Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Puši kurac bergase
hahahahah celte iskvarili su te ovi govnari
bergas safta jaja
E ovo sam cekao
Sad mogu mirne duse da nastavim sa zivotom
odlicno, sad uzmi i odjasi u preriju puseci kurac usput
i stavi par za pojas da imas za posle da pusis
Zelim ti sto uspesniju temu
Sto je usoesnija dublji je glib ali lepsi osecaj da si u pravu i da si nekoga ponizio i tako mu suknuo
Jer ja zasluzujem napusavanje nije nista drugo razlog nego ja to trazim nema tu sta
Ti ostajes sa ovom temom a ja ostajem isti pusac kurca i sutra
Nista se nece promeniti sem sto ces ti biti zadovoljniji na tren a to je dovoljno da odobravam ovu temu i pozelim uspeh
Kako elokventno izgleda naslov sa ovim zarezom i nesisanom latinicom, prosla Bergasova tema je bila mnogo jednostavnija, narodska
Elem, Bergase pusi ga
Napuši se kurca Bergase.
Bergase pusi kurac
ale ale, ale aleeee, svima nam ga saftaj bergaseeee
Haha nisam ocekivao da je celt otvarac teme loool nooob
Hahaha pazi, da toliko izrevoltiraš Celta da otvori temu da te napušava umesto da te izazove na kviz, to je dostignuće, gosn Bergas
Bergas Vintertom gospodin, nije bez ikakvog razloga tema "Puši ga Bergase" prvi link kada njegovo ime potražiš na guglu.
Siši ga bergaye.
ne ali 2x refreshujem i proveravam na kojoj sam temi, ok gedam prvi post - celt, prva strana - checked..nista mi nije jasno, gledam sta se desilo xd
bergas kad pusi kurac on prvo krene od najmanjih, cuva najveci za kraj.
eno okacio hotul sta se desilo
Okacio sam zato sto imam isto iskustvo sa Bergasom
Meni bergas puši kurac, a tebi?