Bergase, puši kurac

1. Puši kurac bergase

2. hahahahah celte iskvarili su te ovi govnari

3. E ovo sam cekao
    Sad mogu mirne duse da nastavim sa zivotom

4. odlicno, sad uzmi i odjasi u preriju puseci kurac usput

5. i stavi par za pojas da imas za posle da pusis

6. Zelim ti sto uspesniju temu
    Sto je usoesnija dublji je glib ali lepsi osecaj da si u pravu i da si nekoga ponizio i tako mu suknuo
    Jer ja zasluzujem napusavanje nije nista drugo razlog nego ja to trazim nema tu sta
    Ti ostajes sa ovom temom a ja ostajem isti pusac kurca i sutra
    Nista se nece promeniti sem sto ces ti biti zadovoljniji na tren a to je dovoljno da odobravam ovu temu i pozelim uspeh

7. Kako elokventno izgleda naslov sa ovim zarezom i nesisanom latinicom, prosla Bergasova tema je bila mnogo jednostavnija, narodska

Elem, Bergase pusi ga

8. Napuši se kurca Bergase.

9. ale ale, ale aleeee, svima nam ga saftaj bergaseeee

10. veo sajt te napusavao kurcem nisam ni rec rekao dok nisam na kraju razmenio par postova sa tobom i ukapirao zasto jedino moze tako sa tobom.

11. Haha nisam ocekivao da je celt otvarac teme loool nooob

12. Hahaha pazi, da toliko izrevoltiraš Celta da otvori temu da te napušava umesto da te izazove na kviz, to je dostignuće, gosn Bergas

13. Bergas Vintertom gospodin, nije bez ikakvog razloga tema "Puši ga Bergase" prvi link kada njegovo ime potražiš na guglu.

Siši ga bergaye.

14. ne ali 2x refreshujem i proveravam na kojoj sam temi, ok gedam prvi post - celt, prva strana - checked..nista mi nije jasno, gledam sta se desilo xd

15. bergas kad pusi kurac on prvo krene od najmanjih, cuva najveci za kraj.

16. eno okacio hotul sta se desilo

17. Okacio sam zato sto imam isto iskustvo sa Bergasom

18. Meni bergas puši kurac, a tebi?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.