Puši ga Profe

1. Ajde prestanite više da banujete čoveka, medju pristojnijima je ovde.

O Celtu pričamo?

2. Trenutno na sajtu imamo dve struje, jedna koja misli da totali spamuje namerno i misli da je mnogo lud zbog toga jer se malimujo pajsad trigeruje

Druga struja smatra da covek srcuje po netu, kaci linkove nekad glupe nekad ok, da je pristojan, da ne zasluzuje ban na odumrlom sajtu jer se neko trigeruje na linkove koje lagano zaobidjes kao skodijeve defke

Koga boli racku za linkove jbt

3. banovan spamer na dva dana kmeee kmeeeeee

4. Al pajsad

na dva dana

KMEEEEEE

5. Docice totali sa jos boljim linkovima a vi cete i dalje kmecati hotuli carski

6. Ide sutra transparent u kikindi

Kad se totali na vukajliju vrati

i 4c kao caramels

7. bolje množina od dingospow

D I N G O S P O W Љ E

8. Ruzna gospodja - dingospodoba

9. Sić.7
    Lajk autora Mravlji Bataci i postavljanje debilnih definicija. Sumnja se na dupli profil, potrebna dublja provera.

Koje su šanse da ja najebem sad ni kriv ni duzan sta mislite

10. Poklapa se sa periodom kabrio-peljesac-bg sve razliciti ip

11. Sreca pa mene nije plusirao, tu bi mi bio kraj

12. Ne bi me cudilo i da se ispostavi da je to isto Vuk, jer MravljiBataci je bas prelos trol, a na sajtu je 2 dana fazon, i vec ima dupljaka koji ga plusira. Ne kazem da def jeste, to samo Prof moze znati, ali ima taj bijedni vajb

13. Treba autora Bataci pitati šta misli koga je sve Morada jeb'o, metoda radi 100%

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.