Čet

1. -2. Супер смо се слагали и приватно дописивали
    -1. Не толико супер на форуму
    0. Ја сам због ње поделио песму чији је одломак цитирала на профилу
    1. Претила девојка да ће да се убије
    2. Дао сам јој два линка за помоћ
    3. Као реакцију након што је нашла неки други број, "одмазду" она ме је прозивала на најгрубљи могући начин
    4. Ја сам њој рекао да цркне
    5. Она је рекла да би ме убила
    6. После ми је рекла да је плакала и да јој је жао (себе)
    7. Сада мени прети да не смем ништа да јој кажем

2. zar na ovaj sveti dan početka embieja da čitam ova simpovska i schizo prepucavanja šta sam ja bogu zgrešio

3. Pa dobro, bilo je usporilo malo zadnjih dana. Pozdrav svim akterima, čast mi je deliti megabajte s vama.

4. autor vuk stalno nalazi neke prakljače

plati kurvu ko ranije i mirna glava.

toma ti neće dati pitčke, ta još tuguje sa lembasom

5. Plus prethodni customer review njene pitcke nije bio bas pozitivan

6. review je bio čmara, pička nije bila pominjana, ili ako jeste bila je u sporednoj ulozi

7. Vidite, ovo je već konstruktivna rasprava

8. Nemojte prozivati Tomu sad ozb

9. Možemo li prebaciti temu na Zhajkov afinitet prema mesarima?

10. vukajlija ima svog viteza kristona kola

11. Kakav sex, ja ne ocekujem nista. Samo mi je zao da je tako vredjate i povredjujete

12. Upravu si izvinjavam(0) se nije to u redu

13. ako je ovo sto pisete ozbiljno, zamolio bi vas da prvo ukapirate da iako smo kao anonimni ovde i stasvene, ovo kucaju pravi ljudi i koliko god da je zabavno da se drkamo i vredjamo, sto naravno i radimo svi, morate imati granicu da razlikujete sta je drkanje koje nece nekog uvrediti ili povrediti i sta jeste. kapiram da je potrebna bar neka osnovna socijalna inteligencija, ali nije tesko jbt, godinama sam ovde, drkamo se svi medjusobno i vrlo retko sam video da se prelazi granica osim kad vidim vas, valjda mladje ovde, kad krenete sa tim pricama sa imenima, ko sta radio, insta-kurci i slicno. krindz je i idite pa se prepucavajte na tviteru i instagramu ili gde ste vec, nije vam mesto ovde iskreno.

sa druge strane iste price - ako zaista imate neku vrstu problema, sto psihickog sto bilo kog drugog, bivstvovanje na vukajliji vam nece pomoci vec samo produbiti taj isti problem jer prvo, bilo kakvi psihicki problemi se ne resavaju pisanjem nego pricom, a drugo, magnet ste za ove prve.

znate ko ste.

14. Dakle:

1. Automoderacija ne radi jer smo gomna kojima ipak trebaju pravila i kazne
    2. Modovi tj Prof ne obavljaju poso kako treba jer su selektivni u moderiranju

15. ne seri kelte, prodo dupe u švajcarsku za pare, pa sad popuje budimo ljudi, a od jedne plate mož da kupi pola sela.

16. Probam svariti tko bi trebao biti mlađahan u celoj priči. Najmlađi račun ima Šmo, a on je merilo normalnosti ovog sajtoa. Svi ostali su prešli sve Kolubare interneta i foruma.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.