Prijava

Mislim ja ću svakako da se sklonim. Bili ste u pravu. Previše sam osetiljiva za cinizam kojim ovaj sajt odiše. Nisam za ovde i nije to moj fah, niti mesto na kome mogu bilo šta a tek ne da se osetim kao deo istog. Ovde su i žene i muškarci prepuni otrova. Ne treba mi to u životu.

Jos manje od sat vremena do pustanja Plidua iz Haga

Hahaha presretac. Treba da mi preti smrcu sad za Ng, preskocicu ovaj put ipak...

Pretim ti. Ti i dalje nisi svestan da se nećeš baviti medicinom nikada u životu.
Možda kao kasapin na nekoj klanici pilića...

Ajmo, buvljak, pustite cigane na mene. Idemo, ajde. Smećad.

Ko navuče moju mržnju na sebe prokletiji je od samog Đavola. Umrećeš s mojim likom pred očima, to mogu da ti se zakunem iako ne verujem u ta sranja.

Sta sam vam Reko xDD

Znaš gospodine Rome, ja ću uvek biti čista, čak i najluđa, a ti ćeš čitav život provesti na lekićima. Tu je ogromna razlika u tvom i mom ludilu. Tvoje mora da se tretira, moje je posve prirodno jer sam umetnica. Ti ćeš uvek prezirati sebe što si slabić koji nema život, ja ću uvek biti milijardu svetlosnih godina ispred tebe i po životu i po iskustvu iz istog, bez grama opijata, čak i bez kafe, jer sam je ostavila. Dok tebe drma anksioznost i paranoja ja sam stabilna u svom ludilu i stvaram svetove. A ti umireš, bedniče.

Znaš šta još, srešćeš gospoda Boga u koga veruješ i imaće lice jednog ozbiljnog gospodina. To mogu da ti obećam. Evo i obećavam ti. Mislim da ćeš od tog trenutka urinirati u čakšire svakonoćno, ako se ne proširi i na dan s obzirom na tvoje neurološke smetnje.

Aj samo da ne vredjamo Rome xD

Ja te sprdam sve vreme ako nisi primetila

Nisam. Jer si pricrnjen gadno. Svuda romi s plavim i zelenim očima. Ten i govnjiva faca su značajniji.

Kul misli sta hoces vazi

Boli me Tiki iskremo

Ja tebe ne sprdam. Ne sprdam nikog odavde. Nije da sad ronim suze i tresem se usled stresa koje mi kao izaziva ova rasprava, smejem se. Uživam. Prosto se naslađujem.

Drago mi je da te boli jer bol je prijatelj čoveku.

Onamo namo
Iza brda ona
Autore Prof
Gutaj mi pitona

Evo ga master majnd iz estonijske rupe.