crtanje

1. sikopariju

sto ti ja smetam toliko pa moras da me prozivas i kad nisam tu?

2. dr .Vuk
    sikopariju

sikopatiju*

3. plava mi je kosa galantni

4. el možete bar neko vreme da ne pišete kako me svi krešu i simpuju, znam da vam je to preteško i koga boli kurac što je tako sve i da me krešu...
    al prolazim kroz najgori limbo zbog nečega lošeg što se desilo, pa me sve dotiče i pogađa
    znam nameće se ocigledno resenje tipa - nemoj citati i to al jbg

5. kresu ili simpuju* ne moze i jedno i drugo, medjusobno se iskljucuje

Al to na stranu, nije te niko spomenuo, ovo za Lukca komentarisu za neke ranije dogadjaje

6. pa jedni kresu, drugi simpuju i te bapske price...
    pre neki dan sam spomenuta opet oko toga, i to mislim da si fazon ti bas pisao ko je koga jebo nebitno uostalom

7. Aha, to, pa jesam, otprilike pisao sta se sjecam iz fejdovih besjeda, al ne da bih tebe prozivao, nego neko je pitao zasto Vuk mrzi lembasa i zasto ga vidi u svemu i svakome

8. pusti to

nego Tomo, da li je ok da me ne spominjes u buduce i ne komentarises?

9. eee pa onda ok, ako je fejdov sweep onda iskopiraj jos jedno trizilion puta
    samo nastavi tako da rolas B)

10. Autorko Toma, nisam imao nisam imao zlu nameru na tvoj račun, eto tako se namestilo.
    Vieš sprdamo malo Lukca u prisustvu i Soyu Doll u odsustvu.

11. e njega bogami ne sprdamo, on ima ozbiljnih problema.

12. Nemam ozbiljnih brt, samo smešnih

13. Indonezija, Poljska, Bahrein niti Japan nemaju kvadratiće u belim delovima svojih zastava, greška.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.