Vučićevi manevri

1. Dosta sam propustio na temi.

Sva četri predloga su moguća a nijedan ne isključuje onaj drugi.

Kako god okreneš mora da se popravi stanje posle rata, a to je natalitet.

2. Bio sam na paintballu skorije, jezivo je koliko pojma nemam, mogu misliti u ratu sta bi bilo

Gde ima, koliko traje partija i koje su cene?

3. Vidi Celt, jeste da je taj čovek propao skroz ali činjenica je da postoji jako mudo u vojsci (ono, baš jako, neki komandant što je bio pod njim, ne znam tačno) koji i dalje brine o njemu i zna kad je ovaj u nevolji. A zna zbog toga što, kad dovedu Čačka u stanicu, postoji neki pandur koji kaže - to je Čačak, puštaj ga. Jer pravio je Č veće ispade svojevremeno i zaglavljivao u zatvor i ovaj ga vadio iz njega. Ono, pozoveš zatvor da puste čoveka tek tako i ovi ga stvarno puste, znači da se pitaš ti a ne tamo neki zakon i država. Mogu da ti ga slikam pa da ga okačim ako baš hoćeš.

4. imamo po 35, 40 god. vojska je sa razlogom od 18-20 god a ne duplo starija, iz razloga sto treba da budes neiskusna budala da ucestvujes u tome.

Kad je bio rat dole, išli su puni vozovi vojske tamo, i to mladi ljudi, veseli i ubeđeni da će da stuku Albance, i šta bi na kraju. Lukavija tu treba igra.

5. Nmg da listam celu temu, vidim brata Škodilaka isprozivaste za natalitet. Prošle godine za Vidovdan, delili su pred Gračanicom (ne sećam se šta) majkama koje imaju 5+ dece. Reko - ok, nakupiće 3-4 žene. Kad su krenule da se redjaju jbt nikad kraja - sve ih predstavili ko su i šta su, gde žive itd. i sve dobile aplauz od prisutnih. Radjaju se deca tamo itekako, i živi dosta više Srba nego što o tome govorimo. + se Šiptari iseljavaju masovno, jer i njima je dosta bede.

E neko normalan konačno, najveći natalitet ima Štrbce. Ali zamislite da tako krene od severa natalitet i da se pritiskaju Albanci ka jugu, bez ispaljenog metka bi se rešila stvar. I da bude rat imaš posledice, i dalje imaš neprijatelja u Albaniji i Makedoniji, koji će zbog tog rata još više gledati da iskoristi prvu priliku da se osveti. A jug je oslabio dosta što je povoljno za Albance, evo nije više Niš drugi po broju stanovnika nego Novi Sad.

6. ajd škodi ne jebi nas više, ako bi takvi ko ti mogli odbranit dulum ipo voćnjaka u sred Beograda ja bih bio zadovoljan, mani nas palamuđenja preko tastature

7. To je pametna strategija. Ja bih generalno krs love upumpao tamo na Kosovu, bukvalno bih pravio milionere od ljudi uz samo jedan uslov - da se jebu ko mrsave svinje. Takodje bih trazio dobrovoljce da idu tamo i zive za kul kintu. Onda za 10-20 godina to ce biti nova generacija bogatasa, siptarske klinke one malo iz gradova emancipovanije ce krenuti da daju picke, pa asimilacija ovo ono. Za 100 god srpska se truba s Kosova cuje.
    Trazio bih dobrovoljce oko Nisa i to, jebo ga ti koza ili albanka, isti kurac.

8. ajd škodi ne jebi nas više, ako bi takvi ko ti mogli odbranit dulum ipo voćnjaka u sred Beograda ja bih bio zadovoljan, mani nas palamuđenja preko tastature

Pa ovo je sad strategisanje. Da su Slovenci živeli u Trstu ne bi ga uzeli Italijani. Isto da Srbende u Hrvatskoj nisu pravile gluposti ne bi bilo Oluje i Bljeska, možda bi se demografski popravili, nego odma oće da se makljaju. Ovako ostaje samo tužna priča posle rata na svakoj strani.

9. Da je dole bilo nataliteta Srba, Albanci ne bi nikad postali većina, i nikada ne bi smeli da krenu u rat protiv zemlje koja ima većinsko stanovništvo na toj teritoriji.

10. Plidu kakvo je mišljenje srpskih muslimana i bošnjaka po pitanju šiptarske najezde, Kosova, šiptara en general, da li je to posmatrano kao posredna pretnja i po tu zajednicu ili ko veli samo nek zajebavaju srbe šta ima veze

11. E sad, da su babi muda bila bi deda

12. Ovo sto jebac pitao i mene interesuje plidu

13. Plidu kakvo je mišljenje srpskih muslimana i bošnjaka po pitanju šiptarske najezde, Kosova, šiptara en general, da li je to posmatrano kao posredna pretnja i po tu zajednicu ili ko veli samo nek zajebavaju srbe šta ima veze

Da te ne lažem, svaki politički potez države Srbije se kod nas uzima s rezervom jer jbg bili smo u ratu i onda su svi u fazonu “opet srbi nesto mute”, počevši od onog “otvoreni balkan” do problema na Kosovu. Većina na kosovske albance gleda kao na neki narod koji je Miloševićev režim ugnjetavao pa ih Ameri uzeli pod svoje da malo prkose rusima i usput pokupe resurse. Inače, nema neke ni ljubavi ni mržnje prema šiptarima, npr dosta bliži smo sa Srbima i Hrvatima.

14. Mala digresija, Srbi velikim slovom.

15. Kako je umeksao hahaha... ustvari smo svi cetnici, probaj da im se zabavljas sa sestrom iako si kul, nadnacionalan i covek na mestu.

16. Bombas, nisi prešao granicu s Bosnom, mislim mozda je to za tebe Mordor al nisi bio ni u Banja Luci a kamoli u nekom većinski bošnjačkom gradu a pričaš kao da si sve prošao.

Ajd kapiram Bata Sale ili kome su ono već roditelji Srbi iz Sarajeva ali ti nisi ni bio kao da ja pričam kakvi su Srbi iz Šapca

17. Ja nisam presao granicu sa Bosnom? Hahahahah

Ajde da se ne zajebavamo, ja sam liberal i savrseno me boli kita za naci gluposti, valjda me znas. Ali ispravi me kad lazem.

18. Ima solidan broj klinaca muslimana po internetu koji vole da podrzavaju siptare i da se bratime s njima, kao "Islam, to je to, ne razumiju nas ostali", a bukv nisu ni prismrdili jugu, da jesu, i da su vidjeli iz prve ruke kakva su siptari gamad, otrcali bi nazad i postali bi "eh ko nas posvadja" tip ljudi u 3 i po sekunde otprilike

19. Evo kazi da dodje Milos Petrovic iz Cacka i izvede ti sestru na pice, koja bi ti bila reakcija? Budi iskren

20. Ja jbt ne bi mogo s Bosankom, smešan mi je onaj naglasak i totalno neseksi.
    Hrvatice s druge strane...njam

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.