije dešavalo
Ali eto, časti kameni ovom definishom, da te navuče. Iduću naplaćujem.
najbolje nemoj da pises definicije nerviraju me mnogo svacije uuupravo zato dolazim da ih citam i seciram i pisem taksativno sta me palpira kod svake
tkd da nedajboze ne bi razjario nekog, pisu se na sledeci nacin->
Da li si vakcinisan autore oksfordskiRecnik?
Ili pak iskopiraš ovaj post iznad, daš naslov "TIPOVI DEFINICIJA NA VUKAJLIJI", objaviš pod svojim imenom i da vidiš pluseva...
kako praviš crnu pozadinu ispod slova? hvala ti na ideji, ali ne bih da kopiram tuđe
najbolje nemoj da pises definicije nerviraju me mnogo svacije uuupravo zato dolazim da ih citam i seciram i pisem taksativno sta me palpira kod svake
tkd da nedajboze ne bi razjario nekog, pisu se na sledeci nacin->
samo kada budem imao motivacije, inače ne pišem.
Da li si vakcinisan autore oksfordskiRecnik?
protiv gripa?
Upišeš:
CRNO (željeni tekst - bez zagrada) CRNO
Isto može za sve boje, sem zelene i bele, iz očitih razloga.
Protiv majmunskih boginja najprije a onda i protiv kovida
CRNO Protiv majmunskih boginja najprije a onda i protiv kovida CRNO
zar protiv majmunskih ima vakcina? protiv kovida nisam
CRNO zar protiv majmunskih ima vakcina? protiv kovida nisam BELO
Hvala na brzom odgovoru
Auh, ne radi ti.
Je li ti podešena tastatura na engleski slučajno? To se zna desiti.
Kakav si ti to Oksfordski recnik kad se nisi vakcinisao,nevakcinisanje je odlika redneka a ne oksfordskog intelektualca.
Što zajebavate čoveka
Ako hoćeš da imaš crnu pozadinu ispod slova moraš prvo u google store-u da skineš aplikaciju "Vukajlija" ali plaća se oko 2€ mesečno da znaš tako da nije vredno baš.
Za Ifone ne znam dal može