E, Smoke patch je bio dobar za 10ku, vrhunski odrađen, ali prestao prije par godina.
Što se tiče sadašnjih... Bem li ga, za 10ku sam našao neki egipatski i neki arapski jednom, bili su okej. Probaću da nađem, pa šaljem
samo ako je gook a to se onda ne računa jer mi nije protivnik bilo ljudsko biće
ima još nekih fora u šestici koje smatram ispod časti, tipa na ovom serveru gde igram pojave se neki apsolutni cave-dwelling nolajferi koji znaju bukvalno sve moguće, manual passing svaki put nema greške, koriste taj manual pas umesto šuta zabaguje se golman ne može da odbrani itd itd
u časnoj pes 6 borbi bez bagova i exploita tu se meri srce u junaka
627
имал начина да се скипују мечеви у мастер лиги и зашто не
U šestici nema, desetka znam da ima "Leave it to coach" ili takvo nešto, dobiješ samo rezultat i to je to.
E a master liga na šestici, ako ne možeš da preskočiš možeš kao trener da budeš, mjenjaš igrače i taktike po potrebi valjda i može duplo da se ubrza kolko se sjećam
хахахха а ок :Д onda нећу притиснути Х да посумњам
Е лукац важи хахах
Је л вреди скинути пес 2010 да цепам мастер лигу мало мени због тих старих играча готивно на пес 9 нисам ни пробао то колико се сећам а колико видим на ЈТ пес 10 је добар фудбал
Vrijedi brate mili, pes 9 i 10 nebo i zemlja. 10ka možda najjače nešto što je izašlo posle 6ce, pikao sam ga danima. Jedino što nakon desete sezone master lige sve postane isto. Isti timovi idu u LŠ, sa istim timovima si svake sezone u grupi, nema neke dinamike i to što se toga tiče. Ovako je topina.
masterliga sa onim legendarnim pes izmišljenim igračima Minanda, Castolo, Espimas najjače nešto
хахахахха видео сам кацам лајково на фб пес 6 шолим печ избацио ми то нећу се цимати наравно ХД
ја узо интера фиго и адриано спрега незаустављиви и фудбал је тежи него но новијим песовима типа 13ка
meni je pes 6 prelak jer ga igram čitav život jbg znam sve fore. ima li neki peč za ovu sezonu za pes 9 ili 10?
E, Smoke patch je bio dobar za 10ku, vrhunski odrađen, ali prestao prije par godina.
Što se tiče sadašnjih... Bem li ga, za 10ku sam našao neki egipatski i neki arapski jednom, bili su okej. Probaću da nađem, pa šaljem
ajde zdravo bio, šestica me je smorila jer uzmem one ORIDŽINAL PLEJERS minanda castolo i te forice i dobijam bajern 10 0... ajde
хахаха а од бајерна јача фазон рома и то дупло :Д
мало је мастер лига смор да се цепа јер не можеш да прескачеш утакмице него мораш свих 30 у сезони да одиграш или колико већ има
meni je pes 6 prelak jer ga igram čitav život jbg znam sve fore
https://i.postimg.cc/mkvysH8v/0h4l6iuov6e41.webp
Onda dođete na turnir i počisti vas desetogodišnjak, kao što sam video milion puta da se dešava.
ххаха прес екс ту даут
Isapunja te klinac koji nije bio ni u mudima kad se 6 pojavila
samo ako je gook a to se onda ne računa jer mi nije protivnik bilo ljudsko biće
ima još nekih fora u šestici koje smatram ispod časti, tipa na ovom serveru gde igram pojave se neki apsolutni cave-dwelling nolajferi koji znaju bukvalno sve moguće, manual passing svaki put nema greške, koriste taj manual pas umesto šuta zabaguje se golman ne može da odbrani itd itd
u časnoj pes 6 borbi bez bagova i exploita tu se meri srce u junaka
hahaha šmokljo to ja radim
ma mislio sam na ovim pečevima đe je novi bajern
https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/834700315696571345/641563BAB820944049CEA556ACFCC1810D24DA05/?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false
U šestici nema, desetka znam da ima "Leave it to coach" ili takvo nešto, dobiješ samo rezultat i to je to.
E a master liga na šestici, ako ne možeš da preskočiš možeš kao trener da budeš, mjenjaš igrače i taktike po potrebi valjda i može duplo da se ubrza kolko se sjećam
хахахха а ок :Д onda нећу притиснути Х да посумњам
Е лукац важи хахах
Је л вреди скинути пес 2010 да цепам мастер лигу мало мени због тих старих играча готивно на пес 9 нисам ни пробао то колико се сећам а колико видим на ЈТ пес 10 је добар фудбал
Небитно скидам пес 2010 турите савете искуства и то ако некога не мрзи пробаћу мастер лигу мало амин
Vrijedi brate mili, pes 9 i 10 nebo i zemlja. 10ka možda najjače nešto što je izašlo posle 6ce, pikao sam ga danima. Jedino što nakon desete sezone master lige sve postane isto. Isti timovi idu u LŠ, sa istim timovima si svake sezone u grupi, nema neke dinamike i to što se toga tiče. Ovako je topina.