Prijava

Znam da sam uranio, ali pošto niko drugi neće, ja otvaram ovu temu da ne bismo više pisali po ejdusovoj. Nisam Rasni, ali mogu valjda temu otvoriti.

Neka Plidu naš ostane u sećanju i nemojmo ga zaboraviti tokom Nove, ne smemo zaboraviti okrutnost moderatorske čizme. Tako bi još neko od nas mogao pasti, zavisno od toga da li Profu bude radila viagra ili ne, pa mu možda zatrebaju pomoćni točkovi, pa banuje još nekoga nedobog, tako da, čuvajmo se.

Gde ćete za Novu? Imate li neke predloge za salatu ili nešto drugo za pojesti? Ja ću lično u Dast Dva, da ez hedare padaju iz avepea, pa ću se onda napit ko guzica i plačući zaspati do 11 sati. Navratiću i na ovo govno od sajtare u tačno 00:00:00 da čestitam ng.

Savrsen docek ne posto...

Na Vukajliji docekujemo, jer kako je krenulo sa moderatorskom cizmom i jedenjem govana, pitanje ocemo li dogodine imati gde da docekujemo

Doček Nove uz redovno godišnje gledanje LOTR-a, mezu i opravdano skup rum. Svratit ću ovde da ispratim dešavanja i poručim Profu da mi se napase omudine.

Pozdraviću vas iz budućnosti

pušiga ako nebudeš prisutan u tačno 00:00.

Biću pod dejstvom alkohola i šaputati ti prostote na uvce

naravno da mi se nešto mora usrati u užitak, naduvao se kao balon, samo što nisam eksplodirao, a ne mogu da ispustim štetne gasove.

Samo rum i gospodari prstenova

Sad onaj glupi Tuk zajebo stvar u Moriji, dirno onog mrtvaca (ejduse ne drkaj), pade glava u bunar, sve za njom, haos. Mislim da su ih orci čuli

Uh, zajebana situacija sad, nadam se da će sve biti OK

zašto nisu odleteli u mordor na onim ptičurinama da bace prstenat kao nuklearku sa 10000 metara direkt u vulkan

0/10 too plotholey

Izginu ned stark. Oči mi se magle, vrv je do vremena

Starkovi smaraci najveci, neka su pocrkali mamu im jebem, glume neki moral tu

šta si reko to izdajniče prokleti ti mora da si neki lanister šta li

Oh my sweet ptarši child

Dzon snezni (vitez nezni) simpuje tokom cele serije