Vučićevi manevri

1. imamo po 35, 40 god. vojska je sa razlogom od 18-20 god a ne duplo starija, iz razloga sto treba da budes neiskusna budala da ucestvujes u tome.

kolko god se bombas puvao ovde, dza bu, ja puska, ja muskarac, vi niste, sutra da dodju da ga teraju da se bije za vucica, pogleda to, pogleda porodicu i sta mu ostaje u toj razmeni i ima kroz prozor u sumu da bezi ko i svaki covek od 40 god. kolko god se puvao ovde.

2. da ne pricam ovo sto bi se usinuo na pusku i opalio dva samara nekom klincu desetaru da krene da ti jede govna, i zavrsio u zatvoru pre nego sto si i priso svemu tome.

3. Ma nema od tog nista, dabogda ne bilo rata vise nigdje i nikad.

Lako je palamuditi o ratu iz Azerbejdzana, da si bio po pravim ratištima, boga bi molio da se ne zapuca pod cijenu Kosova kompletnog

4. dabogda mu u kući bio itd itd

5. Uzdaj se u Vucica da ce nesto ispregovarati, nesto na obostranu korist jer i jedna zrtva je previse, ne seruckajte puno

6. Završiće on dil u svoju maksimalnu korist, u to nikako ne sumnjam

7. A jbg smokljo, nije to cod warzone, sad cu da citiram jednog velikog pisca jednog prevelikog knjizevnog djela;

We see men living with their skulls blown open; we see soldiers run with their two feet cut off, they stagger on their splintered stumps into the next shell-hole; a lance-corporal crawls a mile and a half on his hands dragging his smashed knee after him; another goes to the dressing station and over his clasped hands bulge his intestines; we see men without mouths, without jaws, without faces; we find one man who has held the artery of his arm in his teeth for two hours in order not to bleed to death. The sun goes down, night comes, the shells whine, life is at an end.

8. Nemoj te melkijades 'ne znaš ti kako je to saću te ja naučim' spike, dovoljan je jedan takav.

9. Јебему матер и то је живот, мислим да би ме одма мобилисали ко сваку глупу сиротињу, први дан би или погинуо или био заробљен и завршио на нету на неком снимку како ме шоптари кољу и после играју фудбал мојом главом.

10. Šta se dešava ako bude opšta mobilizacija i odbijem poziv? Jel me šalju u tjorku?

11. Bio sam na paintballu skorije, jezivo je koliko pojma nemam, mogu misliti u ratu sta bi bilo

12. Па не видим шта би друго могли, видиш то није лоша опција.
    А стварно замисли заробе те и кажу, прими ислам и све кул, бићеш наш борац, ако нећеш мучење па клање. Били постали јањичари или ђакони Авакуми..

13. Je l može taj eventualni potpis kasnije, u narednim decenijama, da se obara pred nekakvim sudom, institucijom itd? Drugo - ja ne znam gde bi žvalavi mogao posle da se skloni. U Rusiju mislim da ne može, uradio je za braću daleko manje nego Sloba i porodica + Putin bi ga vrlo rado izručio prvom prilikom, čini mi se. U Kini nema šta da traži, Zapadu ne treba. Jedino u neki Meksiko da beži.

14. Ma tebra karibi plaču za njim, samo ima on još dosta da ojađuje.

15. Brt ovo sto kaze Laki, rat počinje u 20:00, u 20:45 izbacuju klip Šiposi kako isprebijan s 2 zuba u glavi pravim orla rukama i pevam Dua Lipu

16. Nmg da listam celu temu, vidim brata Škodilaka isprozivaste za natalitet. Prošle godine za Vidovdan, delili su pred Gračanicom (ne sećam se šta) majkama koje imaju 5+ dece. Reko - ok, nakupiće 3-4 žene. Kad su krenule da se redjaju jbt nikad kraja - sve ih predstavili ko su i šta su, gde žive itd. i sve dobile aplauz od prisutnih. Radjaju se deca tamo itekako, i živi dosta više Srba nego što o tome govorimo. + se Šiptari iseljavaju masovno, jer i njima je dosta bede.

17. И онда иза тебе остану родитељи стари да умру од жала, крвна линија се гаси.

18. Moja se neće ugasi uprkos meni, imam brata normalnog. E sad njega ako zarobe shiptari to nam je gg.

19. E ovako, btw - u rodno selo živi čovek jedan, alkos totalni onaj što sedi pred radnjom po vasdan i pije kad i šta ima. Čačak. Zovu ga Čačak jer govori nešto nerazumljivo, jednu rečenicu uvek i samo se može razabrati to "čačak". Valda je došao iz Čačka tu, ne znam, niko ne zna zapravo.

E sad priča je sledeća - čovek je u ratu (Bosna) išao redovno da se bori i šta već, bio u redu momak skroz, sve ok. Dok ga nisu poslali da istovara kamion sa preklanom srpskom decom...I ovaj odlepi skroz, i postane nekakav koljač mučitelj nešto, ne znam tačno i ne želim da znam. Kako god, Čačka čuva neko mudo u vojsci. Više ga i ne hapse, pre jesu - i puštali ga odmah pošto bi ga jedan poziv vadio iz tvorza, ma šta da napravi. Miran je sad čova btw skroz.

Takodje, komšija mi je jedan bio na Košarama, posle morao na lečenje i kako to već ide. Pitanje je veliko, zaista veliko, koliko glava imamo u zemlji koje bi, da sutra izbije rat, bukvalno otišlo tamo da radi šta treba i ne treba. Ne smemo to potcenjivati. Mislim da je i Žvala svestan da imamo pun kurac takvih ljudi koji bauljaju ovom zemljom u najvećoj bedi, i kojima bi životna misija postalo to da nadju način da ga roknu ako prizna KiM. Mislim jeste da ga čuvaju kobre i ostali, ali svejedno, nije se šaliti.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.