Čet

  1. Profe, ok, mozes li samo da mi vratis one odabrane?

  2. не може мрш бре ја сам аплициро да моје замене твоје пали

  3. može da mi ostane samo slika

  4. profesore, dajte i meni koju odabranu, vi dobro znate da sam ja najveći i najkvalitetniji defkaš ovde i da mi nema ništa bitnije na ovoj zemlji zelenoj od odabranih definicija.

  5. Može li meni jedna kruna bohorova?

  6. Možda da se javim Truću?

  7. Šta se dešava ovdje? Judi, zviri i beštimje?

  8. Autore Lukac, haos. Vuk trajnovan ali ima sedam dana da ga pamtimo po dobrom, Cara glumi viteza po običaju, Šmoklja drka kurac na Senidah. Zanimljivo leto sledi.

  9. Ispade haos oko razmene koja ne prevazilazi 0.21 jogurta, ali hvala svim mojim prijateljima koji su stali u odbranu mog karaktera i dobrostanja, plidu, baron kameni i ostali carevi da ne nabrajam

    Caro, traženje njenih info od vuka je samo provokacija i investicija u budućnost, kako bi imala povoda da se samobanuje opet kada se vrati sa odmora, ne planiram da zloupotrebljavam ove podatke. Zlu ne trebalo, što se kaže

  10. da je sreće, ne bi bilo budućnosti, spodoba bi popila trajni, no dobro.

  11. Ofucane zadrigle muške svinje to što je jogurt pisao desilo se u neko drugo vreme, u današnje doba našim prelepim kraljicama ne sme NIKO tako da se obraća!

  12. Uči se danas. Nadam se da ste svi dobro.

  13. Fala tebra, evo me na keramičkom prestolju, suve sam hrane jeo ovih dana, patim se ko isus lično. Zakuvao sam supu, ali kasno.

  14. ali pamtim još uvek ono što mi se desilo pre desetak godina, kada sam previše čokolade za kuvanje izio, nedovoljno supe. oko pola sata ili više sam proveo na sličnom prestolju, ali ništa. onda je krenulo. bukv sam vikao od bolova kao da se porađam i onda je nestalo tariguza. od tada sam oprezan po pitanju čokolade za kuvanje.

  15. osro si se tada kao nikad

  16. takvo oseravanje se pamti za života.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.