Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Svašta smo imali i imamo - ljude guštere, ljude guštere koji uvaljuju vakcine koje nagrizaju srca, imali smo i vanzemaljce, iluminate, obične masone, ravnozemljaški pokret, eldžibiti sektu koja oće da preuzme svet. Sve smo nekako preživeli, no nad čestitim glavama nadvila se nova, perfidna opasnost - ljudi iz of-a. Šta pouzdano znamo o njima? Ko su oni, odakle dolaze i kakve su im namere?
Aj ne pali se milica je dosla za 3 min od postavljanja linkova gde proziva manjine.
ljudi iz onlyfans-a?
Ne znam ko su ti ljudi ali osjecam njihovo prisustvo
Kaizen bi mogao da da informaciju o tome, no nažalost on isto prati iz ofa
Znam čoveka koji zna čoveka koji je jednom pričao sa čovekom iz of-a. Ne znam koliko je pouzdano, ali kruže priče da ofuju i nedeljom i praznicima.
Bojan Savić
Boki, znam da čitaš i ako si tu, a jesi, daj nam neki znak.
LOL
poližeš mi glavić
Ljudi iz ofa
Mi smo snažni, mi smo jaki
Ljudi iz ofa
Naravno da su svi i dalje tu i da prate.
Ne bi me čudilo da Pseto svojim B5.5 pasatom ode kod Stefana Kostića, stave lap top na butine i uz pistaće listaju teme na forumu.
- Stevčo de izračunaj, ako iskupimo sve aktivne autore u jednu sobu, koliko vremena treba da svakom od njih zviznem po dandaru?
3.14čka
xe-xe
Ljudi iz off-a, zvuči kao horor iz 80tih
Ви се смејете, форум васкрсо а ви се смејете џд
Ma šta vaskrslo?