Moraću pričekati autora Mesnog za taj ispravak, sklon je spominjanju ženskih roditelja ako ga se pogrešno interpretira. Razumime. Dotad neslužbena verzija:
Predlog br. 1 - Ognjem i mačem po ptaršijima (Mujo & Mesni)
Predlog br. 2 - Jebati Srpkinje nemylyce (Škodi)
Predlog br. 3 - Bombija za precednika (Bombaš)
Ali "ja sam služio vojsku" je bukvalno najjadniji među jadnim fleksovima angy gen Xera koji viću na oblake.
Imaš 20 kila viška, jebava te kičma, pušiš paklu dnevno, pišaš van šolje i imaš fleku od ajvara na majci, šta god da su te tamo učili odavno si prestao da primenjuješ.
Nikad nećeš da čuješ lika koji je bio 5-10 godina ugovorac, i koji mož da te pojede i dalje, da bunca takve gluposti.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Da se ne zaboravi:
Predlog br. 3 - Zapali Šiptare (Mesni)
Predlog br. 4 - Bombija za precednika (Bombaš)
pa sta?
krenes kao da je nesto lose, onda u narednoj recenici objasnis koliko je upravo to trenutno besmisleno ako nisi deo natoja ili rusije.
sta oces?
Predlog br. 3 - Zapali Šiptare (Mesni)
Predlog br. 4 - Bombija za precednika (Bombaš)
Imate moju podrsku. And my axe!
Sva četri predloga su moguća a nijedan ne isključuje onaj drugi.
Predlažem da se zbog preglednosti predlog broj 3 priključi predlogu broj 1.
El prvo ubiti pa zapaliti ili ubiti vatrom?
Ubiti pa zapaliti, da se ne vrate kao white walkers
Mylica:
https://stayhipp.com/wp-content/uploads/2019/06/Untitled-5.jpg
Moraću pričekati autora Mesnog za taj ispravak, sklon je spominjanju ženskih roditelja ako ga se pogrešno interpretira. Razumime. Dotad neslužbena verzija:
Predlog br. 3 - Bombija za precednika (Bombaš)
Jes brt, baš ću da ratujem sa čiča Bombašem, uprti minobacaš na leđa ode mu diskus. Izbačen iz stroja 5km iza linija fronta.
Al ono bude u fazonu, mršte žutokljunci, sad ću ja da vam pokažem kako se... krrrrrc i tolko...
Ali "ja sam služio vojsku" je bukvalno najjadniji među jadnim fleksovima angy gen Xera koji viću na oblake.
Imaš 20 kila viška, jebava te kičma, pušiš paklu dnevno, pišaš van šolje i imaš fleku od ajvara na majci, šta god da su te tamo učili odavno si prestao da primenjuješ.
Nikad nećeš da čuješ lika koji je bio 5-10 godina ugovorac, i koji mož da te pojede i dalje, da bunca takve gluposti.
Ne sumnjam da je vojnicina, Srbin najjadniji term za geja nesposobnog za vojsku.
haha wat wat
A ti ionako više ne podpadaš pod našu vosku, nego pod laku konjicu Turskih sultatnata XD
Bombi janičar
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=old+man+yells+at+cloud
DŽEVDŽA!
bombas debunked by henry cavil
Bombi janičar
Janitšär pommi
Pommi frantsiskaan