Prijava

pa meni je iskreno pomalo neobično da je generalno mišljenje o srbima u bosni blaže nego u hrvatskoj, imajući u vidu da su bosanci daleko više najebali u ratu

bušenje guma po dalmaciji je postao mim koliko često se reportira o tome, s druge strane vidim srbi idu u sarajevo svako malo niko ništa ne kuka

Jbg zavisi i za bosanke i za ujne s kojeg su područja

Pošto ste pokupili loše navike od Celta efendije i niko ne čita knjige - imate na y predavanja i intervjue sa prof. dr. akademikom Milom Lomparom, koji se, u principu, bavi ovim narodom i njegovim pitanjima na najzdraviji način. Postoje stvari kao što su nacionalna strategija, dobra volja, plan, način...Bez toga možemo samo da prdimo i raspredamo. Dakle prvo treba da počistimo Beograd, iz temelja, pa onda da se bavimo KiM. U suštini najbolje bi bilo zadržati status kvo kolko god je moguće i smrdeti u medjuvremenu, pojačavati tamo natalitet koliko se može, i tražiti saveznike na svim nivoima. Sve drugo povlači za sobom sukobe, pre ili kasnije. Možda ne baš rat ali sukobe i krv svakako.

Što se Bosne tiče, bio tamo pre par godina da budžim Semku klima komore u Visokom (onda kad su vehabije bacile bombe na policijsku stanicu i još neki incidenti). Jebeno bilo stvarno, zategnuto u pičku materinu. Kolega u restoranu naručio tursku kafu, 20 ljudi nas odmah streljalo pogledom. Posle pošto nas je bilo 1 viška neko morao u drugi smeštaj; čovek kaže - ajde ba raja, neće se nikom ništa desit. I odem ja, srećom, jer sam dobio sobu sa tv-om i kupatilom + upoznao neke super kul ljude. Ali na tv-u (tih dana bio neki nacionalni praznik, dan državnosti, jebem li ga) - prilozi o ratu, nekoj stazi kojom su heroji snabdevali civile hranom, ne znam koliko ih poginulo tu. Pa ne znam koliko ih poginulo drugde negde...Kao onaj miting posle priznavanja KiM samo rustičnije, ludje i za sirotinju. Ko rat da treba da počne jebote.

Postoje stvari kao što su nacionalna strategija, dobra volja, plan, način...Bez toga možemo samo da prdimo i raspredamo. Dakle prvo treba da počistimo Beograd, iz temelja, pa onda da se bavimo KiM. U suštini najbolje bi bilo zadržati status kvo kolko god je moguće i smrdeti u medjuvremenu, pojačavati tamo natalitet koliko se može, i tražiti saveznike na svim nivoima.

Razumno.

Mile Lompar sasvim solidan fašista, elokventan, edukovan, erudita, onaj bednik miroljub petrović ne može ni sveću da mu drži, a u praksi su ista fela ako ćemo najiskrenije.

Samo što je miroljub deveti ešalon ozbiljnog fašizma, što bi rekao ludovan, a lompar je majstor

Pa takav ti i treba da se bavi nacionalnim pitanjima, sposoban, pametan i nacionalista. Nije fašista brt nema veze sa fašizmom. Nemaš više praktično ni jednog pravog fašistu u Evropi, sve je to kilavo, antipatično i neharizmatično emo sranje. Više su gradjani fašistički nastrojeni, mada u svoja 4 zida + se ugl. trude da to sebi ne priznaju.

Zapravo lgbt je trenutno najmoćniji fašizam.

I voukeri prete da im stanu uz rame, vrv će to biti neki leftistički hibrid bezbožnički koji će da zavodi diktaturu.

neobično da je generalno mišljenje o srbima u bosni blaže nego u hrvatskoj, imajući u vidu da su bosanci daleko više najebali u ratu

bušenje guma po dalmaciji je postao mim

I Srbi i Hrvati se u Bosni slazu dosta dobro, dok Dalmatinci buse gume i Zagrepcanima

Nikada ga nećeš objaviti, Melkor

Evo kazi da dodje Milos Petrovic iz Cacka i izvede ti sestru na pice, koja bi ti bila reakcija? Budi iskren

To je problem druge prirode prvenstveno vjerske bombas, nama islam zabranjuje da se muslimanka udaje za nemuslimana (obrnuto je druga priča) ali ukoliko se neko ne pridržava vjere njega savršeno boli kurac jel srbin ili hrvat sto potvrdjuju i masa mješanih brakova posebno po Bosni koja je po tome poznata.

Međutim, meni djeluje kao da ti govoriš da mješani brak npr srbin - bosnjakinja/hrvatica ne bi bio problem s vaše strane nego eto kao mi mrzimo srbe pa necemo. Ne brt; na prostoru jugoslavije i prije rata a i posle rata je bilo određene doze neprihvatljivosti takvih brakova posebno u manjim sredinama i konzervativnijim porodicama.

Plidu, neke proste istine:

-vi mrzite nas mnooogo više nego mi vas.
-rat koji se dešavao prevashodno na vašoj teritoriji nije jedini razlog za to.
-mudaštvo predaka koji se nisu konvertovali nije glavni ali nije zanemarljiv razlog za to.
-bosanci ne umeju sopstvenu državnost jer nisu imali kad da nauče.
-srbi su najinkluzivniji narod na Balkanu. Change my mind.

Mrze nas čak i više nego oni nas

Mislim, ja sam davno prerastao te nacionalnosti kada su u pitanju družba, prijateljstvo, poslovi npr u samo zadnjih mjesec ipo sam bio u Srbiji, Kosovu, Hrvatskoj.. i druzio se s Hrvatima i Srbima.

Lapsus, jebem te pa tebe Vlaurdo, ispravljas me tu stalno

Ne, hocu da kazem da je to gotovo pravilo u Bosni kod muslimanskog stanovnistva. Naravno da slicnih primera ima i u Srbiji i na drugim mestima, ali nigde to nije tako izrazeno. U Srbiji ce od 100 Srpkinja koje se udaju za muslimane njih 5 familije odreci, a jedan eventualno priatupiti nekom vidu fizickog nasilja. Imam u komsiluku primer, riba iz vrlo bogate kuce se udala za momka iz Novog Pazara, muslimana, nikakvih problema, sve kul, dvoje rodila. Uostalom gledaj staga smo kurvi poudavali u Dubai i Emirate, jos pisu novine o njima. U Bosni, na 100 pokusaja ovakvih brakova (Muslimanka da se udaje), u 95 bi radile vile i noz. I hde tacno pise da to vera zabranjuje?

srbi su najinkluzivniji narod na Balkanu

Rumuni. Jedva čekam referendum za pripajanje timočke krajine matici. Drum bun pula n kur srbi.