Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Dokle će se moderatori praviti kao tri majmuna iz priče: gluvi, nemi i slepi?
    Dokle moderatorski sistem planira da pušta malog prsta da bude žrtveni jarac njihovih zajedničkih odluka?
    Ne razumem...pre su se ljudi koji su se onako udruživali protiv nekoga da ga gnusno vređaju banovali na trajno, a sada se puštaju da prave i govore svakakve stvari? (i to samo malom prstu).
    Voleo bih da moderatori reaguju i sankcionišu. Ili možete da dobijete jezik samo kada treba sebe da hvalite?

  2. Sram vas bilo i ove psovače i vas modove koji čitate kako vredjaju Prsta i ništa ne preduzimate.
    Da njega nema, po glavi bi vam skakali.
    Što psovači niste videli i komentarisali Džimijevo i Blekovo banovanje?
    Jer mrzite Prsta, a modovi ko miševi pobegli u rupe umesto da stanu uz njega i spreče onakvo vredjanje.
    P.S. Po srpski da kažem: serem vam se na sleng i na vaše skraćenice zbog kojih ste pokazali koliko možete da budete mali.
    Žao mi je što je Prst koji ima nivo potrošio i jedno slovce na male ljude koji bi ubili zbog jebenih reči.

  3. Види,види,благо нама.. Особе које су се овде стално замерале модовима за своје испаде и хирове сада стају уз Малог Прста. Чудна ми чуда.

  4. jao majku mu, svima bi vam dao 5 tudjih definicija dnevno da obrisete (samo toliko), i da vam stoji ime pored obrisane definicije. samo da vidite kako izgleda kad ti neko kaze odakle tebi pravo da brises moju definiciju, moje cedo.

    evo, za zelju jtu-u i mara munji koju cu da banujem ako nastavi ovako... i meni se prvo ucinilo da je prst preterao sa banovanjem hiphoze, ali stacu uz prsta kad god budem procenio da treba. posto znam kako je.

    c/p iz pravila definisanja:

    Nekvalitetna
    definicija je trivijalna, neduhovita, nekreativna, neinformativna, ...

    Plavi
    Duri

    trivijalno - ne mora da se objasnjava
    neduhovito - na ovo mozes da se smejes jedino ako si dooobro naduvan
    nekreativna - mislim...
    neinformativna - Ko jos ne zna za izraz Plavi za pandure

    Znaci, ispunjava sve do jednog pravila nekvalitetnosti.

    AKO JE DEFINICIJA SLENG, NIJE UGROŽENA ŽIVOTINJA PA DA NE SME DA SE BRIŠE. ako je glupa, bice obrisana, ok? Ja samo napisao hiphozi da proba ponovo, malo bolje, al on ocigledno ili nece ili ne ume. Prst ga je banovao... Mogo je da gaupozori doduse. Ja bi sacekao da je prijavi na onoj temi za brisanje kad ode u minus, pa bi popio mesec dana.

  5. Па овај... Океј, сви знају да су плаби мурови, али тога није било на сајту.

  6. ok... zvanicni zuti karton mari pred ban od nedelju-dve (verovatno dve)

  7. svejedno hiphoza... nije bilo, pa jebi ga. umesto da iskoristis to sto nema pa da napises nesto interesantno ti ga useres.

  8. А што све мора да се увија у златан папир? Зашто не може кратко и одсечно?
    Ал' ајд.

  9. mora, jebiga. kratko a dobro je najteze napisati, da znas.

  10. Samo da pitam modove da li podržavaju temu... Koliko ja znam, stvari ovako stoje... Nigde drugo to ne bi trebalo da se piše...
    http://vukajlija.com/forum/teme/11083

  11. Zašto mi daješ žuti karton i pretiš banom, a sa Hipnozom ćaskaš a onolike uvrede je ovde napisao?
    Ja računam da je vredjanje dozvoljeno, ali izgleda da je samo njima. A?

  12. ne. ono pre nisam citao, sa tobom sam u ril tajmu razgovarao. sad cu da pogledam. a i sta hoces, nisam te banovao, bas zato sto je zakuvano, ali sam obavestio da prekines ili hocu.

    kako god, ono nije dozvoljeno. ne da nije, nego je za poveci ban.

  13. Pa onda pročitaj. Ja se zbunila pa mislila da sme da se psuje.
    Kad to pročitaš biće ti jasno šta smo JTU i ja napisali.

  14. pogledao sam. hiphoza je vredjao prsta. prst ga nije banovao posto ga verovatno boleo stojko za vredjanje, ko sto i mene. ti si vredjala druge clanove.

    ne sekirajte se vi za prsta...

  15. Ovako pošto ovde svako iskazuje svoje mišljenje, i ja moram da kažem nešto iako ne razumem svrhu ove teme.

    Ako je ovo nekad bio Rečnik slenga, sa osnovnom idejom da se ugleda na nekakav Urban D. a to je i bio ovaj sajt sve do, ja mislim...februara 2007.e godine kad je neko definisao prvi nesleng (čak sam i komentar ostavio, al se ne sećam koja je fora) i onda se lepo krenulo sa Stivenom Sigalom, Mlađanom Dinkićem i Iznogudom.

    Da se razumemo sajt ne bi bio uopšte zanimljiv da se defniše samo sleng ili da stvari nisu krenule svojim tokom. Lepo je ovde pročitati svakakve pametne stvari koje veze sa slengom nemaju.

    Ali ako 2010. neko napiše: Stara - Majka, Plavi - Pandur...ima apsolutnu moju podršku jer je to valjda jedini način da se u ril tajmu (dobro neki sleng je već ihaha zastareo) zapiše negde, bilo gde. I takav način definisanja je sasvim dovoljan bez ikakvog zavijanja u nekakve estetske oblande. Zato mene nervira brisanje tih definicija, jer takvim definicijama nije bitan skor, bitno je njihovo postojanje.

    Uostalom dosta se ovde mnogo namnožilo likova koji bi samo da se nasmeju i da pročitaju kao neke autore ovde s nekim literarnim darom velikim. Pa nismo mi ovde dramska ili jezička sekcija.

    Meni fino, dam plus na sve što mi se sviđa, uživam, lepo mi da pročitam sleng, lepo mi da pročitam sastav.

    Ali ne znam dal ste primetili, ovde se o slengu non stop priča. Non stop ga jedni brane, a drugi kude. Pa onda zamene uloge. Jesam li samo ja to primetio?

    Toliko.

  16. a jebi ga... malo je i evoluirala vukajlija. ne moz napises Plavi - panduri i da tek tako prodje to

    bar nek napise neki primer nesto npr.

    Plavi

    Duri

    Dodji, čika plavi da te malo oplavi.

    Mislim jeste bljak ovo, al na brzinu da probam nesto kratko.

  17. Ok, celte, kako kome naravno, nismo svi isti, meni bi bilo dovoljno da je i bez tvog primera, al dobro da ga ne razvlačimo :) bitno da će ovo (moj i tvoj post) možda nekom da bude korisno, pa nek bira...

  18. E da, što se tiče evoliranja Vukajlije, nemam ništa protiv, zato mi i mnogo lepo kad vidim neku jednostavnu u centar definiciju, kao tu za Plave, nekako mi dođe ko osveženje.

  19. ja ne znam što su moderatori dozvolili ovoliki interakciju među članovima na ovoj temi. glupo je da idem sad i redom banujem sve, ali molio bih vas da se iskulirate.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.