U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ozb sam te pitao esi prvo ili drugogradjanin kakav je filing medj domcilcima
to je hipoteza moj dobri plidu, reakcija je nesto drugo.
Ko ozbiljno odgovori nesto ovoj zavidnoj malogradjanskoj vojvodjanstini celava mu keva
haha evo ga i galantni kompanjeros nije kmecao par dana
Ništa, kiselina i dalje izbija.
U tišini žongliram avokadima.
Aj ne kenjaj kameni sad obj furas neku spiku uspeha sustinski si klasichni drugomejmun
Ni random avii ne pije vishe te spike lolo
Izešće vas kiselina, gospodine. Poslao bih vam avokado, ali nije najbolje voće za transport, složićete se sa mnom.
Pliduu & galantni like this
Cenim te sushtinski al ovi kvazi nobles izleti su za samar par ekselans. Klasichno gasterbajtersko pojanje
Hvala prijatelju dragi, mnogo mi to znači.
Ozbiljno si odgovorio bajo
Sve te poplave kiselina tesko se boriti sa njima mnogo teshko prihvatiti true lajfstajl posto nema se zhivot je tamo de je kamenofil tamo je sunce tamo se
K U V A
U
V
A
Kameni opishi nam svoj dan da bude dozhivljaj pls neki su ljubomorni da razbijemo tabue
Haha dobar plidu na prosloj strani
Jeste
Pije se precenjena kafica, gleda se Fri Palestin protest kroz prozor. 40 ljutijeh duša. Biće nereda.
https://imgflip.com/i/8n34yv
Prelep pogled prijatelju
Fala brt, stvarno treba ta Palestina biti besplatna.