Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nacelnik, direktor, ovo mi izgleda ko kad u firmi neko fleksuje, ja sam timlid projekt menadzer nanana, prihvata vise odgovornosti za istu platu da bi mogo da bude neki kao veliki sef itd.
А што би чекао да унутар клинике будеш начелник неког одељења. Није то рај па да имаш шта хоћеш само кад постанеш. Можеш да будеш сарадник у настави, клинички асистент и пре ступања на дужност и још много тога :)
lečiću se kristalima i melkovim receptima, oca mi
Mešaš kliničku i akademsku hijerarhiju.
Не мешам, него само клиничка хијерархија не искључује и академску
Ljudi koji jure za titulama imaju ili mali kurac ili su niski ili su ruzni ili su odrasli u siromastvu.
Imam 3/4 od toga al ne jurim za titulama, šah mat ateisti
Imam komično veliki penis- zato moja akademska karijera tupka u mestu
LOL
https://rs.n1info.com/vesti/koronavirus-u-srbiji-podaci-za-5-jul-2022-godine/
Tiodorovic ga pogodio kao da je imao dojavu.
Izgleda da ce biti kombinacija na jesen.
Kako gledate na ove događaje sada sa ove vremenske distance?
Ne podrzavm nista i nista mi njie drago sem Drakule nadam se da ce posto ga sada oziveli da stvarno jebe svima mater u prestojecim epizodama...